calendarformsdrivegmail
TÄYDELLINEN DIGIRATKAISU YRITYKSELLE

Google workspace

Google Workspace on monipuolinen palveluratkaisu, jolla tehostat koko yrityksesi toimintaa merkittävästi. Luotettavin sähköposti, pilvitallennustila ja kaikki muut Googlen palvelut omalla domainilla.

Monipuolinen pilvipalvelu, joka takaa yrityksen arjen sujuvuuden

Google Workspace tarjoaa valtavan määrän todella tehokkaita ja hyödyllisiä pilvipalveluita, joilla tehostat ja varmistat yrityksenne digitaalista hallinnointia. Saatte esimerkiksi käyttöönne Gmail tilin omalla verkkotunnuksella (@omayritys.fi). Tämä helpottaa yrityksenne sähköpostien järjestelyä ja antaa sähköposteillenne todella luotettavan kodin. Samalla annatte yrityksestänne todella ammattimaisen kuvan, kun sähköpostit saapuvat teidän omasta verkkotunnuksesta, eikä esimerkiksi @gmail.com-tunnuksesta.
Ota yhteyttä

Google Workspace on palvelu, joka skaalautuu loputtomasti

Google Workspace skaalautuu teidän kasvun mukana loputtomasti.

Business Starter

Starttipaketti aloittelevalle yritykselle
7,95€ +alv24%
käyttäjää kohti kuukaudessa
100 henkilön Meet -kokoukset
30 Gt Drive tilaa / käyttäjä
Suomenkielinen sähköpostituki
Suomalaiset maksutavat
Tilaa Nyt

Business Standard

Valtava määrä tallennustilaa
12,90€ +alv24%
käyttäjää kohti kuukaudessa
150 henkilön Meet -kokoukset ja niiden tallentaminen
2 Tt Drive tilaa / käyttäjä
Suomenkielinen sähköpostituki
Suomalaiset maksutavat
Tilaa Nyt

Business Plus

Kehittyneet ominaisuudet ammattilaisille
19,90€ +alv24%
käyttäjää kohti kuukaudessa
e-Discovery ja säilytysominaisuudet
250 henkilön Meet -kokoukset, tallennus ja osallistujatiedot
5 Tt Drive tilaa / käyttäjä
Suomenkielinen sähköposti ja puhelintuki
Suomalaiset maksutavat
Tilaa Nyt
Vertaile paketteja Googlen sivuilla

Monta syystä Google Workspacen valitsemiseen...

Google Workspace -paketti sisältää valtavan määrän tasokkaita pilvipalveluita. Tutustu ominaisuuksiin, joilla tehostat yrityksenne toimintaa merkittävästi.
google gmail

Gmail sähköposti

Monelle tuttu Gmail on sähköpostipalveluista yksi kehittyneimpiä ja luotettavimpia. Google Workspace antaa sinulle vielä enemmän tehoa irti Gmail palvelusta. Lähetä postisi laitteelta kuin laitteelta turvallisesti, sekä luotettavasti. Saat yrityksesi nimen sisältävät sähköpostiosoitteet ([email protected]). Voit myös luoda sähköpostialiaksia, kuten [email protected] Gmail -sähköposti sisältää valtavan määrän tärkeitä ominaisuuksia, jotka varmasti parantavat yrityksenne sähköpostien käsittelyä. Pääsette mm. Luomaan sähköpostiryhmiä eri yrityksenne osastoille.

google drive

Drive pilvitallennus

Google Drive on hyvin monipuolinen pilvitallennustila, jonka avulla otat mm. Varmuuskopiot kaikesta tärkeästä, jaat nopeasti tiedostot kollegojen ja asiakkaiden kesken sekä hallinnoit kaikkia yrityksesi tiedostoja laitteella kuin laitteella. Drivestä pääset myös muokkaamaan tiedostoja pilvityökalujen avulla. Google Workspace Business Standard -paketilla saat jopa 2 teratavua tallennustilaa käyttäjää kohden. Google Drive Sync työkalulla synkronoit ja varmuuskopioit kaiken laitteestasi Google Driveen. Pääset näin selaamaan tiedostojasi laitteella kuin laitteella suoraan Driven kautta.
google workspace docs

