Monipuolinen pilvipalvelu G Suite

Google G Suite tarjoaa valtavan määrän todella tehokkaita ja hyödyllisiä pilvipalveluita, joilla tehostat ja varmistat yrityksenne digitaalista hallinnointia. Saatte esimerkiksi käyttöönne Googlen Gmail tilin omalla verkkotunnuksella (@omayritys.fi). Tämä helpottaa yrityksenne sähköpostien järjestelyä ja antaa sähköposteillenne todella luotettavan kodin. Samalla annatte yrityksestänne todella ammattimaisen kuvan, kun sähköpostit saapuvat teidän omasta verkkotunnuksesta, eikä esimerkiksi @gmail.com-tunnuksesta.
google cloud g suite

Gmail omalla domainilla

Tuonetti on virallinen Google Cloud Partner, jolla on G Suite jälleenmyyntilupa. Tarjoamme G Suite palveluita edulliseen hintaan, johon kuuluu aina mukaan suomenkielinen tuki ja kotimaiset maksutavat.
google cloud partner

HINNASTO

ALV24%
ALV0%

Basic

Yksinyrittäjän tai pienen tiimin peruspaketti. Saat käyttöösi kaikki Google Driven toimisto-ohjelmistot, joilla hallinnoitte yrityksenne tiedostoja vaivattomasti. G Suite Basic sisältää 30Gt tallennustilaa per käyttäjä. Paketti on täydellinen esimerkiksi pienyrittäjälle tai yksinyrittäjälle.
7,00€
5,65€
/ kk / käyttäjä
Tilaamaan

Business

SUOSITUIN
Nimensä mukaisesti yrityspaketti, joka tarjoaa valtavasti pilvitallennustilaa. Jos tiimissäsi on enemmän kuin 5 käyttäjää niin saatte käyttöönne rajattomasti pilvitallennustilaa. G Suite Business antaa vielä aikaisemman tason lisäksi käyttöön e-Discovery ja tarkastusraportointityökalut.
14,00€
11,29€
/ kk / käyttäjä
Tilaamaan

Enterprise

G Suite Enterprise paketti on yrityksille, jotka tietävät mitä he tarvitsevat. Paketti sisältää kaiken mitä edellisetkin, mutta tarjoaa elintärkeitä ominaisuuksia yrityksille joilla ei ole esimerkiksi koskaan varaa hukata yhtään tiedostoa. Gmail ja Drive sisältävät tietojen menetyksen eston. Enterprise tason G Suite sisältää myös S/MIME-salauksen sähköpostiin ja paranneltuja tietoturvaominaisuuksia.
29,00€
23,39€
/ kk / käyttäjä
Tilaamaan

Miksi ostaa G Suite meiltä?

Suomenkielinen tuki

Meidän osaava asiakaspalvelu palvelee aina Suomeksi. Neuvomme teitä käyttämään palveluita ja autamme teitä helpottamaan arkeanne.

Suomalaiset maksutavat

Maksa G Suite suomalaisten maksutapojen kautta ja saa selkeät kuitit kirjanpitoosi. Voit lukea kaikista meidän maksutavoista täältä.

Mitä G Suite sisältää?

G Suite -paketti sisältää valtavan määrän eri Googlen tasokkaita pilvipalveluita. Tässä vain osa kaikesta siitä mitä kaikkea hyötyä G Suite palvelusta saa irti!

Gmail

Tuttu Gmail omalla verkkotunnuksella
Monelle tuttu Gmail on sähköpostipalveluista yksi kehittyneimpiä ja luotettavimpia. G Suite antaa sinulle vielä enemmän tehoa irti Gmail palvelusta. Lähetä postisi laitteelta kuin laitteelta turvallisesti, sekä luotettavasti. Saat yrityksesi nimen sisältävät sähköpostiosoitteet ([email protected]). Voit myös luoda sähköpostialiaksia, kuten [email protected] Gmail -sähköposti sisältää valtavan määrän tärkeitä ominaisuuksia, jotka varmasti parantavat yrityksenne sähköpostien käsittelyä. Pääsette mm. Luomaan sähköpostiryhmiä eri yrityksenne osastoille.

