• perjantai, heinäkuu 14, 2023

Olemme uudistaneet brändimme! Tämä muutos ei ole vain uusi logo, vaan se kuvastaa koko yrityksemme kehitystä ja sitoutumistamme paremman verkkopalvelukokemuksen tarjoamiseen. Muutos tulee tuomaan tullessaan myös paljon uudistuksia eri palveluihimme ja yleiseen käyttökokemukseen.

Jatkuvassa pyrkimyksessämme olla alamme parhaita olemme päivittäneet brändimme kuvastamaan paremmin sitä, keitä olemme tänään ja minne olemme matkalla. Tämä uusi visuaalinen ilmeemme on tuore, moderni ja dynaaminen, ja se kuvastaa sitä innovaatiota, jota haluamme tuoda verkkopalvelualalle.

Tiedostamme, että muutos vie aikaa, ja siksi uusi brändimme tulee ilmestymään eri järjestelmiimme asteittain. Vanha ja uusi logo saattavat esiintyä hetkellisesti rinnakkain, kun siirrymme kokonaan uuteen ilmeeseen. Pyydämme kärsivällisyyttä tässä siirtymävaiheessa.

Olemme innoissamme tästä uudesta luvusta ja odotamme innokkaasti, että jaamme sen teidän kanssanne. Uskomme, että tämä uudistus auttaa meitä palvelemaan teitä vielä paremmin ja luomaan entistä vahvempia kumppanuuksia.

Kiitämme teitä jatkuvasta tuestanne ja luottamuksestanne. Jatketaan yhdessä tämän uuden ja jännittävän matkan parissa!