täydellinen yritysratkaisu

Google Workspace työkalupakki organisaatioille

Google Workspace (aikaisemmin G Suite) on monipuolinen pilvipalvelukokonaisuus yrityksille. Modernit ja monipuoliset palvelut omalla domainilla.
YRITYSRATKAISU
Google Workspace tarjoaa valtavan määrän todella tehokkaita ja hyödyllisiä pilvipalveluita, joilla tehostat ja varmistat yrityksenne digitaalista hallinnointia. Saatte esimerkiksi käyttöönne Gmail tilin omalla verkkotunnuksella (@omayritys.fi). Tämä helpottaa yrityksenne sähköpostien järjestelyä ja antaa sähköposteillenne todella luotettavan kodin. Samalla annatte yrityksestänne todella ammattimaisen kuvan, kun sähköpostit saapuvat teidän omasta verkkotunnuksesta, eikä esimerkiksi @gmail.com-tunnuksesta.

Monipuolinen pilvipalvelu, joka takaa yrityksen arjen sujuvuuden

Google Workspace ominaisuudet

Google Workspace -paketti sisältää valtavan määrän tasokkaita pilvipalveluita. Tässä vain osa kaikesta siitä mitä kaikkea hyötyä palvelusta saa irti.

Gmail sähköposti

Monelle tuttu Gmail on sähköpostipalveluista yksi kehittyneimpiä ja luotettavimpia. Google Workspace antaa sinulle vielä enemmän tehoa irti Gmail palvelusta. Lähetä postisi laitteelta kuin laitteelta turvallisesti, sekä luotettavasti. Saat yrityksesi nimen sisältävät sähköpostiosoitteet ([email protected]). Voit myös luoda sähköpostialiaksia, kuten [email protected] Gmail -sähköposti sisältää valtavan määrän tärkeitä ominaisuuksia, jotka varmasti parantavat yrityksenne sähköpostien käsittelyä. Pääsette mm. Luomaan sähköpostiryhmiä eri yrityksenne osastoille.

Drive pilvitallennus

Google Drive on hyvin monipuolinen pilvitallennustila, jonka avulla otat mm. Varmuuskopiot kaikesta tärkeästä, jaat nopeasti tiedostot kollegojen ja asiakkaiden kesken sekä hallinnoit kaikkia yrityksesi tiedostoja laitteella kuin laitteella. Drivestä pääset myös muokkaamaan tiedostoja pilvityökalujen avulla. Google Workspace käyttäjänä pääset myös käyttämään File Stream -ominaisuutta. Business Standard -paketilla saat jopa 2 teratavua tallennustilaa käyttäjää kohden.

Docs & Sheets -työkalut

Ei enään erikseen asennettavia sovelluksia, joka laitteelle. Driven tilaa hyödyntäen pääset muokkaamaan dokumenttisi Docs- ja taulukkosi Sheets -työkaluilla. Drivestä löytyy myös paljon muita täysin pilvessä toimivia toimistotyökaluja, joilla tehostat yrityksesi arkea.  Forms:in avulla voit luoda asiakkaillesi kyselyitä ja Slides -työkalulla presentoit kokouksessa yrityksenne toimintaa. Huikean dynaamisuuden ansiosta nämä palvelut taipuvat juuri siihen, mitä juuri teidän yrityksenne tekee.

Calendar

Calendar on kaikkien Googlen palveluiden kanssa todella tiiviisti integroitu kalenteriratkaisu, joka synkronoituu työpaikan tiimien kesken joka laitteelle. Workspace:n avulla saat luotua tiimipalavereita ja lähetettyä vain muutamalla klikkauksella kutsut koko henkilöstöllenne. Pääset myös seuraamaan, ketkä ovat saapumassa kokoukseen ja ketkä eivät. Kalenteri on helppokäyttöinen ja sisältää paljon kalenterimerkintöjä helpottavia ominaisuuksia. Calendar tukee myös kokoustilojen varausta, jotta teille ei synny päälle bookkauksia.

Chat & Meet yhteydenpitoon

Pidä yhteyttä kollegoihin ja asiakkaisiin Chat -sovelluksen avulla. Meet -sovellus tarjoaa helppokäyttöisen videopalaveriratkaisun, jolla pystyt järjestämään isojakin ryhmäpalavereja. Chat ja Meet integroituu täydellisesti muiden palveluiden kanssa. Calendar kokoukset luovat automaattisesti videopalaverihuoneen, johon liittymiseen vaaditaan vain webkamera ja internet-yhteys. Chat ja Meet toimivat myös mobiililaitteilla, joten pääset pitämään yhteyttä myös tien päällä.

Forms lomakkeen rakennus

Luo kysely helppokäyttöisen lomakkeen rakentajan avulla ja julkaise se teidän kanavilla. Forms on yksi maailman käytetyimmistä kyselylomakkeiden rakentajista. Syy sille on yksinkertainen, se on helppo käyttää ja se voidaan integroida monen muun palvelun kanssa. Kyselyn voi upottaa kotisivuille, jakaa linkillä tai suoraan sähköpostitse. Forms lomakkeita voi käyttää myös tiedon keruuseen sisäisesti. Formsin vastaukset voidaan siirtää suoraan Sheets taulukkoon ja siitä esimerkiksi lähteenä Datastudio Dashboardiin visualisointia varten.

