IT-PALVELUIDEN KONSULTOINTI

Suunnittelemme ja toteutamme teidän yrityksen it-palvelut oikein. Valitse skaalautuvat verkkopalvelut teidän yrityksen toiminnan tehostamiseksi. Hanki siis konsultointi meiltä ja anna meidän auttaa teitä tekemään vain oikeita valintoja.
ILMAINEN 15 MINUUTIN KONSULTOINTI
konsultointi
it-palveluiden konsultaatio

Hyvä konsultaatio on avain menestykseen

Jokainen meistä on jonkin alan erikoisosaaja. Siksi meidän kannattaa tukeutua muihin, kun kyseessä ei ole se oma vahvin ala. Anna meidän auttaa sinua it-palveluiden kanssa. Tarjoamme mielellämme konsultaatio -palveluita pk-yrityksille edullisesti. Saat myös valtavasti ilmaista tietoa meidän blogistamme, josta muut laskuttavat.
Yritysblogi

HINNASTO

Ilmainen 15 minuutin konsultaatio!
Ota yhteyttä meihin sähköpostitse ja vastaamme teidän kysymyksiin 15 minuutin ajan ilmaiseksi.
konsultoinnin hinnastot

Konsultointi

65€/h
+ ALV24%
Ota yhteyttä

Projektit

Ota yhteyttä ja laskemme teille tarjouksen projektin haastavuuden perusteella.
konsultointi ota yhteyttä
Voit halutessasi olla meihin myös yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Ota yhteyttä

Konsultaatio

Konsultaatio

Ota yhteyttä ja kerro missä aiheessa voimme olla teille avuksi.
Aihe *
Miten voimme auttaa?

Uuden yrittäjän opas

Uusi yrittäjä, ota avuksesi kumppani, joka tuntee it-maailman kuin omat taskunsa. Voitte tehdä merkittävästi parempia valintoja, jopa tunnin konsultaation jälkeen. Mikäli kuitenkin koet, että ette halua maksaa konsultaatiota, niin suosittelen kuitenkin lukemaan meidän ilmaisen digioppaan. Oppaassa on paljon rahanarvoisia vinkkejä uusille yrittäjille. Vältä yleisimmät sudenkuopat ja tee oikeat ratkaisut alusta lähtien.

Ilmainen konsultointi

Tarjoamme ilmaisen 15 minuutin konsultaation kaikille uusille asiakkaille. Ota yhteyttä kysymyksesi kanssa ja annamme täyden panoksemme ilmaiseksi 15 minuutin ajan. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin mihin kerkeämme siinä ajassa. Mikäli olette tyytyväisiä konsultaatioon, niin jatkamme mielellämme teidän auttamista.