tuo osaaminen teidän tiimiin

Autamme teitä lisäämään tiiminne sisäistä osaamista ja tehostamaan toimintamallejanne. Koulutuksemme on aina räätälöity teidän yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaan.
Ota yhteyttä
koulutus
Etäkoulutukset
Suosimme etäkoulutusten pitoa Google Meet -alustan kautta. Koulutukseen voi helposti osallistua kaikkia ja ne voidaan nauhoittaa.
Koulutukset paikanpäällä
Tietyt asiat on helpompi kouluttaa järjestämällä käytännön harjoituksia paikanpäällä.
Dokumentaatiot
Tarvitsetteko jonkin tietyn järjestelmän käyttöön liittyvää dokumentaatiota, mitä ei ole muuten saatavilla? Tuotamme dokumentaation teille sähköisessä muodossa.
Koulutuspaketit
Suuremmat koulutuspaketit, jotka sisältävät useampia etä- ja/tai lähikoulutuksia. Suunnitellaan yhdessä teidän tavotteita tukeva kokonaisuus.

verkkopalveluiden koulutukset

Jos teemme sitä palveluna, osaamme ja haluamme myös kouluttaa niiden käyttöä.

WordPress koulutukset

Useiden vuosien kokemuksella ymmärrämme yhtä sun toista WordPress -alustasta. Koulutamme mm. Kotisivujen rakentamista, hakukoneoptimointia, sivustojen ylläpitoa ja paljon muuta. Kerro meille missä te tarvisitte apua ja me luomme räätälöidyn koulutuksen siitä aiheesta.

Palveluiden käyttöönotto ja käyttö

Onko teillä tarve tehostaa sivustoanalytiikkaa tai ymmärtää paremmin miten sivustonne toimii? Autamme teitä ottamaan eri palveluita käyttöön, mitkä tehostavat yrityksenne toimintaa verkossa. Samalla opastamme niiden käytön alusta loppuun asti.

Yrityksen tietoturva

Henkilötietoja ja asiakastietojen suojaaminen on kaikkien vastuulla. Yrityksien tulee noudattaa tarpeeksi korkean standardin tietoturvamenettelyitä suojatakseen omia tietoja ja asiakkaiden tietoja. Koulutamme teidän henkilöstön noudattamaan parempia tietoturvakäytäntöjä.

Mitä haluaisitte oppia?

OTA YHTEYTTÄ
apartmentlockfile-addcamera-videolayers