Myy enemmän netissä

WooCommerce verkkokauppa yritykselle

Verkkokauppa myy tuotteitasi kellon ympäri väsymättä. Myykää enemmän verkossa ja tavoittakaa enemmän potentiaalisia asiakkaita omalla verkkokaupalla. Antakaa meidän hoitaa verkkokauppanne kuntoon ja keskittykää itse olennaiseen.
HINTALASKURI
woocommerce verkkokauppa
Maailman suosituin alusta

WooCommerce verkkokauppa

WooCommerce on maailman käytetyin verkkokauppa -alusta. WooCommerce on WordPressin kanssa toimiva lisäosa, joka mahdollistaa todella laajan muokattavuuden ja nykyaikaisen verkkokaupan teon. Lisää myyntiäsi verkkokaupalla, joka myy tauotta tuotteitasi ilman jatkuvaa päivystystä. WooCommerce kauppiaalle todella helppokäyttöinen ja sen käyttöliittymä on selkeä. Koulutamme mielellämme koko tiiminne ylläpitämään valmista verkkokauppaanne. Monilla eri lisäosilla on mahdollista tehdä hyvin monimutkaisia verkkokauppa kokonaisuuksia. WooCommerce taipuu yhden tuotteen sesonkimyyntiin tai, vaikka kymmenentuhannen vaatetuotteen verkkokaupaksi.
woocommerce on suosituin verkkokauppa pohjanettikauppa yritykselle
KEskitä myyntisi verkkoon

Verkkokauppa yritykselle

Verkossa myyminen on helpompaa kuin koskaan oikeilla työkaluilla. Lisää yrityksenne myyntiä verkkokaupalla tai perusta kokonaan uusi yritys toimimaan verkossa. Me autamme teidät alkuun tarjoamalla juuri teidän allalle parhaiten sopivat työkalut. Verkkokaupan ei myöskään tarvi maksaa kymmeniä tuhansia euroja. Kokemuksemme ja hiotun rakennusprosessin ansiosta, pystymme tarjoamaan pk-yrityksille entistäkin edullisempia verkkokauppa -ratkaisuita ilman kompromisseja. Pyydä tarjousta ja tehdään teille myyvä verkkokauppa.

Kokeile Paljonko verkkokauppa voisi maksaa?

Verkkokauppojen hinnat vaihtelevat paljon kaupan suuruuden mukaan. Voit laskea karkean hinta-arvion meidän hintalaskurin avulla. Ota yhteyttä ja luomme teille tarjouksen.
Hinnat alkaen
995€
+ALV24%
Hintalaskurimme arviot perustuvat meidän tekemien projektien keskihintaan. Laske arvio ja lähetä se meille tarjouksen tekoa varten.
Hintalaskuri

Aloita myyminen verkossa nyt

Verkkomyynti on nykypäivää ja sitä kautta löydät asiakkaita helpommin. Anna meidän auttaa teitä myymään enemmän ja paremmin modernilla verkkokaupalla.
OTa yhteyttä

Millainen on hyvä verkkokauppa?

Mitä saat kun tilaat verkkokaupan meiltä.

Responsiivinen

Responsiivinen verkkokauppa toimii kaikilla eri laitteilla moitteettomasti. Rakennamme kaikki verkkokauppamme näyttämään ja toimimaan upeasti mobiili laitteilla, sekä tietokoneilla.

Helppo käyttöinen

Kauppiaalle verkkokaupan käyttö tulisi olla mutkatonta. Koulutamme teidät käyttämään helppokäyttöistä verkkokauppaanne ja toimimme nopeana tukena aina kun teille herää kysymyksiä.

Raportit

WooCommerce mahdollistaa laajojen myyntiraporttien tulostuksen suoraan verkkokaupasta. Tositteet saat helposti kirjanpitäjällesi.

Modernit maksutavat

Autamme teitä valitsemaan oikean maksuvälittäjän. Asennamme valitsemanne maksuvälittäjän lisäosan ja varmistamme sen toimivuuden.

Tyylikäs ulkoasu

Voit itse valita useista eri valmisteemoista tai pyytää meitä rakentamaan teille täysin uniikin ulkoasun. Olemme kokeneita Elementor ja Oxygen Builder verkkosivukehittäjiä ja rakennamme mielellämme uniikkeja toteutuksia.

Integraatiot

Onko käytössäsi ulkoisia palveluita kuten MailChimp, Google Analytics tai vaikka Pakettikauppa? Varmistamme näiden integraatioiden toimivuuden sivuillasi.

WordPress alusta

Verkkokauppa voi olla vain pieni osa koko kotisivujenne kokonaisuutta. WordPress mahdollistaa laajojen kokonaisuuksien rakentamisen. Miksi ette alottaisi vaikka blogia verkkokaupan yhteydessä? Luomme täysin uniikin ja räätälöidyn kokonaisuuden teille.

Hakukoneoptimointi

Pidämme hakukoneoptimoinnin aina mielessä kun rakennamme uusia kotisivuja. Mikäli haluat tehostaa sivujesi näkyvyyttä hakukoneissa niin tutustu hakukoneoptimointi palveluumme.
magic-wandcogfile-emptystorecartlaptop-phoneselectcodemagnifier