Hakukoneoptimointi

Näkyykö yrityksesi hakutuloksissa? Hakukoneoptimointi parantaa sivujen näkyvyyttä hakukoneiden hakutuloksissa. Paranna yrityksesi näkyvyyttä verkkossa meidän tarjoamilla palveluilla. Tutustu myös meidän ilmaisiin oppaisiin ja ilmaiseen hakukonetestiin.
hakukoneoptimointi eli seo

Ilmainen hakukonoptimointi testi

Suorita ilmainen hakukoneoptimointi testi ja saa välittömästi täysi raportti kotisivujesi kunnosta. Raportti kertoo skannaamasi sivun hakukoneoptimaalisuuden. Tulos on jaoteltu moneen eri osaan ja kertoo myös hyvin konkreettisia tapoja ratkaista järjestelmän havaitsemia ongelmia.

Hakukoneoptimointi eli SEO

Hakukoneet ovat nykyajan tärkein paikka tiedon haulle. Sitä kautta haetaan tietoa aivan kaikesta. Googlen julkaisemassa raportissa näkyy selvästi miten valtavasti erilaisia hakutermejä käyttäjät käyttää. On siis kannattavaa näkyä hakutuloksissa. Tutustu tarjoamiimme ratkaisuihin ja sijoitu entistä paremmin hakukoneiden hakutuloksissa.

SEO Audit

Laaja sivujen tutkimus ja analyysi, josta luodaan tarkka ohjeistus eri onglemakohtien korjaamiseen.

Räätälöity raportti

Luomme teille räätälöidyn raportin teidän sivustonne analytiikasta ja hakukonesijoituksista.

Ilmainen hakukonetesti

Testaa meidän täysin ilmaista hakukonetestiä ja näe miten hyvin teidän sivut toimii.

Konsultointi

Tarvitsetko sparraajaa tai mentoria auttamaan sivujenne sisällön luomiseen? Ota meidät mukaan auttamaan!

SEO Auditointi

Kotisivujen skannaaminen

Käymme läpi koko sivustosi manuaalisesti käsin, sekä eri auditointityökalujen avulla. Tarkastelemme miten sivunne on toteutettu ja miten hyvin ne on hakukoneoptimoitu.

Raportin luominen

Kirjoitamme teille laajan raportin löytämistämme epäkohdista ja annamme ohjeita niiden korjaamiseen. Raportti on moniosainen ja se toimitetaan noin kuukauden ajanjakson aikana teille.

Ota käyttöön seuranta

Halutessasi voit ottaa meidän aktiivisen raportoinnin käyttöön, jolloin saat sovituin väliajoin raportin sen hetkisestä hakukonenäkyvyydestänne.
Lue lisää →
Auditoimalla sivunne saatte hyvän kuvan siitä miten hyvin sivunne on hakukoneoptimoitu. Auditoinnin yhteydessä saatte täydellisen listan korjauksista, joilla saatte sivujenne hakukonenäkyvyyttä parannettua.

Hinnasto

SEO Auditointi on kätevä yhdistää muiden hakukoneoptimointi -palveluiden kanssa. Auditoinnin jälkeen moni valitsee vielä säännölliseten raporttien vastaanottamisen, jossa nähdään muutosten vaikutus sijoituksiin hakutuloksissa.

Kotisivut

Pienet ja keskikokoiset kotisivut. Sivuston koko on noin 5-20 alasivun kokoinen.
500€
+ ALV24%
TILAA

Isompi sivusto

Esimerkiksi verkkokauppa tai suuri yrityssivusto. Yli 20 alasivun kokoinen sivusto.
Pyydä tarjousta

Räätälöity raportti

Seuraamme jatkuvasti sivustonne sijoittumista hakutuloksissa ja luomme tästä jatkuvasti päivittyvää raporttia. Raportti julkaistaan esimerkiksi kerran kuukaudessa tai kerran kvartaalissa. Raportin yhteydessä saatte koosteen mahdollisista onglemista tai eri ratkaisuista, joilla sijoitusta hakutuloksissa voisi parantaa. 

Raportin käyttöönotto

1

Analytiikan aktivoiminen ja näkymien jakaminen

Saatte aluksi ohjeet eri analytiikkatyökalujen käyttöönottoon. Autamme näiden palveluiden käyttöönotossa ja pyydämme teitä jakamaan meille katseluoikeudet näihin tietoihin. Aktimoimme samalla meidän omat seurantatyökalut.

2

Analytiikan kerääminen

Keräämme päivittäin analytiikkaa siitä miten sivunne sijoittuvat Googlen hakutuloksissa ja luomme tästä helposti tulkittavia raportteja teille. Tarvittaessa teille tarjotaan erillinen linkki josta voitte seurata analytiikan kerääntymistä reaaliaikaan.

3

Raportit ja korjausehdotukset

Voitte tilata tietyn väliajoin lähetettäviä raportteja meiltä maksimissaan kuuden kuukauden välein. Nämä raportit sisältävät myös korjausehdotuksia ja analyysiä siitä miten sivunne sijoittuvat hakutuloksissa.

Hinnasto

Hinnaston hinnat ovat per yksi raportti.

6kk välein

220€
+ ALV24%

3kk välein

180€
+ ALV24%

1kk välein

160€
+ ALV24%

Konsultointi

Hakukoneoptimointi kuntoon kerralla

Tarjoamme vuosien kokemuksella konsultointia siitä, miten te voitte parantaa yrityksenne hakukonenäkyvyyttä. Koulutamme teidän henkilöstön tekemään kaiken itse jolloin tietotaito säilyy teillä. Ota yhteyttä ja kerro mikä on teidän yrityksen tavoite verkossa.
Ota yhteyttä
hakukoneoptimointi konsultointi