Tietosuojaseloste

Tämä on Tuonetti-yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä ja rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Yritys: Tuonetti
Y-Tunnus: 2930385-7
https://www.tuonetti.fi/
Tuomas Lindroos
[email protected]
+358 10 3402100

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi?

Asia

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:

  • yhteyshenkilön nimi
  • yrityksen tai yhdistyksen nimi sekä rekisterinumero
  • henkilötunnus (vain jos yksityinen henkilö rekisteröi .fi-verkkotunnuksen)
  • yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite)
  • www-sivustojen osoitteet
  • tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista
  • laskutustiedot
  • muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla, asiakassivun palvelurekisteröinnin kautta, lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin asiakassuhde on voimassa, tai niin kauan kuin laki vaatii.

Kommentit

Käytämme artikkelien kommentointiin Facebook-kommentteja.
https://www.facebook.com/privacy/explanation

Evästeet

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee, tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja ja se poistetaan, kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään, asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Google AdSense -palvelu hyödyntää DoubleClick-evästettä tarjotakseen paremmin kohdistettuja mainoksia verkossa sekä rajoittaakseen sitä, montako kertaa tietty mainos näytetään käyttäjälle.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta, jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Käytämme anonyymin verkkoanalytiikan keräämiseen Google Analytics-työkalua.
https://policies.google.com/privacy?hl=fi
https://analytics.google.com

Yhteydenottolomakkeet

Tämän sivuston yhteydenottolomake tallentaa asiakkaan täyttämät tiedot (sähköposti, nimi, sisältö). Tietoja käytetään asiakkaan yhteydenpitoon ja paremman palvelun tarjoamiseksi.

Hintalaskuri

Tämän sivuston hintalaskuri tallentaa asiakkaan täyttämät tiedot (sähköposti, nimi, yritys/yhdistys, valinnat ja viestisisältö) vain, jos asiakas lähettää tarjouspyynnön lomakkeen kautta. Tietoja käytetään tarjouksen luomiseksi ja analytiikkaan paremman palvelun tarjoamiseksi.

Kenelle jaamme tietosi?

Verkkotunnusten rekisteröinnissä verkkotunnuksen haltijan ja yhteyshenkilöiden tiedot luovutetaan verkkotunnusrekisterin ylläpitäjälle. .fi-verkkotunnusten osalta rekisteri on Traficom ja muiden päätteiden osalta HEXONET GmbH. Tietoja ei muuten luovuteta ulkopuolisille. Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tuonetti käyttää sähköpostilistan hallintaan yhdysvaltalaista MailChimp -sähköpostipalvelua. Käyttäjien henkilötiedot tällöin siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. MailChimp on sitoutunut suojaamaan rekisterin tietosuoja-asetuksen edellyttämällä tavalla. Käyttäjien tiedot siirretään sähköpostijakelulistalle vain heidän suostuessaan siihen. Suostuminen voidaan antaa esimerkiksi asiakasprofiilin kautta. Lisätietoa MailChimpin tietojensäilytyksestä: http://mailchimp.com/legal/privacy/

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi?

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei ole mahdollista muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaikki henkilötiedot, jotka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaisia henkilötietoja, jotka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja, palvelimien käyttöoikeuksia sekä muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Päivitetty: 02.05.2019

Tilaa uutiskirje

Vastaanota noin kerran kuukaudessa lähetettävä uutiskirjeemme, joka sisältää parhaat tarjouksemme.
TILAA UUTISKIRJE