SSL-SERTIFIKAATIT

Suojaa verkkoliikenne SSL-sertifikaatin avulla. Anna luotettava kuva yrityksesi verkkosivuista ja paranna hakukonenäkyvyyttä edullisesti. Tilaa webhotelli ja saa ilmainen SSL-sertifikaatti tai osta käyttöönne luotettava ja helppokäyttöinen SSL-sertifikaatti.
ssl sertifikaatit https
http https

Turvaa kotisivujen liikenne

Kaikki kotisivut tulisi suojata HTTPS -liikenteellä. Google Chrome selain varoittaa siitä, jos sivusto ei käytä HTTPS -yhteyttä oikein. On siis tärkeää, että kotisivut on suojattu SSL-sertifikaatilla, joka mahdollistaa HTTPS -yhteyden käytön. Hanki sivuillesi SSL-sertifikaatti tai tutustu meidän webhotelli palveluun, jossa jokaiselle sivulle asennetaan SSL-sertifikaatti ilmaiseksi. Lue blogistamme lisää aiheesta HTTP vs HTTPS.
Webhotellit

HINNASTO

Valitse juuri teille sopiva paketti, äläkä maksa turhasta. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitsette apua oikean paketin valinnassa.
ALV24%
ALV0%

Comodo PositiveSSL

SUOSITUIN
Helppo sertifikaatin tilaus
Aktivointi yleinsä alle 15min valmis
Kätevä yhdelle kotisivulle
18,00€
14,52€
VUODESSA
Tilaamaan

Geotrust RapidSSL

Helppo sertifikaatin tilaus
Aktivointi yleinsä alle 15min valmis
Kätevä yhdelle kotisivulle
22,00€
17,74€
VUODESSA
Tilaamaan

Geotrust RapidSSL Wildcard

Jokerimerkkinen sertifikaatti
Usealle eri aliverkkotunnukselle
Helppo sertifikaatin tilaus
160,00€
129,03€
KUUKAUDESSA
Tilaamaan

Ilmainen SSL-Sertifikaatti

Tilaa meidän kotimainen webhotelli ja saat ilmaisen Let's Encrypt SSL-sertifikaatin asennettua kotisivuillesi yhellä napin painalluksella. Yksikään moderni webhotelli ei tulisi vaatia erillisen SSL-sertifikaatin ostoa erikseen. Mikäli kuitenkin tarvitset esimerkiksi verkkosovellukselle erillistä SSL-sertifikaattia, niin saat ne meiltä edullisesti.
Webhotellit
kotimainen webhotelli
ov ja ev ssl sertifikaatit

OV- ja EV- tason sertifikaatit

Onko teillä tarvetta OV- tai EV- tason sertifikaatille? Ei huolta, saat ne meidän kautta myös. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja teemme teille mielellämme tarjouksen.
Ota yhteyttä