Hintalaskuri

Vastaanotamme useasti kysymyksiä, joissa pyydetään tarjousta esimerkiksi yrityksen kotisivujen uusimiseen tai uuden yhdistyksen kotisivujen tekoon. Nämä lyhyet sähköpostiketjut päätyvät yleinsä siihen, että asiakas ei ole ollut täysin tietoinen siitä, paljonko kotisivut oikeasti maksavat. Tällaiset tarjouspyynnöt vievät meiltä valtavasti aikaa, koska alamme jo tarjousvaiheessa suunnittelemaan, miten sivut tulisi kyseiselle asiakkaalle toteuttaa. Siksi olemme luoneet älykkään hintalaskurin kotisivujen hinta-arvioille. Tämä hintalaskuri säästää niin asiakkaan kuin meidänkin aikaa. Kokeile laskuriamme ja lähetä sen kautta tarjouspyyntö meille.
hintalaskuri

Kotisivujen hintalaskuri

Hintalaskuri

Kotisivun rakenne

3sivua / osiota
1sivua / osiota40sivua / osiota
Monta sisältösivua tarvitsette? Esimerkiksi jos tarvitset etusivun ja yhteystietosivun, valitse määräksi kaksi. One-pager -sivujen osalta laske otsakkeiden määrä. Tällä tiedolla pyrimme ymmärtämään, kuinka iso sivustonne tulee olemaan.
Sisällön tuotanto
Tuotatteko itse sisällön vai tarvitsetteko sivuillenne sisällöntuottajaa? Sisällön tuotto palveluna heikentää hinta-arvion tarkkuutta. Muista pyytää tarjousta!
Monikielisyys
Monellako eri kielellä kotisivunne tulisi olla tehty?
Käännöstyö
Logo
Jos teillä ei ole logoa, niin voimme luoda sen teille toiveidenne mukaan. Voimme myös muokata olemassa olevan logonne sopivaksi uusille verkkosivuillenne.

Toteutuksen laatu

Hakukoneoptimointi
Määritä, miten tärkeää hakukoneessa näkyminen teille on. Huomaa, että meiltä voit ostaa erillisen hakukoneoptimointi palvelun, jolla nostat kotisivujesi näkyvyyttä vielä tehokkaammin.
Responsiivisuus
Määrittele himan, miten tärkeää sivujen toimivuus vanhemmilla laitteilla on.
Kuinka uniikki sivuston tulisi olla?
Määrittele himan, miten tärkeää sivujen toimivuus vanhemmilla laitteilla on.

Lisäosat ja muut ominaisuudet

Ominaisuudet
Verkkokauppa
Huom! Verkkokaupan hinta-arvio on epätarkka. Pyydäthän aina tarjouksen hinnan laskemisen jälkeen.
Verkkokaupan koko

Palveluiden käyttöönotto

Ominaisuudet

Paljonko kotisivut maksaa?

Nettisivujen rakentaminen vie aikaa. Aikaa voi kulua muutamista kymmenistä tunneista, jopa satoihin tunteihin. Valtaosa nettisivujen hinnasta muodostuu juuri näistä käytetyistä työtunneista. Olemme kuitenkin keksineet monta tapaa vähentää työtuntien määrää. Lue blogistamme mistä kaikesta kotisivujen hinta oikeasti koostuu.
kotisivujen hinta