G Suite tukemaan yrityksen digitalisoitumista

G Suite tarjoaa valtavan määrän todella tehokkaita ja hyödyllisiä pilvipalveluita, joilla tehostat ja varmistat yrityksenne digitaalista hallinnointia. Saatte muunmuassa käyttöönne Googlen Gmail tilin, mutta omalla verkkotunnuksella. Tämä helpottaa yrityksenne sähköpostien järjestelyä ja antaa sähköposteillenne todella luotettavan kodin. Samalla annatte yrityksestänne todella ammattimaisen kuvan, kun sähköpostit saapuvat teidän omasta verkkotunnuksesta, eikä @gmail.com-tunnuksesta.

Edulliset hinnat ja suomenkielinen tuki

Tuonetti on virallinen Google Cloud Partner, jolla on G Suite jälleenmyyntilupa. Tarjoamme G Suite palveluita edulliseen hintaan, johon kuuluu aina mukaan suomenkielinen tuki.

G Suite Basic

5€
/ kk / käyttäjä
Perustason toimisto-ohjelmistopaketti, joka sisältää kaikki Googlen peruspalvelut, 30Gt tallennustilaa ja Gmail -yrityssähköpostin. Loistava valinta pienyritykselle.
VALITSE

G Suite Business

10€
/ kk / käyttäjä
Parannettu toimisto-ohjelmistopaketti, joka sisältää rajoittamattoman tallennustilan ja arkistoinnin (kun yli 5 käyttäjää) sekä säilytyskäytännöt, e‑Discoveryn ja tarkastusraportoinnin.
VALITSE

G Suite Enterprise

23€
/ kk / käyttäjä
Huipputason toimisto-ohjelmistopaketti, joka sisältää tietojen menetyksen eston Gmailissa ja Drivessa, S/MIME-salatut sähköpostiviestit, parannetun tietoturvan ja muut toiminnot.
VALITSE

G Suite -paketti

G Suite -paketti sisältää valtavan määrän eri Googlen tasokkaita pilvipalveluita. Tässä vain osa kaikesta siitä mitä kaikkea hyötyä G Suite palvelusta saa irti!

GMail

Tuttu Gmail omalla verkkotunnuksella

Monelle tuttu Gmail on sähköpostipalveluista yksi kehittyneimpiä ja luotettavimpia. G Suite antaa sinulle vielä enemmän tehoa irti Gmail palvelusta. Lähetä postisi laitteelta kuin laitteelta turvallisesti, sekä luotettavasti. Saat yrityksesi nimen sisältävät sähköpostiosoitteet ([email protected]). Voit myös luoda sähköpostialiaksia, kuten [email protected]mayritys. Gmail -sähköposti sisältää valtavan määrän tärkeitä ominaisuuksia, jotka varmasti parantavat yrityksenne sähköpostien käsittelyä. Pääsette mm. Luomaan sähköpostiryhmiä eri yrityksenne osastoille.
LUE LISÄÄ

Google Drive

Valtava määrä pilvitallennustilaa

Google Drive on hyvin monipuolinen pilvitallennustila, jonka avulla otat mm. Varmuuskopiot kaikesta tärkeästä, jaat nopeasti tiedostot kollegojen ja asiakkaiden kesken sekä hallinnoit kaikkia yrityksesi tiedostoja laitteella kuin laitteella. Drivestä pääset myös muokkaamaan tiedostoja Googlen pilvityökalujen avulla. G Suiten käyttäjänä pääset myös käyttämään Googlen File Stream -ominaisuutta. G Suite Business -paketilla saat heti teratavun verran pilvitallensutilaa ja kun käyttäjiä on yli 5, tila on rajoittamaton.
LUE LISÄÄ

Docs & Sheets

Siirrä toimistotyökalut pilveen

Ei enään erikseen asennettavia sovelluksia, joka laitteelle. Google Driven tilaa hyödyntäen pääset muokkaamaan dokumenttisi Google Docs- ja taulukkosi Google Sheets -työkaluilla. Drivestä löytyy myös paljon muita täysin pilvessä toimivia toimistotyökaluja, joilla tehostat yrityksesi arkea. Google Forms:in avulla voit luoda asiakkaillesi kyselyitä ja Google Slides -työkalulla presentoit kokouksessa yrityksenne toimintaa. Huikean dynaamisuuden ansiosta nämä palvelut taipuvat juuri siihen mitä juuri teidän yrityksenne tekee.
LUE LISÄÄ

Google Calendar

Järjestä kokoukset ja asiakastapaamiset

Google Calendar on kaikkien Googlen palveluiden kanssa todella tiiviisti integroitu kalenteriratkaisu, joka synkronoituu työpaikan tiimien kesken joka laitteelle. G Suiten avulla saat luotua tiimipalavereita ja lähetettyä vain muutamalla klikkauksella kutsut koko henkilöstöllenne. Pääset myös seuraamaan, ketkä ovat saapumassa kokoukseen ja ketkä eivät. Kalenteri on helppokäyttöinen ja sisältää paljon kalenterimerkintöjä helpottavia ominaisuuksia. Google Calendar tukee myös kokoustilojen varausta, jotta teille ei synny päälle bookkauksia.
LUE LISÄÄ

Hangouts Chat 

Chatti ja videopalaverit helposti

Pidä yhteyttä kollegoihin ja asiakkaisiin Google Hangouts Chat -sovelluksen avulla. Hangouts Meet -sovellus tarjoaa helppokäyttöisen videopalaveriratkaisun, jolla pystyt järjestämään isojakin ryhmäpalavereja. Hangouts Chat ja Hangouts Meet integroituu täydellisesti muiden G Suiten palveluiden kanssa. Google Calendar kokoukset luovat automaattisesti videopalaverihuoneen, johon liittymiseen vaaditaan vain webkamera ja internet-yhteys. Hangouts Chat ja Hangouts Meet toimivat myös mobiililaitteilla, joten pääset pitämään yhteyttä myös tien päällä.
LUE LISÄÄ

Muut Palvelut

Kaikki Googlen palvelut

G Suite tunnukset toimivat samalla normaaleina Google tunnuksina. Pääset siis kirjautumaan G Suite tunnuksillasi kaikkiin muihinkin Googlen palveluihin kuten: Google Analytics, Google Search Console, Youtube, Google Ads jne. Näin yhdistät kaikki Googlen palvelusi yrityksenne tilin taakse ja voitte jakaa käyttöoikeuksia eri työntekijöidenne kesken. Voit myös kirjautua puhelimellasi G Suite tilillesi ja synkronoida kaiken tiedot puhelimesi ja G Suite tilisi välillä. Google Admin -työkalulla pääset myös muokkaamaan eri tilien käyttöoikeuksia ja tiimiesi ryhmiä. Tutustu tarkemmin Google Admin -työkaluun täällä.
G Suite esittely

Suomenkielinen tuki

Valitse G Suite Tuonetti:n kautta ja saat osaavan suomenkielisen tuen.
OSTA

Tilaa uutiskirje

Vastaanota noin kerran kuukaudessa lähetettävä uutiskirjeemme, joka sisältää parhaat tarjouksemme.
TILAA UUTISKIRJE