Yritys

Historia

Tuonetti on vuonna 2018 perustettu yritys, jonka päätoimialana on erilaisten verkkopalveluiden tuottaminen yrityksille sekä yhdistyksille. Tuonetti aloitti tuottamalla pienen kokoluokan kotisivuja pienille yhdistyksille ja yrityksille, mutta laajensi myöhemmin monimutkaisempien kotisivujen rakentamiseen. Vuonna 2019 Tuonetti aloitti laajensi palveluitaan myös verkkotunnusten, sekä webhotellipalveluiden pariin. Tämä laajeneminen mahdollisti todellisen “avaimet käteen” -perjaatteen toteuttamisen, sillä asiakas saa ostettua kaikki PK-yrityksen kotisivupalvelut yhdestä paikasta ilman välikäsiä. Tuonetti on myös Traficomin hyväksymä .fi-verkkotunnusten välittäjä, Google Cloud Partner sekä Cloudflare Certified Partner.

Perjaatteet

Meidän mielestä kaikilla yrityksillä ja yhdistyksillä tulisi olla kotisivut, mutta hinta ei koskaan saisi olla este. Simppelit kotisivut pystyy ammattilainen rakentamaan todella nopeasti, jolloin työtunteja ei siihen kulu kovinkaan montaa. Modernit, mutta simppelit kotisivut eivät voi maksaa useita tuhansia euroja. Pyrimme siksi leikkaamaan kotisivujen kustannuksesta mahdollisimman paljon pois, jotta yhä useammalla yrittäjällä olisi mahdollisuus parantaa ja kasvattaa yritystoimintaansa digitalisaation aikakaudella. Hintalaskurimme saatte tietää heti, paljonko kotisivut meidän kautta tulisi suurinpiirtein maksamaan.

Nuorten hyväksi

Me haluamme tukea nuorten toimintaa. Oletteko järjestämässä nuorten tapahtumaa esimerkiksi Kotkassa tai Haminassa? Meidän kautta saatte tapahtumalle kotisivut katteettomalla hinnalla. Ottakaa yhteyttä ja tuetaan yhdessä nuorten toimintaa Kymenlaakson alueella!
OTA YHTEYTTÄ
Hei,

Olen Tuomas Lindroos. Nuori Haminalainen yrittäjä, joka on rakentamassa pitkäaikaisesta harrastuksestaan itselleen ja muille unelmatyöpaikkaa. Ensimmäisen tietokoneeni hajotin jo reilu viisitoista vuotta sitten ja ensimmäiset kotisivuni rakensin noin kymmenen vuotta sitten. Verkkokehittäminen ja palvelintekniikka on kiinnostanut minua aina ja siksi haluankin tarjota taitojani muiden hyödyksi. Suurin haaveeni on joskus työllistää useita kymmeniä ihmisiä ja tarjota heille heidän unelmatyöpaikkaansa.

TUOMAS LINDROOS

Yrittäjä

Tilaa uutiskirje

Vastaanota noin kerran kuukaudessa lähetettävä uutiskirjeemme, joka sisältää parhaat tarjouksemme.
TILAA UUTISKIRJE