.fi
.com
.net
.org
.eu
.cloud
.se

Miksi Tuonetti?

Domain kannattaa ostaa meidän kautta, koska...
Domain haku - Löydä vapaana oleva domain - Virallinen .fi -välittäjä
Domain haku - Löydä vapaana oleva domain - Premium DNS hallinta

Mitä palveluun kuuluu?

Automatisoitu rekisteröinti

Rekisteröinnit tehdään täysin automatisoidusti meidän asiakassivujen kautta. Kun tilaat uuden verkkotunnuksen, järjestelmä rekisteröi sen automaattisesti ja pääset tekemään siihen muutoksia heti tilauksen jälkeen asiakasivuillamme.


Välittäjän vaihto

Haluamme tehdä asiakkaidemme verkkotunnusten välittäjän vaihdon mahdollisimman helpoksi, siiryit sitten toiselle palveluntarjoajalle tai meille asiakkaaksi. Asiakassivuilta voit hakea välittäjänvaihtoavaimen koska vain sitä tarvitset.

WHOIS -suojaus

.com, .net ja .org osoitteille saat tarvittaessa WHOIS-suojauksen, joka piiloittaa henkilötietosi verkkotunnuksen rekisteristä. WHOIS-palvelua ei ole saatavilla .fi verkkotunnuksille. Lue blogistamme lisää mitä hyötyä WHOIS-suojauksesta on ja miten se toimii.

DNSSEC

DNSSEC on mahdollista ottaa käyttöön meidän palveluiden kanssa. DNSSEC parantaa verkkotunnuksen, sekä käyttäjän tietoturvaa varmistamalla, että verkko-osoiteen käyttäjä päätyy varmasti oikealle sivulle. DNSSEC on mahdollista ottaa käyttöön esimerkiksi meidän webhotellin kanssa.

Automaatti uusiminen

Verkkotunnuksen uusiminen on helppoa, sillä järjestelmämme varoittaa vanhenevasta verkkotunnuksesta hyvissä ajoin. Voit uusia verkkotunnuksen koska vain tai viimeistään kun järjestelmä lähettää laskun automaattisesti.

Ilmainen domain parkki

Kaikki meidän kautta rekisteröidyt tunnukset asetetaan domain parkkiin automaattisesti. Palvelu on täysin maksuton. Kun rekisteröit domainin, etkä vielä ole pystyttämässä siihen liittyviä palveluita, domain pysyy parkissa. Osoitteeseen selatessa, näet sivun jossa lukee sivun olevan vielä rakenteilla. Domainisi säilyy turvassa ja odottaa aktiivista käyttöä.

Saatavilla olevat päätteet