Hintalaskuri

Laske meidän älykkäällä hintalaskurilla hinta uusille kotisivuillenne. Lähetä hinta-arvio meille ja luomme teille tarjouksen.

Kotisivun perustiedot

3
Monta sisältösivua tarvitsette? Esimerkiksi jos tarvitset etusivun ja yhteystietosivun, valitse määräksi kaksi. One-pager -sivujen osalta laske otsakkeiden määrä. Tällä tiedolla pyrimme ymmärtämään, kuinka iso sivustonne tulee olemaan.
Jos teillä ei ole logoa, niin voimme luoda sen teille toiveidenne mukaan. Voimme myös muokata olemassa olevan logonne sopivaksi uusille verkkosivuillenne.

Toteutuksen laatu

Määritä, miten tärkeää hakukoneessa näkyminen teille on?
Määrittele himan, miten tärkeää sivujen toimivuus vanhemmilla laitteilla on?

Lisäosat ja muut ominaisuudet

Oletko esimerkiksi valokuvaaja ja haluaisit esitellä otoksiasi uusilla kotisivuillasi?
WordPressin blogityökalun avulla voit aktiivisesti julkaista lisää sisältöä vierailijoillenne. Hyvin ylläpidetty blogi tuo myös asiakkaillenne valtavasti lisäarvoa palveluidesi ohella.
Lisää sivuillenne lomake, jonka kautta asiakkaasi voivat ottaa teihin yhteyttä. Yhteydenottolomake voidaan asettaa useampaan eri paikkaan kotisivuillenne.
Anna asiakkaillenne mahdollisuus varata aika tapaamiseen automatisoidulla järjestelmällä. Kätevä työkalu esimerkiksi kampaajalle tai hierojalle.
Kalenteri tai tapahtumasyöte, jolla voitte ilmoittaa yrityksenne tai yhdistyksenne tulevista tapahtumista.
Verkkokaupan hinta vaihtelee verkkokaupan suuruuden mukaan. Kerrothan viestissä hieman tarkemmin, millaisen verkkokaupan tarvitsette.

Palveluiden käyttöönotto

Google Analytics tarjoaa mahdollisuuden seurata, käykö sivuillasi ketään ja mistä vierailijat tulevat.
Google Search Console kertoo mm. millä hakusanoilla sivusi on löydetty Googlen hakutulosten kautta. Tämä palvelu on todella tärkeä hakukoneoptimoinnin kannalta.
Koulutamme sinut käyttämään sivujesi hallintapaneelia ja kuinka pystyt itse päivittämään verkkosivujesi sisältöä.
Hinta-arvio €

Lähetä tarjouspyyntö näillä tiedoilla

Voit lähettää laskemasi hinta-arvion meille ja teemme siitä sinulle tarjouksen. Tämä ei sido sinua vielä mihinkään.

Olen lukenut tietosuojaselosteen ja annan luvan henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn siinä mainituilla tavoilla.

tuonetti hintalaskuri

Paljonko kotisivut oikeasti maksavat?

Vastaanotamme useasti kysymyksiä, joissa pyydetään tarjousta esimerkiksi yrityksen kotisivujen uusimiseen tai uuden yhdistyksen kotisivujen tekoon. Nämä lyhyet sähköpostiketjut päätyvät yleinsä siihen, että asiakas ei ole ollut täysin tietoinen siitä, paljonko kotisivut oikeasti maksavat. Tällaiset tarjouspyynnöt vievät meiltä valtavasti aikaa, koska alamme jo tarjousvaiheessa suunnittelemaan, miten sivut tulisi kyseiselle asiakkaalle toteuttaa. Siksi olemme luoneet älykkään hintalaskurin kotisivujen hinta-arvioille. Tämä hintalaskuri säästää niin asiakkaan kuin meidänkin aikaa! Kokeile laskuriamme ja lähetä sen kautta tarjouspyyntö meille.

Kotisivujen hinta

Mistä kotisivujen hinta rakentuu?

Paljonko kotisivut maksaa?

Nettisivujen rakentaminen vie aikaa. Aikaa voi kulua muutamista kymmenistä tunneista, jopa satoihin tunteihin. Valtaosa nettisivujen hinnasta muodostuu juuri näistä käytetyistä työtunneista. Olemme kuitenkin keksineet monta tapaa vähentää työtuntien määrää. Lue blogistamme mistä kaikesta kotisivujen hinta oikeasti koostuu.
kotisivujen hinta hintalaskuri

Tätä kaikkea on

Modernit kotisivut

Responsiivisuus

Kotisivut näyttävät hyvältä ja toimivat oikein jokaisella eri näyttökoolla. Optimoimme siis sivut toimimaan myös mobiililaitteilla.

Käytännöllisyys

Hyvät kotisivut ovat helppo käyttää ja kaikki tarvittava tieto löytyy helposti. Suunnittelemme teille toimivan sivurakenteen ja otamme aina huomioon toimialanne vaatimukset.

Avaimet käteen

Meiltä saat kaiken todellisesti alusta loppuun yhdestä paikasta ja yhdellä laskulla. Kotisivut tarvitsevat kodin ja verkkotunnuksen, jotka kaikki saat meiltä hyvin edullisesti.

Tilaa uutiskirje

Vastaanota maksimissaan kerran kuukaudessa lähetettävä uutiskirjeemme, joka sisältää parhaat tarjouksemme ja paljon hyödyllistä infoa.
TILAA UUTISKIRJE