SSL-SERTIFIKAATIT

Suojaa verkkoliikenne SSL-sertifikaatin avulla. Anna luotettava kuva yrityksesi verkkosivuista ja paranna hakukonenäkyvyyttä edullisesti. Tilaa webhotelli ja saa ilmainen SSL-sertifikaatti tai osta käyttöönne luotettava ja helppokäyttöinen SSL-sertifikaatti.
ssl sertifikaatit https
http https

Turvaa kotisivujen liikenne

Kaikki kotisivut tulisi suojata HTTPS -liikenteellä. Google Chrome selain varoittaa siitä, jos sivusto ei käytä HTTPS -yhteyttä oikein. On siis tärkeää, että kotisivut on suojattu SSL-sertifikaatilla, joka mahdollistaa HTTPS -yhteyden käytön. Hanki sivuillesi SSL-sertifikaatti tai tutustu meidän webhotelli palveluun, jossa jokaiselle sivulle asennetaan SSL-sertifikaatti ilmaiseksi. Lue blogistamme lisää aiheesta HTTP vs HTTPS.
Webhotellit

HINNASTO

Valitse juuri teille sopiva paketti, äläkä maksa turhasta. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitsette apua oikean paketin valinnassa. Kaikki hinnat sis. ALV24%.

Comodo PositiveSSL

SUOSITUIN
Helppo sertifikaatin tilaus
Aktivointi yleinsä alle 15min valmis
Kätevä yhdelle kotisivulle
18,00€
VUODESSA
Tilaamaan

Geotrust RapidSSL

Helppo sertifikaatin tilaus
Aktivointi yleinsä alle 15min valmis
Kätevä yhdelle kotisivulle
22,00€
VUODESSA
Tilaamaan

Geotrust RapidSSL Wildcard

Jokerimerkkinen sertifikaatti
Usealle eri aliverkkotunnukselle
Helppo sertifikaatin tilaus
160,00€
KUUKAUDESSA
Tilaamaan

Ilmainen SSL-Sertifikaatti

Tilaa meidän kotimainen webhotelli ja saat ilmaisen Let's Encrypt SSL-sertifikaatin asennettua kotisivuillesi yhellä napin painalluksella. Yksikään moderni webhotelli ei tulisi vaatia erillisen SSL-sertifikaatin ostoa erikseen. Mikäli kuitenkin tarvitset esimerkiksi verkkosovellukselle erillistä SSL-sertifikaattia, niin saat ne meiltä edullisesti.
Webhotellit
kotimainen webhotelli
ov ja ev ssl sertifikaatit

OV- ja EV- tason sertifikaatit

Onko teillä tarvetta OV- tai EV- tason sertifikaatille? Ei huolta, saat ne meidän kautta myös. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja teemme teille mielellämme tarjouksen.
Ota yhteyttä