Meistä

Mikä on meidän miksi?

Kotimainen yritys PK-yrityksille ja yhdistyksille

Intohimomme on tuottaa suomalaisille yrityksille ja yhdistyksille laadukkaita verkkopalveluita hyvällä asiakaspalvelulla.
Mielestämme internet on hieno paikka, jossa teidänkin tulisi olla. Tarjoamme kotisivut, webhotellit, pilviratkaisut, domainit ja kaikki muut verkkopalvelut saman katon alta. Autamme teitä digitalisoitumaan.
Tuonetti on vuonna 2018 perustettu Haminalainen verkkopalveluita tarjoava yritys. Tarkoituksemme on tarjota jokaiselle yritykselle oleellisia digipalveluita kohtuulliseen hintaan. Meidät tunnetaan hyvin joustavuudestamme ja nopeasta ja ystävällisestä kommunikoinnista. Yrityksemme tähtää ekologisuuteen ja kotimaisuuteen. Tuottamamme palvelut ovat vihreitä ja pyrimme siihen, että kaikki hankintamme on tehty muilta suomalaisilta toimioilta aina kun se on mahdollista.
vihreä valinta

Vihreä valinta

Tuonetti käyttää Hetznerin palvelinkeskuksen palvelimia eri palveluiden ylläpitoon. Sijaintinsa ansiosta, palvelinkeskus palvelee täydellisesti suomalaisia asiakkaita. Nopeuden ja turvallisuuden lisäksi palvelinkeskus Helsingissä toimii täysin vihreällä sähköllä. Teemme aktiivisesti vain vihreitä valintoja.
Vahva kotimainen verkkokumppani
© 2023 Tuonetti . Kaikki oikeudet pidätetään.