YLLÄPIDETTY WORDPRESS HOSTING

Paranna WordPress kotisivujenne toimivuutta jokaisella osa-alueella. Täysin oma ylläpidetty palvelin jokaiselle WordPress sivuille normaalin webhotellin hintaan. Tuonetti WordPress VPS on premium-tason hosting ratkaisu yrityksen nettisivuille.
wordpress hosting

Premium WordPress Hosting

WP VPS:n suurin etu on se, että palvelimen resursseja ei koskaan jaeta muiden sivujen kanssa. Palvelimen kaikki tehot ovat vain ja ainoastaan teidän sivujen käytettävissä. Sivunne eivät siis koskaan ole hitaat, vaan sivut latautuvat kaikille nopeasti.

Oma IP-osoite

Palvelimella on oma IP-osoite, eikä sitä ole jaettu muiden asiakkaiden kanssa. Näin vältät huonosti käyttäytyvät naapurit jaetuilla palvelimilla.

Paljon tehoa

Kaikki käyttämämme palvelimemme ovat todella tehokkaita ja sijaitsevat Suomessa. Palvelimella ei ole muita käyttäjiä, joten kaikki teho on teidän käytettävissä.

Helppo käyttöönotto

Kun tilaat meiltä WP VPS-palvelun, niin saat suoraan avaimet käteen palveluna WordPressin asennettuna ja ylläpidettynä. Voitte siis alkaa välittömästi rakentamaan täydellistä sivustoa.

Automaattinen varmuuskopiointi

Otamme päivittäin automaattisen palvelintason varmuuskopion, joka voidaan palauttaa aina jos jokin asia menee vikaan. Mikäli tarvitset WordPress varmuuskopiointia niin ota meihin yhteyttä.

Ilmainen SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatti salaa palvelimen ja selaimen välisen yhteyden. Ilmainen SSL-sertifikaatti asennetaan palvelimelle ja aktivoidaan sivustolle käyttöön. Lue artikkelimme aiheesta.

Kehittäjätyökalut

Oletko WordPress -kehittäjä? Saat halutessasi käyttöön laajan määrän eri kehitystyökaluja kuten: GIT, WP-CLI, SSH jne. Palvelimelle voidaan asentaa eri ominaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaan.

Objektivälimuisti

Teillä on heti käyttöönoton yhteydessä käytössä Redis Cache -objektivälimuisti, joka selkeästi nopeuttaa sivustojen latautumista. Vaihtoehtona voit ottaa Memcached palvelun käyttöön.

Kustomoitavuus

Koska jokainen palvelin on asiakaskohtanen, niin voimme tehdä täysin räätälöityjä palveluita juuri teidän yrityksen tarpeiden mukaisesti. Kerro lyhyesti teidän yrityksen tarpeista ja luomme teille ilmaisen tarjouksen kaikista palveluista.

WordPress Staging

Kehitä WordPress kotisivusi ensin kehitysympärisössä ja siirrä ne vasta testauksen jälkeen julkiseksi. Tämä onnistuu helposti WP VPS alustalla. Aktivoi WordPress Staging lähettämällä pyyntö asiakaspalveluun.

HINNASTO

Palvelimet sijaitsevat Helsingissä luotettavassa palvelinkeskuksessa.
ALV24%
ALV0%

WP VPS S

1 vCPU
2Gb RAM
20Gb Storage
2 Verkkosivua
14,90 €
12,02 €
KUUKAUDESSA
Tilaamaan

WP VPS M

SUOSITUIN
2 vCPU
4Gb RAM
40Gb Storage
3 Verkkosivua
19,90 €
16,05 €
KUUKAUDESSA
Tilaamaan

WP VPS L

3 vCPU
4Gb RAM
80Gb Storage
4 Verkkosivua
25,00 €
20,16 €
KUUKAUDESSA
Tilaamaan

WP VPS XL

4 vCPU
8Gb RAM
160Gb Storage
6 Verkkosivua
35,00 €
28,23 €
KUUKAUDESSA
Tilaamaan

Tarvitsetteko räätälöidyn paketin?

Eikö yksikään meidän valmiista paketeista täytä teidän vaatimuksia? Ota heti yhteyttä, sillä pystymme tarjoamaan valtavan paljon enemmän vaihtoehtoja.
OTA YHTEYTTÄ
fi välittäjä

Ilmainen Domain

Kaikki WordPress VPS palvelun ostajat saavat ilmaisen suomalaisen .fi -verkkotunnuksen. Toimimme yhtenä virallisena .fi -välittäjänä suomessa ja meillä on Traficomin lupa jälleenmyydä maailmalla luottamusta herättäviä .fi -päätteisiä verkkotunnuksia.
Domainit

Ilmainen sivujen siirto

Siirrämme nykyiset WordPress kotisivunne ilmaiseksi meidän WordPress VPS palvelimille. Suoritamme myös ilmaiseksi tarvittavat nopeusoptimoinnit puolestanne, jotta sivunne latautuisi aina yhtä ripeästi kaikille. Tutustu myös meidän edulliseen WordPress kotisivujen ylläpitoon.
ilmainen sivujen siirto

Webhotelli vs WP VPS

Löydä juuri teidän kotisivuille se oikea vaihtoehto.

Webhotelli *

Tuonetti WP VPS

+
Hyvä valinta matalan liikenteen kotisivuille ja staattisille sivuille.
+
Skaalautuu sivujen ja yrityksen kasvun mukaan.
+
Yleinsä edullisin vaihtoehto kotisivujen kodiksi.
+
Paras teho-hinta-laatusuhde.
-
Jaetut resurssit muiden käyttäjien kanssa.
+
Täysin oma palvelin omilla resursseilla.
-
Suurempi tietoturvariski.
+
Tietoturvallisesti parempi vaihtoehto.
-
Hyvin vähän varaa kustomoida omien tarpeiden mukaan.
+
Palvelin voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan.
* Vertailussa käytetty webhotelli ei ole Tuonetti:n oma supernopea webhotelli. Vertailukohta on useiden tunnetujen palveluntarjoajien ominaisuuspaketeista muodostettu keskiarvo.