Docs & Sheets

Ei enään erikseen asennettavia sovelluksia joka laitteelle, vaan. moderni pilvialusta. Driven tilaa hyödyntäen pääset muokkaamaan dokumenttisi Docs- ja taulukkosi Sheets -työkaluilla. Drivestä löytyy myös paljon muita täysin pilvessä toimivia toimistotyökaluja, joilla tehostat yrityksesi arkea. Forms:in avulla voit luoda asiakkaillesi kyselyitä ja Slides -työkalulla presentoit kokouksessa yrityksenne toimintaa. Huikean dynaamisuuden ansiosta nämä palvelut taipuvat juuri siihen, mitä juuri teidän yrityksenne tekee. Pidä yrityksenne tiedostot turvassa ja kontrollissa pilviteknologian avulla. Mikä parasta, kaikki integroituu keskenään.
google calendar

Calendar

Calendar on kaikkien Googlen palveluiden kanssa todella tiiviisti integroitu kalenteriratkaisu, joka synkronoituu työpaikan tiimien kesken joka laitteelle. Google Workspace:n avulla saat luotua tiimipalavereita ja lähetettyä vain muutamalla klikkauksella kutsut koko henkilöstöllenne. Pääset myös seuraamaan, ketkä ovat saapumassa kokoukseen ja ketkä eivät. Kalenteri on helppokäyttöinen ja sisältää paljon kalenterimerkintöjä helpottavia ominaisuuksia. Calendar tukee myös kokoustilojen varausta, jotta teille ei synny päälle bookkauksia. Calendar kulkee myös mukana puhelimessa.

google workspace meet

Chat & Meet

Pidä yhteyttä kollegoihin ja asiakkaisiin Chat -sovelluksen avulla. Meet -sovellus tarjoaa helppokäyttöisen videopalaveriratkaisun, jolla pystyt järjestämään isojakin ryhmäpalavereja. Chat ja Meet integroituu täydellisesti muiden palveluiden kanssa. Calendar kokoukset luovat automaattisesti videopalaverihuoneen, johon liittymiseen vaaditaan vain webkamera ja internet-yhteys. Chat ja Meet toimivat myös mobiililaitteilla, joten pääset pitämään yhteyttä myös tien päällä. Eri Google Workspace -paketeista löytyy myös mahdollisuus järjestää useiden satojen ihmisten webinaareja ja tallentaa niitä.
forms

Google Forms

Luo kysely helppokäyttöisen lomakkeen rakentajan avulla ja julkaise se teidän kanavilla. Forms on yksi maailman käytetyimmistä kyselylomakkeiden rakentajista. Syy sille on yksinkertainen, se on helppo käyttää ja se voidaan integroida monen muun palvelun kanssa. Kyselyn voi upottaa kotisivuille, jakaa linkillä tai suoraan sähköpostitse. Forms lomakkeita voi käyttää myös tiedon keruuseen sisäisesti. Formsin vastaukset voidaan siirtää suoraan Sheets taulukkoon ja siitä esimerkiksi lähteenä Datastudio Dashboardiin visualisointia varten. Google Formsin avulla voit myös rakentaa tietovisoja.
admin

Google Admin

Hallinnoi keskitetysti kaikkia organisaation tilejä yhdestä paikasta. Admin konsoli on monipuolinen alusta, josta voit rajoittaa esimerkiksi tiettyjen sovellusten käyttöä organisaatiossasi. Halutessasi voit myös luoda pakotettuja turva-asetuksia organisaatiosi eri laitteille. Voit mm. Pakottaa salasanan käytön kaikissa älylaitteissa, joilla kirjaudutaan organisaation Workspace tileille. Google Workspace jälleenmyyjä pystyy auttamaan teitä näiden asetusten kanssa.

