Huoleton WordPress Ylläpito

Unohda kotisivujenne jatkuva ylläpitäminen ja päivittely. Anna meidän ylläpitää teidän WordPress -sivut. Unohda aikaa vievä päivittely ja varmuuskopiointi, hoidamme kaiken puolestasi.
SIIRRÄ YLLÄPITO MEILLE

WORDPRESS YLLÄPITO -ominaisuudet

WordPress-kotisivujen ylläpito voi olla yksinkertaisimmillaan lisäosien päivittämistä, mutta meillä ylläpito sisältää paljon muutakin.

WordPress päivitykset

WordPress sivuston ydin saa päivityksiä tasaisin väliajoin, joiden mukana tulee paljon tietoturvaan liittyviä muutoksia. On tärkeää, että nämä päivitykset tehdään ajallaan.

Lisäosapäivitykset

Suurinosa WordPress sivujen tietomurroista johtuu päivittämättömistä lisäosista ja niiden haavoittuvuuksista. Lisäosat tulee siis päivittää aina ajallaan.

Teemapäivitykset

Jos käytätte jotain yleistä teemaa, kannattaa niiden päivitykset asentaa ajallaan. Teemojen päivitykset useasti parantavat teemojen toimivuutta useammalla eri alustalla.

Sivuston uptime

Monitoroimme jatkuvasti miten hyvin sivustonne on saatavilla ja raportoimme teille aina kun sivustonne on käynyt maissa.

Varmuuskopiointi

Otamme automaattisesti varmuuskopiot WordPress sivustostasi ennen muutoksien tekoa. Näin sivustosi voidaan palauttaa, jos jokin menee vikaan.

Sisältöpäivitykset

Teemme pieniä sisältömuutoksia pyynnöstä nopealla aikataululla. Tämä ominaisuus kuuluu ainoastaan Ylläpito Plus -palveluun.

WordPress Staging

Luo sivustasi kopio suoraan WordPress hallinnassa, testaa muutokset ja siirrä muutokset takaisin viralliselle sivulle.

Tietoturvaskannaus

Skannaamme ylläpidetyn sivuston tasaisin väliajoin ja raportoimme teille mikäli löydämme vakavia tietoturvaongelmia.

Ensiluokkainen varmuuskopiointi

Sivustostanne otetaan kerran vuorokauteen täysi varmuuskopio, joka tallennetaan suojattuna ulkoiselle palvelimelle. Vaikka sivujenne palvelin tuhoutuisi, sivustonne voidaan vielä palauttaa. Kaikki varmuuskopiot on palautettavissa 30pv ajan.

Ylläpito PLUS Sisältöpäivityksillä

Plus -palvelumme sisältää sisältömuutosten teon pyynnöstä. Laittakaa meille viestiä ja me teemme. Sisältöpäivitykset eivät koske teknisiä muutostöitä. Sisältöpäivityksiin käytettävä aika kuukaudessa on maksimissaan tunti.

Epäiletkö hosting palvelusi luotettavuutta?

Tarkkailemme sivustosi toimivuutta joka minuutti. Jos sivustosi ei vastaa, saamme siitä hälytyksen. Pyrimme selvittämään sivujen kaatumisen syyn ja raportoimme siitä teille.

WordPress Ylläpito Kaikilla herkuilla edullisesti

Lakkaa murehtimasta WordPress sivustonne toimivuudesta ja ulkoista ylläpito ammattilaisille.
7,95€/kk
+ ALV24%
Unohda kotisivujenne jatkuva ylläpitäminen ja päivittely. Meiltä saat WordPress kotisivujen ylläpidon todella edullisesti. Päivitämme WordPress ytimen, lisäosat ja teemat automaattisesti. Tarkkailemme sivustonne toimivuutta ja ilmoitamme teille, jos sivustollanne ilmenee ongelmia.
TILAA NYT

Valitse entistä kattavampi WordPress ylläpito PLUS

Keskity olennaiseen ja jätä kotisivujen hoitaminen täysin meille.
19,95€/kk
+ ALV24%

WordPress Ylläpito Plus

Plus -palvelun kanssa voitte unohtaa sisältömuutosten teon kokonaan. Ilmoitatte vain meille mitä tulee muuttaa, niin me teemme sen puolestanne nopealla aikataululla.

Palvelun käyttöönotto

Ylläpito käyttöön jo samana päivänä.

