Cloudflare

Ilmainen CDN nopeuttamaan ja turvaamaan kotisivujanne.

Cloudflare Certified Partner

Tuonetti toimii yhtenä Cloudflaren kumppanina kehittääkseen entistä nopeampaa ja turvallisempaa nettiä. Cloudflare on sisällönjakeluverkko (CDN) mikä nopeuttaa kaikkia kotisivuja sen verkossa samalla parantaen tietoturvaa ja estäen hyökkäyksiä sivustoja vastaan.
AKTIVOI CLOUDFLARE
Yli 16,000,000 kotisivua on yhdistetty Cloudflaren verkkoon, sisältäen mm. Blogeja, verkkokauppoja, isojen yritysten kotisivuja sekä eri maiden hallitusten sivustoja. Cloudflare käsittelee lähes biljoona sivujen katselukertaa kuukaudessa - enemmän kuin Amazon, Wikipedia, Twitter, Zynga, AOL, Apple, Bing, eBay, Paypal ja Instagram yhteensä - ja yli 25% koko internetin liikenteestä kulkee Cloudflaren verkon läpi.
cloudflare
Cloudflare nopeuttaa kotisivujen latautumista sekä parantaa sivujen turvallisuutta.
Nopeampi sivujen latausnopeus

Cloudflare on suunniteltu tekemään Tuonetin Webhotellin kaltaisista palveluista nopeamman, turvallisemman ja luotettavamman.

Cloudflaren massiivinen verkko on jaoteltu 180:lle palvelukeskukselle, jotka on strategisesti rakennettu ympäri maailmaa. Kun kirjaudut Cloudflareen, liikenteesi reitittämisen lähimpään datakeskukseen.

Kun liikenteesi kulkee Cloudflaren palvelimien läpi, tunnistetaan siitä, mikä osa on saattista ja mikä dynaamista. Staattinen sisältö kotisivuillasi siirretään Cloudflaren välimuistiin, josta se voidaan ladata nopeammin asiakkaan laitteelle. CDN:n avulla sivustosi staattinen sisältö saadaan siirrettyä lähemmäs asiakkaan todellista sijaintia. Näin sisältö latautuu asiakkaillesi nopeammin. Voit lukea täältä miksi teidän kotisivut tulisi latautua nopeasti.

Verkkoturvallisuus

2016 vuoden alussa Cloudflare onnistui estämään toistaiseksi yhden maailman suurimmista mitatuista palvelinestohyökkäyksistä (DDoS). Cloudflaren tavoite on estää tämän kaltaisten hyökkäysten vaikuttamisen internetiin.

Cloudflaren eri verkon turvallisuutta parantavat menettelyt suojaavat mm. Palvelunestohyökkäyksiä, hakkerointia ja spämmiviestejä vastaan. Näillä asetuksilla voidaan esimerkiksi estää automaattisten bottien pääsy tai osittainen pääsy kotisivuillenne.

Cloudflaren käyttöönotto

Mikä tahansa kotisivu voidaan liittää Cloudflaren kanssa. Cloudflare kumppanuuden ansiosta tarjoamme webhotelli palveluidemme yhteydessä helppoa käyttöönottoa. Kun otat Cloudflaren käyttöön meidän kautta, saat myös suomenkielisen tuen! Cloudflaren käyttöönotto on myös täysin ilmaista! Voit halutessasi ottaa Cloudflaren käyttöön manuaalisesti näiden blogissamme olevien ohjeiden mukaan.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Vastaanota maksimissaan kerran kuukaudessa lähetettävä uutiskirjeemme, joka sisältää parhaat tarjouksemme ja paljon hyödyllistä infoa.
TILAA UUTISKIRJE