Täysin ylläpidetty WordPress Pilvi

Paranna WordPress kotisivujenne toimivuutta jokaisella osa-alueella. Täysin oma ylläpidetty palvelin WordPress kotisivuille. WordPress Pilvi -palvelu on premium hosting -ratkaisu kotisivuille, jotka tulee toimia oikein tilanteessa kuin tilanteessa. Laaja kustomoitavuus ja rajaton skaalautuvuus varmistaa, että sivusi saa parhaan mahdollisen kodin.
Ota yhteyttä

Mikä on WordPress Pilvi?

WordPress Pilven suurin etu on se, että palvelimen resursseja ei koskaan jaeta muiden asiakkaiden kanssa. Sivunne eivät siis koskaan ole hitaat, vaan sivut latautuvat kaikille nopeasti.

Oma IP-osoite

Palvelimella on oma IP-osoite, eikä sitä ole jaettu muiden asiakkaiden kanssa. Näin vältät huonosti käyttäytyvät naapurit jaetuilla palvelimilla. Palvelimella on myös oma IPv6 -osoite.

Paljon tehoa

Kaikki käyttämämme palvelimemme ovat todella tehokkaita ja sijaitsevat Suomessa. Palvelimella ei ole muita käyttäjiä, joten kaikki teho on teidän käytettävissä. Tarvittaessa myös dedikoidut prosessorit.

Helppo käyttöönotto

Kun tilaat meiltä WordPress Pilvi -palvelun, niin saat suoraan avaimet käteen palveluna WordPressin asennettuna ja ylläpidettynä. Voitte siis alkaa välittömästi rakentamaan täydellistä sivustoa.

Automaattinen varmuuskopiointi

Järjestelmämme ottaa automaattisesti WordPress varmuuskopiot kerran päivässä ja säilyttää niitä jopa 30 päivää. Otamme myös päivittäin automaattisen palvelintason varmuuskopion, joka voidaan palauttaa aina jos jokin asia menee vikaan.

Ilmainen SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatti salaa palvelimen ja selaimen välisen yhteyden. Ilmainen SSL-sertifikaatti asennetaan palvelimelle ja aktivoidaan sivustolle käyttöön. Lue artikkelimme aiheesta HTTP vs HTTPS!

Kehittäjätyökalut

Oletko WordPress -kehittäjä? Saat halutessasi käyttöön laajan määrän eri kehitystyökaluja kuten: GIT, WP-CLI, SSH jne. Palvelimelle voidaan asentaa eri ominaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaan.

Objektivälimuisti

Teillä on heti käyttöönoton yhteydessä käytössä Redis Cache -objektivälimuisti, joka selkeästi nopeuttaa sivustojen latautumista. Vaihtoehtona voit ottaa Memcached palvelun käyttöön.

Kustomoitavuus

Koska jokainen palvelin on asiakaskohtanen, niin voimme tehdä täysin räätälöityjä palveluita juuri teidän yrityksen tarpeiden mukaisesti. Kerro lyhyesti teidän yrityksen tarpeista ja luomme teille ilmaisen tarjouksen kaikista palveluista.

WordPress Staging

Kehitä WordPress kotisivusi ensin kehitysympärisössä ja siirrä ne vasta testauksen jälkeen julkiseksi. Tämä onnistuu helposti WordPress Pilvi -alustalla. Aktivoi WordPress Staging lähettämällä pyyntö asiakaspalveluun.

Korkea tietoturvataso

Palvelin on suojattu moderneilla tekniikoilla ja valvottu 24/7. Palvelin on suojattu palomuurilla ja sivusto sovellustason palomuurilla (WAF).

Täysin ylläpidetty

Valtaosa asiakkaistamme pitää WordPress Pilven huolettomuudesta, sillä palvelin täysin meidän ylläpitämä. Autamme teitä pitämään yllä täydellistä WordPress sivustoa. Tutustu myös WordPress -ylläpitoon.

Cloudflare CDN

Cloudflare on täysin tuettu ja suositeltu lisäpalvelu WordPress Pilvi alustalle. Saat ilmaiseksi maailmanlaajuisen CDN -verkoston ja lisättyä tietoturvaa sivustollesi. Cloudflare aktivoidaan vakiona kaikille WordPress Pilvi - palvelimille.

WordPress Pilvi, joka skaalautuu teidän toiminnan mukana

Aidosti nopeampi ja turvallisempi hosting ratkaisu.