1. Tilaaminen

Kun olette tilanneet ja maksaneet ylläpidon, kirjaudumme tarjoamillanne tunnuksilla WordPress -kotisivullenne ja asennamme ylläpito lisäosamme. Vaihtoehtoisesti voitte myös asentaa itse meidän tarjoaman lisäosan.

2. Käyttöönotto

Teemme alustavan tarkistuksen sivustollenne ja luomme ensimmäisen varmuuskopion. Tarkastamme sivun tietoturvaongelmien varalta ja raportoimme jos  niitä löytyy. Samalla sivustonne liitetään meidän automatisoituun hallintaan, joka tarkkailee sivustonne toimivuutta.

3. Ylläpito

Tarkastelemme teidän sivujen toimivuutta ja päivitämme aina tarvittaessa sivustonne teemat, lisäosat ja WordPress ytimen. Teemme myös kaikki pienet sisältömuutokset pyynnöstä lyhyellä varoitusajalla. Otamma ajoittan varmuuskopiot WordPress sivuistanne, jotan pystymme auttamaan teitä myös tilanteessa, jossa sivut tarvii palauttaa.

usein kysytyt kysymykset & Ylläpidon säännöt

Mitä kaikkea sisältömuutoksiin kuuluu?
Sisältömuutokset ovat olemassa olevan materiaalin korvaamista/poistamista/lisäämistä. Sisältömuutoksiin kuuluu:
- Tekstien lisääminen, poistaminen tai muokkaaminen
- Kuvien lisääminen, poistaminen tai korvaaminen (kuvankäsittely ei kuulu palveluun)
- Sivujen / artikkeleiden piilottaminen tai poistaminen
- Pienet tekniset muutokset kuten: valikoiden linkkien vaihtaminen, lisääminen tai poistaminen. (työmäärä arvioidaan yksittäisten pyyntöjen perusteella)
- Muut pienet muokkauspyynnöt, jotka eivät ylitä kuukausittaista asiakkaalle kohdennettua 1 tunnin työrajaa.
Mitä tietoja meidän tulee luovuttaa ylläpitoa varten? Mitä asennatte sivuillemme?
Jotta voimme ylläpitää sivujanne, tarvitsemme ylläpitäjän oikeuksilla varustetun käyttäjätunnuksen WordPress -sivuillenne. Käyttäjän ei tarvitse olla sama mitä te käytätte. Asennamme sivuillenne meidän ylläpito lisäosan, joka mahdollistaa sivujenne hallinnan etänä. Tämä lisäosa näkyy WordPress -lisäosissa nimellä "Tuonetti | WordPress Ylläpito". Teille myös ilmestyy erillinen varmuuskopiointiin käytetty lisäosa valikkoon. Tämä näkyy nimellä "Varmuuskopiointi".
Päivitättekö myös maksulliset lisäosat?
Asiakas vastaa itse lisäosien mahdollisista kuukausi tai vuosiveloituksista ja, että lisenssikoodit on aktivoitu oikein sivuille. Tuonetti päivittää nämä lisäosat normaalisti muiden lisäosien kanssa. Mikäli lisäosan päivitys epäonnistuu väärien lisenssitietojen takia, huomautetaan asiakasta tästä.
Mihin varmuuskopiot tallennetaan? Miten kauan varmuuskopiot säilötään?
Varmuuskopiot tallennetaan palvelimelle, joka on irrallaan muusta Tuonetti:n infrastruktuurista, jotta palvelut voidaan palauttaa myös fyysisen tuhon jälkeen. Varmuuskopioitu tieto on suojattu moderneilla suojaustekniikoilla ja salattu palvelintasolla. Varmuuskopiot tallennetaan kerran vuorokaudessa (yleensä yöllä matalan liikenteen takia) ja säilötään 30pv ajan.
Miten pyydän sisältöpäivityksiä?
Lähetä sähköposti tarvittavista muutoksista osoitteeseen [email protected] Järjestelmämme tunnistaa automaattisesti ylläpidossa olevat asiakkaamme ja luo heille korkean prioriteetin tukipyynnön. Muutokset tehdään niin pian kuin mahdollista. Keskimäärin alle kahdessa tunnissa.
"Hyvät nettisivut ja ystävällinen asiakaspalvelu. Jos muutoksille tulee tarvetta niin palvelu on todella nopeaa."
hapk
Haminan Pallo-kissat Ry
Kaikki arvostelut
arrow-right