HAKUKONEOPTIMOINTI

Näkyykö yrityksesi hakutuloksissa? Hakukoneoptimointi parantaa sivujen näkyvyyttä hakukoneiden hakutuloksissa. Paranna yrityksesi näkyvyyttä verkkossa meidän tarjoamilla palveluilla. Tutustu myös meidän ilmaisiin oppaisiin ja ilmaiseen hakukonetestiin.
hakukoneoptimointi

Ilmainen hakukoneoptimointi testi

Suorita ilmainen hakukoneoptimointi testi ja saa välittömästi täysi raportti kotisivujesi kunnosta. Raportti kertoo skannaamasi sivun hakukoneoptimaalisuuden. Tulos on jaoteltu moneen eri osaan ja kertoo myös hyvin konkreettisia tapoja ratkaista järjestelmän havaitsemia ongelmia. Liittämällä sähköpostisi, saatamme olla sinuun yhteydessä ja tarjota tapoja parantaa hakukonenäkyvyyttänne.

Hakukoneoptimointi eli SEO

Hakukoneet ovat nykyajan tärkein paikka tiedon haulle. Sitä kautta haetaan tietoa aivan kaikesta. Googlen julkaisemassa raportissa näkyy selvästi miten valtavasti erilaisia hakutermejä käyttäjät käyttää. On siis kannattavaa näkyä hakutuloksissa. Tutustu tarjoamiimme ratkaisuihin ja sijoitu entistä paremmin hakukoneiden hakutuloksissa.

SEO Auditointi

Laaja sivujen tutkimus ja analyysi, josta luodaan tarkka ohjeistus eri onglemakohtien korjaamiseen. Auditoimalla sivunne saatte hyvän kuvan siitä miten hyvin sivunne on hakukoneoptimoitu. Auditoinnin yhteydessä saatte listan korjauksista ja ohjeet, joilla saatte sivujenne hakukonenäkyvyyttä parannettua.

Kotisivujen SEO skannaaminen

Käymme läpi koko sivustosi manuaalisesti käsin, sekä eri auditointityökalujen avulla. Tarkastelemme miten sivunne on toteutettu ja miten hyvin ne on hakukoneoptimoitu.

Ota käyttöön seuranta

Halutessasi voit ottaa meidän aktiivisen raportoinnin käyttöön, jolloin saat sovituin väliajoin raportin sen hetkisestä hakukonenäkyvyydestänne.

Raportin luominen

Kirjoitamme teille laajan raportin löytämistämme epäkohdista ja annamme ohjeita niiden korjaamiseen. Raportti on moniosainen ja se toimitetaan noin kuukauden ajanjakson aikana teille.

Hakukoneoptimointi koulutus

Haluatteko oppia itse tekemään hakukoneoptimointia? Tulemme mielellämme paikanpäälle kouluttamaan teidän henkilöstön tuottamaan entistä parempaa sisältöä, josta hakukoneet tykkäävät.

SEO AUDITTIEN HINNASTO

SEO Auditointi on kätevä yhdistää muiden hakukoneoptimointi -palveluiden kanssa. Auditoinnin jälkeen moni valitsee vielä säännölliseten raporttien vastaanottamisen, jossa nähdään muutosten vaikutus sijoituksiin hakutuloksissa.

Pieni sivusto

Pienet ja keskikokoiset kotisivut. Sivuston koko on noin 5-20 alasivun kokoinen.
500€
+ALV24%
Ota yhteyttä

Suurempi sivusto

Esimerkiksi verkkokauppa tai suuri yrityssivusto. Yli 20 alasivun kokoinen sivusto.

Räätälöity SEO raportti

Seuraamme jatkuvasti sivustonne sijoittumista hakutuloksissa ja luomme tästä jatkuvasti päivittyvää raporttia. Raportti julkaistaan esimerkiksi kerran kuukaudessa tai kerran kvartaalissa. Raportin yhteydessä saatte koosteen mahdollisista onglemista tai eri ratkaisuista, joilla sijoitusta hakutuloksissa voisi parantaa.

Hakukonesijoitusten seuranta

Analytiikan aktivoiminen ja näkymien jakaminen

Saatte aluksi ohjeet eri analytiikkatyökalujen käyttöönottoon. Autamme näiden palveluiden käyttöönotossa ja pyydämme teitä jakamaan meille katseluoikeudet näihin tietoihin. Aktimoimme samalla meidän omat seurantatyökalut.

Analytiikan kerääminen

Keräämme päivittäin analytiikkaa siitä miten sivunne sijoittuvat Googlen hakutuloksissa ja luomme tästä helposti tulkittavia raportteja teille. Tarvittaessa teille tarjotaan erillinen linkki josta voitte seurata analytiikan kerääntymistä reaaliaikaan.

Raportit ja korjausehdotukset

Voitte tilata tietyn väliajoin lähetettäviä raportteja meiltä maksimissaan kuuden kuukauden välein. Nämä raportit sisältävät myös korjausehdotuksia ja analyysiä siitä miten sivunne sijoittuvat hakutuloksissa.

RAPORTTIEN HINNASTO

Hinnaston hinnat ovat per yksi raportti. Seuranta tulee irtisanoa 1kk ennen seuraavaa raporttia.

6kk välein

220€
+ ALV24%

3kk välein

180€
+ ALV24%

1kk välein

160€
+ ALV24%
Ota yhteyttä

Hakukone konsultointi

hakukoneoptimointi konsultaatio

Hakukoneoptimointi kerralla kuntoon

Tarjoamme vuosien kokemuksella konsultointia siitä, miten te voitte parantaa yrityksenne hakukonenäkyvyyttä. Koulutamme teidän henkilöstön tekemään kaiken itse jolloin tietotaito säilyy teillä. Ota yhteyttä ja kerro mikä on teidän yrityksen tavoite verkossa.
Ota yhteyttä