Small

Kevyt sivusto tai kehitysalusta
21,95€
KUUKAUDESSA
1 vCPU
2Gb RAM
20Gb Storage
1 Verkkosivusto
20Tb Liikennettä
Siirry tilaamaan

Medium

Suosituin paketti PK-yritykselle
30,95€
KUUKAUDESSA
2 vCPU
4Gb RAM
40Gb Storage
2 Verkkosivua
20Tb Liikennettä
Siirry tilaamaan

Large

Verkkokauppa sivustolle sopiva
36,95€
KUUKAUDESSA
4 vCPU
8Gb RAM
160Gb Storage
3 Verkkosivua
10 GB storage
Siirry tilaamaan

PRO Skaalautuvua

Tarpeen mukaan skaalautuva räätälöity ratkaisu
MAX 32 vCPU
MAX 128Gb RAM
Tarvittaessa jopa 10Tb tallennustilaa
Täysin räätälöitävät palvelinasetukset
Lisäpalveluna kuormanjakajat
Räätälöidyt varmuuskopiot
20Tb Liikennettä
Ota yhteyttä
Kaikki hinnat ilmoitettu ALV0%. Ostoskorissa hintaan lisätään ALV24%.

Etsitkö sittenkin Webhotellia?

WordPress Pilvi -palvelu on tarkoitettu suurille, raskaille ja muuten monimutkaisille kotisivukokonaisuuksille. Meillä on myös tarjolla täysin suomalainen webhotelli, joka on täydellinen ratkaisu lähes kaikille PK-yritysten kotisivuille.
Tutustu Webhotelliin

Miksi valita WordPress Pilvi?

01

Tietoturva

Täysin oma pilvipalvelin, jota ei jaeta muiden asiakkaiden kanssa. Palvelin on suojattu modernein tekniikoin ja meidän automatisoitu valvonta tarkkailee sitä 24/7.
Oma palvelin
DDoS suoja
WAF (sovelluspalomuuri)
02

Nopeus

Oma palvelin tarkoittaa sitä, että kaikki sen kyseisen palvelimen tehot ovat vain teidän kotisivujen käytettävissä. Takaamme, että kotisivunne latautuvat todella nopeasti.
Nginx & Apache
Redis Cache
Optimoitu ohjelmisto
03

Skaalautuvuus

Kun yrityksenne toiminta kasvaa, kasvaa myös WordPress Pilvi palvelimen tehot helposti. Palvelin voidaan päivittää hetkellisesti myös tehokkaammaksi.
Mahdollisuus nostaa tehoa
Myyntipäivien boostaus
Kaikki organisaationne sivut samalla palvelimella
04

Ylläpito

Teidän ei tarvitse huolehtia palvelimen ylläpidosta lainkaan. Hoidamme sen täysin puolestasi. Tarjoamme myös WordPress ylläpidon.
Huoleton ratkaisu
Keskity olennaiseen
Myös WordPress ylläpito

WordPress Pilvi on alusta joka kustomoidaan asiakkaan vaatimusten mukaan

Kehitämme alustaamme jatkuvasti dynaamisemmaksi ja laajemmin muokattavaksi. Otamme huomioon asiakkaan kotisivujen luonteen ja suosittelemme sille sopivia asetuksia. WordPress Pilvi palveluumme luottaa jo moni verkossa toimiva yrittäjä ja yhteisö.
WordPress Pilvi -palveluun luottaa...
modificars
haitor
wordpress pilvi palvelin

Hetzner palvelinkeskus

Palvelimemme sijaitsevat Hetznerin palvelinkeskuksessa, Helsingissä. Palvelinkeskuksella on ISO 27001 -sertifikaatti ja toimii vihreiden perjaatteiden mukaisesti. Sähkö tulee vain uusiutuvista lähteistä ja on 100% C02-päästövapaa
Lue lisää

Load Balancer tuki

WordPress Pilvi Premium hosting alusta taipuu valtavien verkkosivujen ylläpitoon. Alustan avulla voimme rakentaa myös kuormanjakajia ja tasata liikennettä usealle eri palvelimelle.
Kysy lisätietoja

Ilmainen varmuuskopiointi

Premium hostingiin kuuluu myös premium-tason varmuuskopiointi. Vakiona WordPress Pilvi tekee WordPress varmuuskopiot kerran päivässä, mutta tarvittaessa varmuuskopiot voidaan ottaa myös 30 minuutin välein. Palvelintason varmuuskopiot luodaan kerran päivässä.

WordPress kotisivujen siirto

Siirrämme nykyiset WordPress kotisivunne vaivattomasti meidän WordPress Pilvi -palvelimille. Suoritamme myös tarvittavat nopeusoptimoinnit puolestanne, jotta sivunne latautuisi aina yhtä ripeästi kaikille. Tutustu myös meidän edulliseen WordPress kotisivujen ylläpitoon. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta sivujen siirrosta ja optimoinnista!

Vertaile ominaisuuksia

Vahva kotimainen verkkokumppani
© 2023 Tuonetti . Kaikki oikeudet pidätetään.