Kotisivujen Hintalaskuri

Laske hinta-arvio kotisivuille ja lähetä se meille yhteystietojesi kanssa. Luomme tästä teille yksilöidyn tarjouksen. Näin pääsemme aloittamaan yhteistyön nopeasti, sekä helposti.

Kotisivujen hintalaskuri

Hintalaskuri

Kotisivun rakenne

3sivua / osiota
1sivua / osiota40sivua / osiota
Monta sisältösivua tarvitsette? Esimerkiksi jos tarvitset etusivun ja yhteystietosivun, valitse määräksi kaksi. One-pager -sivujen osalta laske otsakkeiden määrä. Tällä tiedolla pyrimme ymmärtämään, kuinka iso sivustonne tulee olemaan.
Listaa kaikki päätason sivut mitä tarvitsette uusille sivuille. Esimerkiksi: Etusivu, Palvelut, Tuotteet, Yhteystiedot.
Sisällön tuotanto
Tuotatteko itse sisällön vai tarvitsetteko sivuillenne sisällöntuottajaa? Sisällön tuotto palveluna heikentää hinta-arvion tarkkuutta. Muista pyytää tarjousta!
Monikielisyys
Monellako eri kielellä kotisivunne tulisi olla tehty?
Käännöstyö
Logo
Jos teillä ei ole logoa, niin voimme luoda sen teille toiveidenne mukaan. Voimme myös muokata olemassa olevan logonne sopivaksi uusille verkkosivuillenne.

Toteututus

Hakukoneoptimointi
Määritä, miten tärkeää hakukoneessa näkyminen teille on. Huomaa, että meiltä voit ostaa erillisen hakukoneoptimointi palvelun, jolla nostat kotisivujesi näkyvyyttä vielä tehokkaammin.
Responsiivisuus
Määrittele himan, miten tärkeää sivujen toimivuus vanhemmilla laitteilla on.
Kuinka uniikki sivuston tulisi olla?
Tuleeko sivustonne erottua muista vai riittääkö, että sivustonne on modernin tyylikäs?
Haluatteko itse muokata omia sivujanne vai ulkoistaa sen Tuonetti:lle?

Lisäosat ja muut ominaisuudet

Ominaisuudet
Verkkokauppa
Huom! Verkkokaupan hinta-arvio on epätarkka. Pyydäthän aina tarjouksen hinnan laskemisen jälkeen.
Verkkokaupan koko

Palveluiden käyttöönotto

Ominaisuudet / lisäpalvelut
Onko teillä jo palvelintila (Webhotelli) kotisivuja varten? *
Onko teillä jo verkkotunnus/domain-osoite kotisivuja varten? *

Muuta tietoa

Onko teillä jokin olemassa oleva väriteema mitä haluatte käyttää? Onko teillä jotain lempivärejä mitä haluaisitte käyttää sivuilla? Tulisiko sivujen tausta olla tumma vai vaalea?
Projektin kiireellisyys? *
hintalaskuri

Miksi teimme hintalaskurin?

Vastaanotamme useasti kysymyksiä, joissa pyydetään tarjousta esimerkiksi yrityksen kotisivujen uusimiseen tai uuden yhdistyksen kotisivujen tekoon. Nämä lyhyet sähköpostiketjut päätyvät yleinsä siihen, että asiakas ei ole ollut täysin tietoinen siitä, paljonko kotisivut oikeasti maksavat. Tällaiset tarjouspyynnöt vievät meiltä valtavasti aikaa, koska alamme jo tarjousvaiheessa suunnittelemaan, miten sivut tulisi kyseiselle asiakkaalle toteuttaa. Siksi olemme luoneet älykkään hintalaskurin kotisivujen hinta-arvioille. Tämä hintalaskuri säästää niin asiakkaan kuin meidänkin aikaa. Kokeile laskuriamme ja lähetä sen kautta tarjouspyyntö meille.

Paljonko kotisivut maksaa?

Nettisivujen rakentaminen vie aikaa. Aikaa voi kulua muutamista kymmenistä tunneista, jopa satoihin tunteihin. Valtaosa nettisivujen hinnasta muodostuu juuri näistä käytetyistä työtunneista. Olemme kuitenkin keksineet monta tapaa vähentää työtuntien määrää. Lue blogistamme mistä kaikesta kotisivujen hinta oikeasti koostuu.