Google Drive

Valtava määrä pilvitallennustilaa
Google Drive on hyvin monipuolinen pilvitallennustila, jonka avulla otat mm. Varmuuskopiot kaikesta tärkeästä, jaat nopeasti tiedostot kollegojen ja asiakkaiden kesken sekä hallinnoit kaikkia yrityksesi tiedostoja laitteella kuin laitteella. Drivestä pääset myös muokkaamaan tiedostoja Googlen pilvityökalujen avulla. G Suiten käyttäjänä pääset myös käyttämään Googlen File Stream -ominaisuutta. G Suite Business -paketilla saat heti teratavun verran pilvitallensutilaa ja kun käyttäjiä on yli 5, tila on rajoittamaton.

Docs & Sheets

Siirrä toimistotyökalut pilveen
Ei enään erikseen asennettavia sovelluksia, joka laitteelle. Google Driven tilaa hyödyntäen pääset muokkaamaan dokumenttisi Google Docs- ja taulukkosi Google Sheets -työkaluilla. Drivestä löytyy myös paljon muita täysin pilvessä toimivia toimistotyökaluja, joilla tehostat yrityksesi arkea. Google Forms:in avulla voit luoda asiakkaillesi kyselyitä ja Google Slides -työkalulla presentoit kokouksessa yrityksenne toimintaa. Huikean dynaamisuuden ansiosta nämä palvelut taipuvat juuri siihen mitä juuri teidän yrityksenne tekee.

Google Calendar

Järjestä kokoukset ja asiakastapaamiset
Google Calendar on kaikkien Googlen palveluiden kanssa todella tiiviisti integroitu kalenteriratkaisu, joka synkronoituu työpaikan tiimien kesken joka laitteelle. G Suiten avulla saat luotua tiimipalavereita ja lähetettyä vain muutamalla klikkauksella kutsut koko henkilöstöllenne. Pääset myös seuraamaan, ketkä ovat saapumassa kokoukseen ja ketkä eivät. Kalenteri on helppokäyttöinen ja sisältää paljon kalenterimerkintöjä helpottavia ominaisuuksia. Google Calendar tukee myös kokoustilojen varausta, jotta teille ei synny päälle bookkauksia.

Google Chat & Meet

Chatti ja videopalaverit helposti
Pidä yhteyttä kollegoihin ja asiakkaisiin Google Hangouts Chat -sovelluksen avulla. Hangouts Meet -sovellus tarjoaa helppokäyttöisen videopalaveriratkaisun, jolla pystyt järjestämään isojakin ryhmäpalavereja. Hangouts Chat ja Hangouts Meet integroituu täydellisesti muiden G Suiten palveluiden kanssa. Google Calendar kokoukset luovat automaattisesti videopalaverihuoneen, johon liittymiseen vaaditaan vain webkamera ja internet-yhteys. Hangouts Chat ja Hangouts Meet toimivat myös mobiililaitteilla, joten pääset pitämään yhteyttä myös tien päällä.

Muut Palvelut

Kaikki Googlen palvelut
G Suite tunnukset toimivat samalla normaaleina Google tunnuksina. Pääset siis kirjautumaan tunnuksillasi kaikkiin muihinkin Googlen palveluihin kuten: Google Analytics, Google Search Console, Youtube, Google Ads jne. Näin yhdistät kaikki Googlen palvelusi yrityksenne tilin taakse ja voitte jakaa käyttöoikeuksia eri työntekijöidenne kesken. Voit myös kirjautua puhelimellasi G Suite tilillesi ja synkronoida kaiken tiedot puhelimesi ja G Suite tilisi välillä. Google Admin -työkalulla pääset myös muokkaamaan eri tilien käyttöoikeuksia ja tiimiesi ryhmiä. Tutustu tarkemmin Google Admin -työkaluun täällä.