Admin hallintapaneeli

Hallinnoi keskitetysti kaikkia organisaation tilejä yhdestä paikasta. Admin konsoli on monipuolinen alusta, josta voit rajoittaa esimerkiksi tiettyjen sovellusten käyttöä organisaatiossasi. Halutessasi voit myös luoda pakotettuja turva-asetuksia organisaatiosi eri laitteille. Voit mm. Pakottaa salasanan käytön kaikissa älylaitteissa, joilla kirjaudutaan organisaation Workspace tileille. 

Slides presentaatiot

Luo kokousta tai vaikka koulutusta varten presentaatio ja jaa se helposti vaikka ruudunjaolla Meet -palaverissa. Slides on helppokäyttöinen presentaatioiden rakennukseen käytettävä työkalu. Perusominaisuuksien lisäksi voit rakentaa esimerkiksi visuaalisen kaavan Drivessä olevan Sheet taulukon avulla. Slides presentaatiot voidaan myös ladata koneelle myös Microsoftin tukemaan muotoon.

Muut palvelut

Workspace tunnukset toimivat samalla normaaleina Google tunnuksina. Pääset siis kirjautumaan tunnuksillasi kaikkiin muihinkin Googlen palveluihin kuten: Analytics, Search Console, Youtube, Ads jne. Näin yhdistät kaikki palvelusi yrityksenne tilin taakse ja voitte jakaa käyttöoikeuksia eri työntekijöidenne kesken. Voit myös kirjautua puhelimellasi Workspace tilillesi ja synkronoida kaikki tiedot puhelimesi ja tilisi välillä.
Yritykset, ketkä helpottavat yritysarkeaan Google Workspacen avulla.
everynetautoservice

Valitse Teille sopivaGoogle Workspace Paketti

Business Starter

Starttipaketti pienyrityksille
7,95€
käyttäjää kohti kuukaudessa
100 henkilön videokokoukset
30 Gt pilvitallennustilaa käyttäjää kohden
Suomenkielinen sähköpostituki
Suomalaiset maksutavat
SIIRRY TILAAMAAN
SUOSITUIN

Business Standard

Runsaasti pilvitallennustilaa
12,90€
käyttäjää kohti kuukaudessa
150 henkilön videokokoukset ja niiden tallennus
2 Tt pilvitallennustilaa käyttäjää kohden
Suomenkielinen sähköposti ja puhelintuki
Suomalaiset maksutavat
SIIRRY TILAAMAAN

Business Plus

Keskikokoisille ja suurille yrityksille
19,90€
käyttäjää kohti kuukaudessa
e-Discovery ja säilytysominaisuudet
250 henkilön videokokoukset, tallennus ja osallistujatiedot
5 Tt pilvitallennustilaa käyttäjää kohden
Suomenkielinen sähköposti ja puhelintuki
Suomalaiset maksutavat
SIIRRY TILAAMAAN
Hinnat ilmoitettu ALV 0%.

Moderni Työkalupakki 

Yritykselle, jonka tavoitteena on tehokkaampi arki

Nykyaikaista yrityksenne päivittäiset operatiiviset ja hallinnolliset tehtävät Googlen huippupalveluiden avulla.
Google Workspace sähköposti vs. Webhotelli sähköposti
Google Workspace tili toimii samalla tavalla Google tilinä kuin ilmaiseksi luotava @gmail.com -päätteinen tili, mutta saat vielä mittavan määrän lisää ominaisuuksia käyttöösi. Voit siis käyttää uutta organisaatioille tarkoitettua Google Workspace -tiliä samalla tavalla kuin ilmaista tiliä. Voit esimerkiksi lisätä tilin Android puhelimeesi ja hallita Google Admin konsolista, mitä turvallisuusasetuksia puhelimessa tulee olla. Tämä on hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi silloin, kun organisaatiossa on useampi puhelin.
Google Workspace -tilin yhteyteen voi perustaa Youtube -tilin ja kanavan. Näin yrityksenne Youtube sisältö on teidän hallinnassa olevaan tiliin liitettynä. Samalla voitte perustaa Google Ads and Analytics tilin saman käyttäjän alle ja jakaa sen organisaation muille käyttäjille. Näin teillä ei tarvitse olla erillistä organisaation omaa @gmail.com -tiliä vaan voitte keskitetysti hallita kaikkia teidän yritykselle kuuluvia tilejä, sekä jakaa niitä organisaation sisäisesti tai jopa ulkoisesti.

Tuonetti käyttää Google Workspace ympäristöä yritysarjen pyörittämiseksi ja meillä on useiden vuosien kokemus kyseisen alustan käytöstä. Rakennamme jatkuvasti uusia automaatioita arkisten tehtävien nopeuttamiseksi. Tämän pilvialustan eri toimistotyökalut keskustelevat keskenään hyvin ongelmitta, joka mahdollistaa lähes rajattoman määrän eri integraatioiden luomista.

Tehosta yrityksenne arkea valitsemalla Google Workspace

Suomenkielinen tuki

Meidän osaava asiakaspalvelu palvelee aina Suomeksi. Neuvomme teitä käyttämään palveluita ja autamme teitä helpottamaan arkeanne.

Suomalaiset maksutavat

Maksa Google Workspace suomalaisten maksutapojen kautta ja saa selkeät kuitit kirjanpitoosi. Voit lukea kaikista meidän maksutavoista täältä.
starstar-halfstar-emptyarrow-rightcheckmark-circle