VERKKOPALVELUT

Modernit verkkopalvelut yrityksille ja yhdistyksille edullisesti. Tuonetti tarjoaa laajan valikoiman erilaisia verkkopalveluita asiakkaiden toiveiden mukaan. Tutustu valmiisiin tuotepaketteihimme, sekä laske itsellesi hinta-arvio älykkäällä hintalaskurillamme. Ota yhteyttä ja kerro meille, miten voimme olla sinulle avuksi!

WordPress-kotisivut

WordPress tarjoaa todella tehokkaan verkkosivupohjan, jossa on valtavasti muokattavuutta. Tutustu pääominaisuuksiin ja käy lukemassa lisää aiheesta blogistamme.

WordPress

WordPress on maailman suosituin julkaisualusta, joka mahdollistaa modernien ja tehokkaiden sivujen rakentamisen. WordPress tarjoaa täydellisen pohjan dynaamisille verkkosivuille.

Mobiiliyhteensopivuus

Yhä useampi ihminen selaa nettiä puhelimen kanssa, jonka vuoksi on tärkeää, että verkkosivut toimivat kaikilla eri laitteilla. Varmistamme, että verkkosivunne toimivat kaikilla yleisimmillä alustoilla.

Tyylikäs ulkoasu

Verkkosivun ulkonäkö kertoo yrityksen ja yhdistyksen ammattimaisuudesta todella paljon. Räätälöimme verkkosivujen teeman juuri teidän yrityksen / yhdistyksen näköiseksi.

Koulutus

Moderneilla työkaluilla verkkosivujen ylläpito ei ole vaikeaa. Tarvittaessa koulutamme henkilöstönne päivittämään verkkosivunne. Tarjoamme myös jatkuvan tuen rakentamillemme sivuille.

Hakukoneoptimointi

Valtaosa verkkosivujen liikenteestä tulee hakukoneiden kautta. On siis tärkeää, että asiakkaat löytävät sivunne hakupalveluista. Optimoimme sivunne vastaamaan hakusanoihin hyvin.

Laaja muokattavuus

Verkkosivuille voidaan lisätä valtava määrä erilaisia lisäominaisuuksia kuten: yhteydenottolomake, verkkokauppa, kuvagalleria, tapahtumakalenteri ja paljon muuta.

Laske hinta-arvio meidän hintalaskurilla!

HINTALASKURI

Nopea Webhotelli

Webhotellimme tarjoavat loistavan kodin yrityksen verkkosivuille.

Mitä erikoista webhotellimme tarjoaa?

Tuonetti tarjoaa yrityksille ja yhdistyksille todella hyvillä ominaisuuksilla varustetun webhotellin. Webhotellimme on loistava koti teidän kotisivuillenne. Käyttämämme palvelimet sijaitsevat Alankomaissa ja Liettuassa, joista yhteysnopeudet ympäri Eurooppaa ovat nopeimmat!
TILAA WEBHOTELLI
cPanel-hallintapaneeli & Softaculous-verkkosovellusten asennusohjelma
Käytössä on vain nopeaa SSD-tilaa
Rajoitetut asiakaspaikat - emme koskaan ylimyy
CloudLinux & LiteSpeed -yhdistelmä nopeuttamaan sivujen latausaikaa ja kohottamaan tietoturvaa
Asiakkaille ilmainen SSL Sertifikaatti

Verkkotunnukset

Meidän kauttamme voit rekisteröidä esimerkiksi .FI & .COM -verkkotunnukset.

.FI Välittäjä

Meidän kauttamme voit rekisteröidä luotetun suomalaisen .fi -päätteisen verkkotunnuksen.
REKISTERÖI .FI OSOITE

Muut yleiset verkkotunnukset

Voit myös rekisteröidä suositut verkkotunnukset kuten .com,- .net,- ja .org -osoitteet.
VERKKOTUNNUKSET

Tilaa uutiskirje

Vastaanota noin kerran kuukaudessa lähetettävä uutiskirjeemme, joka sisältää parhaat tarjouksemme.
TILAA UUTISKIRJE
check