WP VPS

PREMIUM TASON WORDPRESS HOSTING

Paranna WordPress kotisivujenne toimivuutta jokaisella osa-alueella. Täysin oma ylläpidetty palvelin WordPress kotisivuille. WP VPS -palvelu on premium hosting -ratkaisu kotisivuille, jotka tulee toimia oikein tilanteessa kuin tilanteessa. Laaja kustomoitavuus ja rajaton skaalautuvuus varmistaa, että sivusi saa parhaan mahdollisen kodin.

WP VPS OMINAISUUDET

WP VPS:n suurin etu on se, että palvelimen resursseja ei koskaan jaeta muiden sivujen kanssa. Palvelimen kaikki tehot ovat vain ja ainoastaan teidän sivujen käytettävissä. Sivunne eivät siis koskaan ole hitaat, vaan sivut latautuvat kaikille nopeasti. Kyseessä on siis todellinen Premium Hosting vaihtoehto.

Oma IP-osoite

Palvelimella on oma IP-osoite, eikä sitä ole jaettu muiden asiakkaiden kanssa. Näin vältät huonosti käyttäytyvät naapurit jaetuilla palvelimilla. Palvelimella on myös oma IPv6 -osoite.

Paljon tehoa

Kaikki käyttämämme palvelimemme ovat todella tehokkaita ja sijaitsevat Suomessa. Palvelimella ei ole muita käyttäjiä, joten kaikki teho on teidän käytettävissä. Tarvittaessa myös dedikoidut prosessorit.

Helppo käyttöönotto

Kun tilaat meiltä WP VPS-palvelun, niin saat suoraan avaimet käteen palveluna WordPressin asennettuna ja ylläpidettynä. Voitte siis alkaa välittömästi rakentamaan täydellistä sivustoa.

Automaattinen varmuuskopiointi

Otamme päivittäin automaattisen palvelintason varmuuskopion, joka voidaan palauttaa aina jos jokin asia menee vikaan. Tarjoamme myös lisäpalveluna WordPress varmuuskopioinnin.

Ilmainen SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatti salaa palvelimen ja selaimen välisen yhteyden. Ilmainen SSL-sertifikaatti asennetaan palvelimelle ja aktivoidaan sivustolle käyttöön.

Kehittäjätyökalut

Oletko WordPress -kehittäjä? Saat halutessasi käyttöön laajan määrän eri kehitystyökaluja kuten: GIT, WP-CLI, SSH jne. Palvelimelle voidaan asentaa eri ominaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaan.

Objektivälimuisti

Teillä on heti käyttöönoton yhteydessä käytössä Redis Cache -objektivälimuisti, joka selkeästi nopeuttaa sivustojen latautumista. Vaihtoehtona voit ottaa Memcached palvelun käyttöön.

Kustomoitavuus

Koska jokainen palvelin on asiakaskohtanen, niin voimme tehdä täysin räätälöityjä palveluita juuri teidän yrityksen tarpeiden mukaisesti. Kerro lyhyesti teidän yrityksen tarpeista ja luomme teille ilmaisen tarjouksen kaikista palveluista.

WordPress Staging

Kehitä WordPress kotisivusi ensin kehitysympärisössä ja siirrä ne vasta testauksen jälkeen julkiseksi. Tämä onnistuu helposti WP VPS alustalla. Aktivoi WordPress Staging lähettämällä pyyntö asiakaspalveluun.

Korkea tietoturvataso

Palvelin on suojattu moderneilla tekniikoilla ja valvottu 24/7. Palvelin on suojattu palomuurilla ja sivusto sovellustason palomuurilla (WAF).

Täysin ylläpidetty

Valtaosa asiakkaistamme pitää WP VPS:n huolettomuudesta, sillä se on täysin meidän ylläpitämä. Autamme teitä pitämään yllä täydellistä WordPress sivustoa.

Cloudflare CDN

Cloudflare on täysin tuettu ja suositeltu lisäpalvelu WP VPS alustalle. Saat ilmaiseksi maailmanlaajuisen CDN -verkoston ja lisättyä tietoturvaa sivustollesi. Cloudflare aktivoidaan vakiona kaikille WP VPS palvelimille.

SUPERNOPEA OPENLITESPEED PALVELIN

Käytämme nopeinta mahdollista OpenLiteSpeed verkkopalvelinohjelmistoa kaikissa WP VPS palvelimissamme. OpenLiteSpeed mahdollistaa todella nopean sivujen latautumisen, jopa 0.3 sekunnin latausajat ovat saavutettavissa tällä alustalla. OpenLiteSpeed tarjoaa myös ensiluokkaisen kestävyyden suurien vierailijamäärien aiheuttavan paineen alla. Voitte halutessanne myös valita Nginx tai Apache -palvelimen vaatimustenne mukaan.

Valitse Ylläpidetty Premium WordPress hosting

Aidosti nopeampi ja turvallisempi hosting ratkaisu.

SMALL

Kevyt sivusto tai kehitysalusta
19,90€
KUUKAUDESSA
1 vCPU
2Gb RAM
20Gb Storage
1 Verkkosivusto
20Tb Liikennettä
TILAA NYT

MEDIUM

Suosituin paketti PK-yritykselle
27,90€
KUUKAUDESSA
2 vCPU
4Gb RAM
40Gb Storage
2 Verkkosivua
20Tb Liikennettä
TILAA NYT

LARGE

Verkkokauppa sivustolle sopiva
32,90€
KUUKAUDESSA
4 vCPU
8Gb RAM
160Gb Storage
3 Verkkosivua
20Tb Liikennettä
TILAA NYT

PRO SKAALAUTUVA

Tarpeen mukaan skaalautuva räätälöity ratkaisu
MAX 32 vCPU
MAX 128Gb RAM
Tarvittaessa jopa 10Tb tallennustilaa
Täysin räätälöitävät palvelinasetukset
Lisäpalveluna kuormanjakajat
Räätälöidyt varmuuskopiot
20Tb Liikennettä
PYYDÄ TARJOUSTA
Kaikki hinnat ilmoitettu ALV0%. Ostoskorissa hintaan lisätään ALV24%.

Miksi valita WP VPS?

01

Tietoturva

Täysin oma pilvipalvelin, jota ei jaeta muiden asiakkaiden kanssa. Palvelin on suojattu modernein tekniikoin ja meidän automatisoitu valvonta tarkkailee sitä 24/7.
Oma palvelin
DDoS suoja
WAF (sovelluspalomuuri)
02

Nopeus

Oma palvelin tarkoittaa sitä, että kaikki sen kyseisen palvelimen tehot ovat vain teidän kotisivujen käytettävissä. Takaamme, että kotisivunne latautuvat todella nopeasti.
Nginx & Apache
Redis Cache
Optimoitu ohjelmisto
03

Skaalautuvuus

Kun yrityksenne toiminta kasvaa, kasvaa myös WP VPS palvelimen tehot helposti. Palvelin voidaan päivittää hetkellisesti myös tehokkaammaksi.
Mahdollisuus nostaa tehoa
Myyntipäivien boostaus
Kaikki organisaationne sivut samalla palvelimella
04

Ylläpito

Teidän ei tarvitse huolehtia palvelimen ylläpidosta lainkaan. Hoidamme sen täysin puolestasi. Tarjoamme myös WordPress ylläpidon.
Huoleton ratkaisu
Keskity olennaiseen
Myös WordPress ylläpito
Tutustu WordPress ylläpitoon

WP VPS WordPress Hosting Alusta kustomoidaan asiakkaan vaatimusten mukaan

Kehitämme alustaamme jatkuvasti dynaamisemmaksi ja laajemmin muokattavaksi. Otamme huomioon asiakkaan kotisivujen luonteen ja suosittelemme sille sopivia asetuksia. WP VPS palveluumme luottaa jo moni verkossa toimiva yrittäjä ja yhteistö.
jamk

Hetzner palvelinkeskus

Palvelimemme sijaitsevat Hetznerin palvelinkeskuksessa, Helsingissä. Palvelinkeskuksella on ISO 27001 -sertifikaatti ja toimii vihreiden perjaatteiden mukaisesti. Sähkö tulee vain uusiutuvista lähteistä ja on 100% C02-päästövapaa
Lue lisää

Load Balancer tuki

WP VPS Premium WordPress hosting alusta taipuu valtavien verkkosivujen ylläpitoon. Alustan avulla voimme rakentaa myös kuormanjakajia ja tasata liikennettä usealle eri palvelimelle.
Kysy lisää

Backupit jopa 30min välein

Premium hostingiin kuuluu myös premium-tason varmuuskopiointi. Vakiona WP VPS tekee WordPress varmuuskopiot kerran 3 päivän välein, mutta tarvittaessa varmuuskopiot voidaan ottaa myös 30 minuutin välein. Palvelintason varmuuskopiot luodaan kerran päivässä.

WORDPRESS KOTIsivujen siirto

Siirrämme nykyiset WordPress kotisivunne vaivattomasti meidän WordPress VPS palvelimille. Suoritamme myös tarvittavat nopeusoptimoinnit puolestanne, jotta sivunne latautuisi aina yhtä ripeästi kaikille. Tutustu myös meidän edulliseen WordPress kotisivujen ylläpitoon. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta sivujen siirrosta ja optimoinnista!

Vertaile WP VPS ominaisuuksia

SMALL

MEDIUM

LARGE

Hinta
19,90€/kk + ALV24%
27,90€/kk + ALV24%
32,90€/kk + ALV24%
Tallennustila
20Gb NVMe SSD RAID
60Gb NVMe SSD RAID
160Gb NVMe SSD RAID
Prosessori
1 vCPU
2 vCPU
4 vCPU
RAM Muisti
2Gb
4Gb
8Gb
Kaistan käyttö
20Tb/kk
20Tb/kk
20Tb/kk
Verkkosivujen määrä
1
2
3
SQL-tietokannat
5
Rajattomasti
Rajattomasti
WordPress-verkkosivustot
1
2
3
WordPress-varmuuskopiot
Päivittäiset (saatavilla jopa 30min välein otettavat)
Päivittäiset (saatavilla jopa 30min välein otettavat)
Päivittäiset (saatavilla jopa 30min välein otettavat)
Palvelimen varmuuskopiot
Päivittäiset (max 7 kpl)
Päivittäiset (max 7 kpl)
Päivittäiset (max 7 kpl)
Redis välimuisti
PHP-version valinta
7.3 tai 7.4
7.3 tai 7.4
7.3 tai 7.4
PHP muisti
1024Mb
Kustomoitava
Kustomoitava
PHP Max Execution Time
Kustomoitava
Kustomoitava
Kustomoitava
PHP Post Max Size
Kustomoitava
Kustomoitava
Kustomoitava
PHP Upload Max Size
Kustomoitava
Kustomoitava
Kustomoitava
Verkkopalvelin
OpenLiteSpeed / Nginx / Apache
OpenLiteSpeed / Nginx / Apache
OpenLiteSpeed / Nginx / Apache
Palvelimen OS
Ubuntu Server 20
Ubuntu Server 20
Ubuntu Server 20
Hajautetut nimipalvelimet
Cloudflare integraatio
WordPress optimoitu
Varmuuskopiointi etätallennustilaan
Ilmainen SSL (HTTPS)
Gzip
Nginx välimuisti
24/7 valvonta
99.99% Uptime
starstar-halfstar-emptyarrow-rightcheckmark-circle