Toimivien kotisivujen reseptinä toimii

Ulkoasu & Responsiivisuus

Samalla tavalla kuin ihmisten kohdatessa, ensivaikutelma määrittää jo suurimman osan mielipiteistä toista ihmistä kohtaan, samalla tavalla myös kotisivuilla ensivaikutelma vaikuttaa merkittävästi. Tästä syystä on tärkeää, että kotisivujen ulkonäkö on moderni. Sivut tulee toimia jokaisella laitteella - niin mobiililla, kuin pöytäkoneella. Kotisivunne tuotetaan tukemaan teidän yrityksen imagoa. Ensisilmäys sivuista kertoo myös teidän yrityksestä paljon. Keskitymme siis ulkoasuun ja teemme yhteistyötä kanssanne, jotta sivut näyttävät uniikilta.
Kotisivut yritykselle - 15 vuoden kokemuksella - Ulkoasu & Responsiivisuus
Täydellisten sivujen viimeistelyyn

Nopeus & Käytännöllisyys

Kotisivujen latausnopeus on hyvin merkittävä tekijä hakukoneoptimoinnin ja sivujen käytettävyyden kannalta. Jos sivut eivät lataudu tarpeeksi nopeasti, asiakkaat poistuvat ennen kuin he ovat edes kerenneet näkemään mitään sisältöä sivustollasi. Hyvin epäkäytännölliset sivut työntävät asiakkaita pois. Siksi optimoimmekin kaikki kotisivut latautumaan ja toimimaan mahdollisimman vikkelästi. Keskitymme siihen, että kotisivunne ovat käyttäjäystävälliset. Sivujen toteutus on siisti ja helposti laajennettava kokonaisuus.
Kotisivut yritykselle - 15 vuoden kokemuksella - Nopeus & Käytännöllisyys

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kotisivujen kehittämisestä teidän organisaatiolle.

Moderni palvelukokonaisuus

Ei pelkät kotisivut, vaan laaja kokonaisuus moderneja palveluita

Pelkät kotisivut eivät vielä ole avaimet käteen palvelu. Uudet kotisivut yritykselle vaativat toimiakseen webhotellin, domainin ja ylläpidon. Me tarjoamme nämä kaikki saman katon alta ilman, että teidän tarvitsee hankkia palveluita useammalta eri palveluntarjoajalta.
Me suosittelemme

WordPress Kotisivut

Tuotamme valtaosan kotisivuista yrityksille WordPressin avulla sen dynaamisuuden takia. Pystymme luomaan hyvinkin monimutkaisia järjestelmiä sen avulla. Lue blogistamme, miksi tykkäämme valita WordPressin lähes jokaisen kotisivun pohjaksi. WordPress kotisivut skaalautuvat yrityksen kasvun mukana. Voit helposti aloittaa edullisilla laskeutumissivuilla, jotka pitävät sisällään kaiken tarpeellisen yhteystiedoista palveluihin, ja lisätä dynaamisesti sisältöä sekä ominaisuuksia samalla kun yrityksesi jatkaa kasvua.

UKK

Kysymyksiä kotisivuista

Kotisivujen hankinta on tehty teille mahdollisimman helpoksi. Lue yleisimmät kysymykset sivujen hankintaan liittyen.

Miten paljon kotisivut maksaa?

Lyhyesti: 600-5000€.

Lue blogistamme lisää.

Pidempi vastaus: Hinta määräytyy hyvin paljon siitä mitkä ovat teidän tarpeet sivuston ominaisuuksien, ulkoasun ja sisällön kannalta. Ulkoasu vaikuttaa harvoin merkittävästi kotisivujen hintaan, sillä modernin tyylikkäät sivut saadaan luotua meidän nykyaikaisten prosessien ansiosta. Hinta nousee mitä enemmän joudumme tekemään räätälöityä työtä tai manuaalista työtä. Sivusto, johon tulee teidän itse kirjoittamat tekstit ja kuvat saattaa olla halvimmillaan jopa 600€ luokkaa.