Slide presentaatiot

Luo kokousta tai vaikka koulutusta varten presentaatio ja jaa se helposti vaikka ruudunjako päällä Meet -palaverissa. Slides on helppokäyttöinen presentaatioiden rakennukseen käytettävä työkalu. Perusominaisuuksien lisäksi voit rakentaa esimerkiksi visuaalisen kaavan Drivessä olevan Sheet taulukon avulla. Slides presentaatiot voidaan myös ladata koneelle myös Microsoftin tukemaan muotoon. Slides -työkaluta löydät valmiita teemoja näyttävän presentaation luomiseen.
google app scripts

Muut palvelut

Workspace tunnukset toimivat samalla normaaleina Google tunnuksina. Pääset siis kirjautumaan tunnuksillasi kaikkiin muihinkin Googlen palveluihin kuten: Analytics, Search Console, Youtube, Ads jne. Näin yhdistät kaikki palvelusi yrityksenne tilin taakse ja voitte jakaa käyttöoikeuksia eri työntekijöiden kesken. Voit myös kirjautua puhelimellasi Google Workspace tilillesi ja synkronoida kaikki tiedot puhelimesi ja tilisi välillä.  Google Workspace on siis kokonaisuudessaan erittäin monipuolinen ekosysteemi.

Moderni työkalupakki yritykselle, jonka tavoitteena on tehokkaampi arki

Nykyaikaista yrityksenne päivittäiset operatiiviset ja hallinnolliset tehtävät Googlen huippupalveluiden avulla.
Google Workspace vs. Webhotelli sähköposti
Google Workspace -tili toimii samalla tavalla Google -tilinä kuin ilmaiseksi luotava @gmail.com -päätteinen tili, mutta saat vielä mittavan määrän lisää ominaisuuksia käyttöösi. Voit siis käyttää uutta organisaatioille tarkoitettua Google Workspace -tiliä samalla tavalla kuin ilmaista tiliä. Voit esimerkiksi lisätä tilin Android puhelimeesi ja hallita Google Admin -konsolista, mitä turvallisuusasetuksia puhelimessa tulee olla. Tämä on hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi silloin, kun organisaatiossa on useampi puhelin.
Google Workspace -tilin yhteyteen voi perustaa Youtube -tilin ja kanavan. Näin yrityksenne Youtube sisältö on teidän hallinnassa olevaan tiliin liitettynä. Samalla voitte perustaa Google Ads and Analytics tilin saman käyttäjän alle ja jakaa sen organisaation muille käyttäjille. Näin teillä ei tarvitse olla erillistä organisaation omaa @gmail.com -tiliä vaan voitte keskitetysti hallita kaikkia teidän yritykselle kuuluvia tilejä, sekä jakaa niitä organisaation sisäisesti tai jopa ulkoisesti.

Tuonetti käyttää Google Workspace ympäristöä yritysarjen pyörittämiseksi ja meillä on useiden vuosien kokemus kyseisen alustan käytöstä. Rakennamme jatkuvasti uusia automaatioita arkisten tehtävien nopeuttamiseksi. Tämän pilvialustan eri toimistotyökalut keskustelevat keskenään hyvin ongelmitta, joka mahdollistaa lähes rajattoman määrän eri integraatioiden luomista.

Google Workspace suomalaisen jälleenmyyjän kautta

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Meidän osaava asiakaspalvelu palvelee aina Suomeksi. Olemme ylpeitä joustavasta palvelustamme!

Suomalaiset maksutavat

Maksa Google Workspace suomalaisten maksutapojen kautta vaikka verkkolaskuna. Tutustu maksutapoihin.
Vahva kotimainen verkkokumppani
© 2023 Tuonetti . Kaikki oikeudet pidätetään.
arrow-right