Referenssit

Meidän tekemät kotisivut. Valittu osa Tuonetti:n referenssitöistä ja projekteista. Tutustu eri asiakkaidemme verkkosivuihin ja näe, miten olemme toteuttaneet asiakkaiden vaatimukset.
hapk

Haminan Pallo-kissat

Isompi sivukokonaisuus Haminan Pallo-kissoille, jota he pystyvät itse päivittämään. Joukkueosiot ja uutiset ovat toteutettu ACF:n avulla. Näin sivujen ylläpitäjät pystyvät helposti lisäämään ja muokkaamaan joukkueita tarvittaessa.

Haminan Palloiluhalli 2019

Yksi sivu, jolta löytyy kaikki tarvittava tieto. Selkeä sivupalkki josta löytyy kaikki tarvittavat yhteystiedot. Mobiilissa sivupalkki vaihtuu avattavasi valikoksi.

ISO AARO

Aaro on Haminalainen kehonrakentaja, joka mm. Voitti ensimmäiset amatöörikilpailunsa Tanskassa. Aaro tuottaa nykyään PT-palveluita, joten rakensimme hänelle hyvän alustan uran aloitusta varten. Sivut on luotu siten, että niitä pystytään laajentamaan moneen eri suuntaan tulevaisuudessa.

Mikkifoto

Simppelin tyylikkäät kotisivut valokuvaajalle. Käytimme Advanced Custom Fields ja Custom Post Type -lisäosia luodaksemme helppokäyttöisen ja helposti päivitettävän galleriaympäristön, jota asiakas pystyy itse ylläpitämään. 

FPC GYM

Todella komeat ja uniikit verkkosivut kahdella eri kielellä sekä verkkokaupalla. Haminan selkeästi monipuolisin kuntosali vaati hyvin asialliset verkkosivut täynnä asennetta, ja me vastasimme tähän hyvin onnistuneella kokonaisuudella.

Oushinkan Karate

Tyylikkäät ja simppelit verkkosivut paikalliselle kamppailuseuralle. Rakensimme sivut WordPressillä ja loimme ulkoasun Oxygen Builderin avulla. Hyvä esimerkki siitä, miten Facebook-syöte voidaan upottaa sivuille tärvelemättä sivun tyylikästä ulkonäköä.

HTA Palvelut

Talonmiespalveluita tarjoavalle yritykselle päivitettiin vanhat sivut uuteen uskoon WordPressin ja Elementorin avulla. Vanhat sivut vastasivat jo hyvin Keuruun alueen hakutuloksiin, mutta tavoite oli saada lisää näkyvyyttä Keski-Suomen alueella. "Talonmiespalvelut Keski-Suomi" -hakusana vastaa nykyään todella hyvin HTA Palveluille.

Tampsa

Tanssi- ja viihdelava Tampsan sivut luotiin samaan aikaan kun Karhulan VPK:n sivut päivitettiin. Ideana oli luoda samantyyliset sivut kuin Karhulan VPK:lla, mutta tarjota loppukäyttäjälle täydet ylläpitomahdollisuudet. Koulutimme Tampsan henkilöstön päivittämään ja ylläpitämään omia sivujaan.

Karhulan VPK

Karhulan VPK:n verkkosivut ovat olleet päivitettävänämme jo useita vuosia. Sivut on toteutettu WordPressin avulla ja teema räätälöity sopimaan yhteen Tampsan tanssilavan sivujen kanssa.