• maanantai, Tou 29, 2023

Teemme merkittävän muutoksen WordPress Ylläpito -palveluun. Muutokset tehdään palvelun jatkuvan parantamisen ja asiakaskokemuksen selkeyttämisen nimissä. Me uskomme, että nämä muutokset tulevat tekemään palvelusta vieläkin paremman ja joustavamman kumppanin sinun WordPress-sivustosi ylläpidossa.

Tärkein muutos liittyy sisältöpäivityksiin. Sisältöpäivitysten tekeminen ei enää sisälly palvelun hintaan. Jatkossa ne laskutetaan erikseen. Muutoksen taustalla on pyrkimys selkeyttää sitä, mitä sisältöpäivitykset pitävät sisällään, sekä vastata niiden väärinkäyttöasteen haasteisiin. Tämä auttaa meitä keskittymään paremmin ydintehtäviimme ja tarjoamaan asiakkaillemme entistä laadukkaampaa palvelua.

Toisena suurena uudistuksena palveluumme on tekoälyn avulla toteutettava sivuston tarkkailu. Tämä tarkoittaa, että meidän tekoälymme valvoo ja analysoi sivustosi toimintaa, mahdollistaen nopeamman reagoinnin ja tehokkaamman ongelmanratkaisun. Palvelun ydin on edelleen automaattiset päivitykset sivustolle ja sivuston uptime-seuranta, joka pitää sivustosi aina ajan tasalla ja saatavilla.

Lopuksi, palvelumme hinnoittelu tulee muuttumaan uusille asiakkaille. Nykyiset asiakkaat siirtyvät uuteen hinnoittelumalliin myöhemmin tänä vuonna, tästä tiedotetaan erikseen.

Näet uudet palvelun sisällöt osoitteessa: https://www.tuonetti.fi/wordpress-yllapito/