Domain REKISTERÖINTI VAIVATTOMASTI

Verkkotunnus eli domain yksilöimään kotisivunne, sähköpostinne ja muut palvelut. Kotisivut ja sähköposti tarvitsevat verkkotunnuksen toimiakseen oikein. Hae teille sopiva domain-osoite, joka vetää puoleensa asiakkaita. Olemme myös virallinen .fi domainien välittäjä.
Tuonetti on saanut Traficomin .fi välittäjä arvioinnissa täydet 5 tähteä vuonna 2020. Vain 4 välittäjää sai täydet 5 tähteä tästä arvioinnista.
Siirry tilaamaan
domainit
domain haku

Aloita tästä
Hae verkkotunnusta

Valitse teille sopiva verkkotunnus ja rekisteröi se nyt. Kirjoita alla olevaan tekstikenttään haluamanne www-osoite ja tarkista onko se saatavilla.
Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon
jamkekami
+200
Rekisteröityä domainia
5 tähteä
Traficomin arvioinnissa
4.9/5
Asiakkaiden arvosana

DOMAIN 
HINNASTO

Meiltä saat myös muut suositut verkkotunnukset. Voit rekisteröidä kerralla kaikki suosituimmat verkkotunnukset yrityksellenne. Rakenna esimerkiksi suomenkieliset sivut .fi domainin kanssa ja varaa .com verkkotunnus englanninkielisille sivuillesi.
Meiltä myös nopea DNS hallinta 30€/vuosi + ALV24%.
DomainPriceYearsRenewal PriceTransfer Price
.fi€16.51 €16.5€0
.com€16.51 €16.5€16.5
.net€19.51 €19.5€19.5
.org€19.51 €19.5€19.5
.info€22.51 €22.5€22.5
.eu€18.51 €18.5€18.5
.blog€46.51 €46.5€46.5
.cloud€35.51 €17.5€17.5
.app€28.51 €28.5€28.5
.email€33.51 €33.5€33.5
.biz€23.51 €23.5€23.5
.co.uk€14.51 €14.5€0
.se€30.51 €30.5€30.5
Kaikki hinnat ilmoitettu ALV0%. Ostoskorissa hintaan lisätään ALV24%.

Kaikki domain -palvelun ominaisuudet

Meiltä saat myös muut suositut verkkotunnukset. Voit rekisteröidä kerralla kaikki suosituimmat verkkotunnukset yrityksellenne. Rakenna esimerkiksi suomenkieliset sivut .fi domainin alle ja varaa .com verkkotunnus englanninkielisille sivuillesi.

Automatisoitu rekisteröinti

Domain rekisteröinnit tehdään täysin automatisoidusti meidän asiakassivujen kautta. Kun tilaat uuden verkkotunnuksen, järjestelmä rekisteröi sen automaattisesti ja pääset tekemään siihen muutoksia heti tilauksen jälkeen asiakasivuillamme.

Nimipalvelimien muokkaus

Voit muuttaa verkkotunnuksen nimipavelimet suoraan asiakassivujemme kautta. Mikäli rekisteröit verkkotunnuksen Webhotellin yhteydessä, niin nimipalvelimet päivittyvät automaattisesti vastaamaan webhotellin vaatimia palvelimia.

Välittäjän vaihto

Haluamme tehdä asiakkaidemme verkkotunnusten välittäjän vaihdon mahdollisimman helpoksi, siiryit sitten toiselle palveluntarjoajalle tai meille asiakkaaksi. Asiakassivuilta voit hakea välittäjänvaihtoavaimen koska vain sitä tarvitset. Domainin siirto meille on yhtä helppoa tämän linkin kautta.

WHOIS -suojaus

.com, .net ja .org osoitteille saat tarvittaessa WHOIS-suojauksen, joka piiloittaa henkilötietosi verkkotunnuksen rekisteristä. WHOIS-palvelua ei ole saatavilla .fi verkkotunnuksille. Lue blogistamme lisää mitä hyötyä WHOIS-suojauksesta on ja miten se toimii.

Hajautettu DNS hallinta

Voit halutessasi valita domainillesi DNS hallinta -palvelun. DNS hallinta toimii suoraan asiakassivujen kautta, eikä sinun tarvitse erikseen aktivoida mitään. DNS toimii Tuonetti:n nimipalvelimien kanssa. Suomalaisille .fi -verkkotunnuksille voi halutessaan lisätään myös Traficomin Anycast hajautetut nimipalvelimet.

DNSSEC

DNSSEC on mahdollista ottaa käyttöön meidän palveluiden kanssa. DNSSEC parantaa verkkotunnuksen, sekä käyttäjän tietoturvaa varmistamalla, että verkko-osoiteen käyttäjä päätyy varmasti oikealle sivulle. DNSSEC on mahdollista ottaa käyttöön esimerkiksi meidän webhotellin kanssa. Lue ohjeet täältä.

Automaatti uusiminen

Verkkotunnuksen uusiminen on helppoa, sillä järjestelmämme varoittaa vanhenevasta verkkotunnuksesta hyvissä ajoin. Voit uusia verkkotunnuksen koska vain tai viimesitään kun järjestelmä lähettää laskun automaattisesti.

Virallinen FI -välittäjä

Tuonetti on yksi virallisista verkkotunnuslain mukainen .fi-verkkotunnusten välittäjistä. Meidän kautta saat siis rekisteröityä ja hallittua suomalaisia .fi-domaineja. Suomalainen .fi-verkkotunnus herättää luottamusta ja sen rekisteröimiseen tarvitset henkilötunnuksen tai yritystunnuksen.

Ota yhteyttä jos jokin mietityttää

Ota yhteyttä
bookarrow-right