DOMAINIT

Verkkotunnus eli domain yksilöimään kotisivunne, sähköpostinne ja muut palvelut. Rekisteröi kauttamme domain-osoitteet yksilöimään yrityksenne palvelut. Kotisivut ja sähköposti tarvitsevat verkkotunnuksen toimiakseen oikein. Hae teille sopiva domain-osoite, joka vetää puoleensa asiakkaita.
verkkotunnukset eli domainit

Hae verkkotunnusta

Valitse teille sopiva verkkotunnus ja rekisteröi se jo tänään. Kirjoita viereiseen laatikkoon haluamanne www-osoite ja tarkista onko se saatavilla.
Verkkotunnuksien rekisteröimiseen liittyvät ohjeet.
ALV24%
ALV0%
.COM
17,00€
13,71€
VUODESSA
.FI
15,00€
12,10€
VUODESSA
.NET
20,00€
16,13€
VUODESSA

Viiden tähden välittäjä

Tuonetti on saanut Traficomin .fi välittäjä arvioinnissa täydet 5 tähteä vuonna 2020.
.COM
Yksi yleisimmistä ja vanhimmista verkkotunnuksista. Kansainvälisesti tunnetuin.
.NET
Lyhennelmä sanasta "Network" ja se oli alun perin tarkoitettu verkko- ja internet-palveluiden tarjoajille.
.ORG
Tulee sanasta "Organization". Koulut, organisaatiot ja avoimet projektit käyttävät yleisesti tätä.
.NET
Ota yhteyttä, mikäli haluamaasi tunnusta ei löydy meidän listalta. Emme ole listanneet kaikkia tunnuksia sivuillamme.

Yleisimmät domainit kauttamme

Meiltä saat myös muut suositut verkkotunnukset. Voit rekisteröidä kerralla kaikki suosituimmat verkkotunnukset yrityksellenne. Rakenna esimerkiksi suomenkieliset sivut .fi päätteiselle verkkotunnukselle ja varaa .com verkkotunnus englanninkielisille sivuillesi.
fi välittäjä

Virallinen .fi välittäjä

Tuonetti on yksi virallisista verkkotunnuslain mukainen .fi-verkkotunnusten välittäjistä. Meidän kautta saat siis rekisteröityä ja hallittua suomalaisia .fi-verkkotunnuksia. Suomalainen .fi-verkkotunnus herättää luottamusta ja sen rekisteröimiseen tarvitset henkilötunnuksen tai yritystunnuksen.

Miksi rekisteröidä domain meidän kautta?

Automatisoitu rekisteröinti

Domain rekisteröinnit tehdään täysin automatisoidusti meidän asiakassivujen kautta. Kun tilaat uuden verkkotunnuksen, järjestelmä rekisteröi sen automaattisesti ja pääset tekmään siihen muutoksia heti tilauksen jälkeen asiakasivuillamme.

Nimipalvelimien muokkaus

Voit muuttaa verkkotunnuksen nimipavelimet suoraan asiakassivujemme kautta. Mikäli rekisteröit verkkotunnuksen Webhotellin yhteydessä, niin nimipalvelimet päivittyvät automaattisesti vastaamaan webhotellin omia.

Välittäjän vaihto

Haluamme tehdä asiakkaidemme verkkotunnusten välittäjän vaihdon mahdollisimman helpoksi, siiryit sitten toiselle palveluntarjoajalle tai meille asiakkaaksi. Asiakassivuilta voit hakea välittäjänvaihtoavaimen koska vain sitä tarvitset ja domainin siirto meille on yhtä helppoa tämän linkin kautta.

WHOIS-suojaus

.com, .net ja .org osoitteille saat tarvittaessa WHOIS-suojauksen, joka piiloittaa henkilötietosi verkkotunnuksen rekisteristä. WHOIS-palvelua ei ole saatavilla .fi verkkotunnuksille. Lue blogistamme lisää mitä hyötyä WHOIS-suojauksesta on ja miten se toimii.

Ilmainen DNS hallinta

Voit halutessasi valita domainillesi ilmaisen DNS palvelun. DNS hallinta toimii suoraan asiakassivujen kautta, eikä sinun tarvitse erikseen aktivoida mitään. Ilmainen DNS toimii Tuonetti:n nimipalvelimien kanssa. Suomalaisille .fi -verkkotunnuksille lisätään myös Traficomin Anycast hajautetut nimipalvelimet.

DNSSEC

DNSSEC on mahdollista ottaa käyttöön meidän palveluiden kanssa. DNSSEC parantaa verkkotunnuksen, sekä käyttäjän tietoturvaa varmistamalla, että verkko-osoiteen käyttäjä päätyy varmasti oikealle sivulle. DNSSEC on mahdollista ottaa käyttöön esimerkiksi meidän webhotellin kanssa. Lue ohjeet täältä.

Lisää tietoa verkkotunnuksista

Mietityttääkö jokin? Tutustu tietopankkiimme tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme!