Ylläpidetty WordPress hosting

Paranna WordPress kotisivujenne toimivuutta jokaisella osa-alueella. Täysin oma ylläpidetty palvelin jokaiselle WordPress sivuille normaalin webhotellin hintaan. Tuonetti WordPress VPS on premium-tason hosting ratkaisu yrityksen nettisivuille.
HINNAT ALKAEN VAIN 19,90€/kk

Täysin oma palvelin

WP VPS:n suurin etu on se, että palvelimen resursseja ei koskaan jaeta muiden sivujen kanssa. Palvelimen kaikki tehot ovat vain ja ainoastaan teidän sivujen käytettävissä. Sivunne eivät siis koskaan ole hitaat, vaan sivut latautuvat kaikille nopeasti.

Oma IP-osoite

Palvelimella on oma IP-osoite, eikä sitä ole jaettu muiden asiakkaiden kanssa. Näin vältät huonosti käyttäytyvät naapurit jaetuilla palvelimilla.

Paljon tehoa

Kaikki käyttämämme palvelimemme ovat todella tehokkaita ja käyttävät KVM virtualisointia. Tämä varmistaa sen, että jokainen palvelin saa aina kuvauksen verran prosessointitehoa.

Helppo käyttöönotto

Kun tilaat meiltä WP VPS-palvelun niin saat suoraan avaimet käteen palveluna WordPressin asennettuna ja ylläpidettynä. Voitte siis alkaa välittömästi rakentamaan täydellistä sivustoa.

Objektivälimuisti

Teillä on heti käyttöönoton yhteydessä käytössä Redis Cache -objektivälimuisti, joka selkeästi nopeuttaa sivustojen latautumista.

Ilmainen SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatti salaa palvelimen ja selaimen välisen yhteyden. Ilmainen SSL-sertifikaatti asennetaan palvelimelle ja aktivoidaan sivustolle käyttöön. Lue artikkelimme aiheesta.

Kehittäjätyökalut

Oletko WordPress -kehittäjä? Saat halutessasi käyttöön laajan määrän eri kehitystyökaluja kuten: GIT, WP-CLI, SSH, Staging jne. Palvelimelle voidaan asentaa eri ominaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaan.

Cloudflare CDN

Olemme Cloudflare Certified Partner ja tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää Cloudflaren maailmanlaajuista CDN -palvelua nopeuttamaan WordPress sivujen latautumista.

Automaattinen varmuuskopiointi

Otamme päivittäin automaattisen palvelintason varmuuskopion, joka voidaan palauttaa aina jos jokin asia menee vikaan. Mikäli tarvitset WordPress varmuuskopiointia niin ota meihin yhteyttä.

Kustomoitavuus

Koska jokainen palvelin on asiakaskohtanen, niin voimme tehdä täysin räätälöityjä palveluita juuri teidän yrityksen tarpeiden mukaisesti. Kerro lyhyesti teidän yrityksen tarpeista ja luomme teille ilmaisen tarjouksen kaikista palveluista.

Hinnasto

Voit valita useista eri maista missä haluat palvelimesi fyysisesti sijaitsevan. Mikäli teille on tärkeää saada kotisivujenne kaikki tiedot Suomen rajojen sisäpuolelle niin tarjoamme tämän mahdollisuuden mielellämme. Halutessasi voit valita myös hieman edullisemman maan kuten Liettua, josta yhteydet ympäri eurooppaa on huippunopeat.
Tarjoamme mahdollisuuden pystyttää palvelimen seuraaviin maihin.
Suomi
Saksa
Alankomaat
Iso-Britannia

S

19,90€
KUUKAUDESSA
 
1 CPU
 
1Gb RAM
 
25Gb Storage
 
1Tb Transfer
 
2 Verkkosivua
TILAA NYT

M

29,90€
KUUKAUDESSA
 
1 CPU
 
2Gb RAM
 
50Gb Storage
 
2Tb Transfer
 
3 Verkkosivua
TILAA NYT

L

49,90€
KUUKAUDESSA
 
2 CPU
 
4Gb RAM
 
80Gb Storage
 
4Tb Transfer
 
4 Verkkosivua
TILAA NYT

XL

95,90€
KUUKAUDESSA
 
4 CPU
 
8Gb RAM
 
160Gb Storage
 
5Tb Transfer
 
6 Verkkosivua
TILAA NYT

Tarvitsetteko räätälöidyn paketin?

Eikö yksikään meidän valmiista paketeista täytä teidän vaatimuksia? Ota heti yhteyttä, sillä pystymme tarjoamaan valtavan paljon enemmän vaihtoehtoja.
OTA YHTEYTTÄ
fi valittaja

Ilmainen verkkotunnus

Kaikki WordPress VPS palvelun ostajat saavat ilmaisen suomalaisen .fi -verkkotunnuksen. Toimimme yhtenä virallisena .fi -välittäjänä suomessa ja meillä on Traficomin lupa jälleenmyydä maailmalla luottamusta herättäviä .fi -päätteisiä verkkotunnuksia.
Verkkotunnukset

Ilmainen sivujen siirto

Siirrämme nykyiset WordPress kotisivunne ilmaiseksi meidän WordPress VPS palvelimille. Suoritamme myös ilmaiseksi tarvittavat nopeusoptimoinnit puolestanne, jotta sivunne latautuisi aina yhtä ripeästi kaikille. Tutustu myös meidän edulliseen WordPress kotisivujen ylläpitoon.
cloudflare

Ilmainen CDN

Tuonetti on yksi useista Cloudflare Certified Partnereista. Annamme käyttäjillemme mahdollisuuden ottaa Cloudflaren ilmaisen CDN palvelun käyttöön suoraan meidän asiakassivujen kautta. Cloudflare CDN nopeuttaa sivujen latautumista ja parantaa sivustojen tietoturvaa.
Cloudflare CDN

Webhotelli vs WP VPS

Löydä juuri teidän kotisivuille se oikea vaihtoehto.
Webhotelli *
Tuonetti WP VPS
Hyvä valinta matalan liikenteen kotisivuille ja staattisille sivuille.
Skaalautuu sivujen ja yrityksen kasvun mukaan.
Yleinsä edullisin vaihtoehto kotisivujen kodiksi.
Paras teho-hinta-laatusuhde.
Jaetut resurssit muiden käyttäjien kanssa.
Täysin oma palvelin omilla resursseilla.
Suurempi tietoturvariski.
Tietoturvallisesti parempi vaihtoehto.
Hyvin vähän varaa kustomoida omien tarpeiden mukaan.
Palvelin voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan.
* Vertailussa käytetty webhotelli ei ole Tuonetti:n oma supernopea webhotelli. Vertailukohta on useiden tunnetujen palveluntarjoajien ominaisuuspaketeista muodostettu keskiarvo.