Managed WP

Oikea valinta niille, jotka arvostavat mielenrauhaa.

Tyypillinen hosting sisältää valtavan määrän ominaisuuksia, joista ei välttämättä ole mitään hyötyä keskivertokäyttäjälle. Managed WP -palvelu on räätälöity niin, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä palveluita tarvitset, me hoidamme ne puolestasi.

Ylläpidetty WP Lite

€13,95 EUR Kuukausittain
  • 2Gb Tallennustila
  • Ilmainen SSL-sertifikaatti
  • Cloudflare Integraatio
  • Automaattiset varmuuskopiot

Ylläpidetty WP Pro

€24,95 EUR Kuukausittain
  • 10Gb Tallennustila
  • Ilmainen SSL-sertifikaatti
  • Cloudflare Integraatio
  • Automaattiset varmuuskopiot

Vastaamme normaalisti alle kahdessa tunnissa

Ota yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa teitä digitalisoitumaan.

Nykyaikainen pilvipohjainen hosting-ratkaisu

Sivusi latautuvat nopeammin täällä

Managed WP on nopein mahdollinen koti verkkosivustollesi.

Rajattomasti tehoa

Emme rajoita tehoa, jonka sivustonne tarvitsee toimiakseen. Päinvastoin, tarjoamme niin paljon tehoa kuin sivusto tarvitsee nykyaikaisen pilviteknologian ansiosta.

Cloudflare Integraatio

Hyödynnämme Cloudflaren laajaa verkkoa optimoidaksemme sivuston latausnopeuden ja turvallisuuden. Cloudflare on ilmainen valinnainen palvelu, jota suosittelemme kaikille asiakkaillemme.

Automaattiset varmuuskopiot

Sivusto varmuuskopioidaan automaattisesti joka päivä ulkoiselle palvelimelle. Vaikka palvelulle tapahtuisi jotain, sivusi ovat turvassa ja takaisin verkossa ennätysajassa.

Ei sekavia ohjauspaneeleita

Palvelu ei sisällä hallintapaneelia, vaan se on täysin meidän hallinnassamme. Kun palvelu on aktivoitu sinulle, voit unohtaa sen olemassaolon, koska me hoidamme sitä puolestasi.

Nopea välimuisti

Käytämme Redis-, Nginx- ja Cloudflare-välimuisteja, jotka toimivat täydellisesti yhdessä luodaksemme verkkosivustoja, jotka latautuvat, jopa naurettavan nopeasti. Tätä palvelua käyttävät verkkosivustot latautuvat keskimäärin alle sekunnissa.

WordPress ammattilaisen valinta

Käytämme itse tätä samaa palvelua WordPress-sivustojen kehittämiseen ja ylläpitoon. Suosittelemme tätä palvelua asiakkaillemme sen luotettavuuden ja nopeuden vuoksi.

Täysi mielenrauha

Yhdistä WordPress Ylläpito ja Managed WP

Tutustu myös WordPress Ylläpito -palveluumme. Lähes kaikki asiakkaat, jotka ovat ostaneet Managed WP:n, ostavat myös WordPress Ylläpidon kauttamme. Nämä kaksi palvelua yhdessä luovat sinulle täydellisen mielenrauhan. Ulkoista yrityssivustosi hallinta kokonaan meille ja keskity sinulle tärkeisiin asioihin. WordPress Ylläpito + Managed WP on edullinen tapa varmistaa, että verkkosivustosi tukee liiketoimintaasi täysillä.