KOTISIVUT

Tuotamme moderneja ja laadukkaita kotisivuja yrityksille ja yhdistyksille. Rakennamme kotisivuja aina yksinkertaisista laskeutumissivuista hyvin monimutkaisiin verkkokauppoihin ja asiakassivustoihin. Käytämme valtaosassa projektejamme WordPress-sisällönhallintajärjestelmää ja siksi olemmekin optimoineet koko sivujen rakentamisprosessin hyvin selkeäksi ja nopeaksi. Näin pystymme toimittamaan hyvin laadukkaita kotisivuja hyvinkin lyhyellä aikataululla.
kotisivut
hyvät kotisivut

Mistä kaikesta hyvät kotisivut rakentuu?

Ensisilmäys kotisivuista kertoo paljon niiden laadusta. Hyvät kotisivut täyttävät tiettyjä kriteerejä, joihin me keskitymme erityisesti sivujen kehitysvaiheessa.

ULKOASU JA RESPONSIIVISUUS

Samalla tavalla kuin ihmisten kohdatessa, ensivaikutelma määrittää jo suurimman osan mielipiteistä toista ihmistä kohtaan, niin myös kotisivuilla ensivaikutelma vaikuttaa merkittävästi. Tästä syystä on tärkeää, että kotisivujen ulkonäkö on moderni. Sivut tulee myös toimia jokaisella laitteella - niin mobiililla, kuin pöytäkoneella. Rakennamme kaikki kotisivut alusta asti itse, emmekä ilman asiakkaan pyyntöä käytä valmisteemoja.

NOPEUS JA KÄYTÄNNÖLLISYYS

Verkkosivujen latausnopeus on hyvin merkittävä tekijä nykymarkkinoilla. Jos sivut eivät lataudu tarpeaksi nopeasti, asiakkaat poistuvat ennekuin he ovat edes kerenneet näkemään mitään sisältöä sivustollasi. Hyvin epäkäytännölliset sivut työntävät asiakkatia pois. Siksi optimoimmekin kaikki kotisivut latautumaan ja toimimaan mahdollisimman vikkelästi. Keskitymme myös siihe, että kotisivunne ovat käyttäjäystävälliset.

WordPress kotisivut

Tuotamme valtaosan nettisivuista WordPressin avulla sen dynaamisuuden takia. Pystymme luomaan hyvinkin monimutkaisia järjestelmiä sen avulla. Lue blogistamme, miksi tykkäämme valita WordPressin lähes jokaisen kotisivun pohjaksi. WordPress nettisivut myös skaalautuvat yrityksen kasvun mukana. Voit helposti aloittaa edullisilla laskeutumissivuilla, jotka pitävät sisällään kaiken tarpeellisen yhteystiedoista palveluihin, ja lisätä dynaamisesti sisältöä sekä ominaisuuksia samalla kun yrityksesi jatkaa kasvua.
wordpress kotisivut

Kotisivut avaimet käteen palveluna

Voit halutessasi tilata meiltä kaiken alusta loppuun asti avaimet käteen palveluna. Tällöin saat kotisivujen lisäksi Webhotellin, verkkotunnuksen ja kaikki muut palvelut, jotta sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ihastella uusien sivujesi rakentumista.
Ota Yhteyttä

Kotisivu referenssejä

fpc gym kotisivut
hapk kotisivut
iso aaro kotisivut
oushinkan kotisivut

Kotisivujen rakentaminen askel askeleelta

Miten uusien kotisivujen kehittäminen etenee? Alla näet hyvin tyypillisen projektin kulun kun ostat kotisivut meiltä. Kaikki menettelyt vaihtelevat tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yhteydenotto & tarjouksen teko

Ensimmäisenä asiakas ottaa yhteyttä hänelle parhaiten sopivalla tavalla ja kertoo millaiset kotisivut he tarvitsevat. Luomme tästä hinta-arvion ja tarjouksen, sekä suunnitelman miten projekti tullaan toteuttamaan.

Suunnittelu & ideointi

Keskustelemme asiakkaan kanssa, miten paljon he haluavat itse päästä vaikuttamaan mihinkin elementtiin. Usein asiakas kertoo vain värimaailman ja kuvailee yrityksen/yhdistyksen tyyliä muutamalla lauseella. Näillä tiedolla aloitamme suunnittelemaan sivuston ulkonäköä ja käytännön toteutusta.

Perustuksen rakentaminen

Alamme rakentamaan asiakkaalle sopivaa kotisivuympäristöä. Yleisin vaihtoehto on WordPress-sisällönhallintajärjestelmä. Säästämme valtavasti aikaa käyttämällä meidän valmiita järjestelmiä, jotka asentaa tarvittavat lisäosat ja asetukset valmiiksi. Tarvittaessa räätälöimme kaiken asiakkaalle.

Ensimmäisen version toteuttaminen

Rakennamme kaiken sivustolle tulevan materiaalin pelkistetysti. Kun olemme saaneet demoversion valmiiksi, annamme asiakkaalle tunnukset kehitysympäristöömme jossa hän pääsee seuraamaan sivujensa kehittymistä. Mikäli asiakas on tyytyväinen, jatkamme sivuston rakentamista eteenpäin.

Viimesitely ja testaukset

Kun asiakas on tyytyväinen kotisivujen ulkonäköön ja asetteluun, aloitamme viimestelyn. Viimeistelyyn kuuluu mm. Hakukoneoptimointi, latausnopeuden parantelu ja sivujen responsiivisuuden varmistaminen. Testaamme myös sivustojen toimivuuden eri laitteilla ja lopuksi käymme vielä läpi sivuston tietoturvan.

Avaimet käteen

Sivusto esitellään asiakkaalle ja julkaistaan julkiseksi. Asiakas saa tarvittaessa laajan koulutuksen, miten kotisivujen ylläpito tehdään itse tai asiakas voi halutessaan ulkoistaa sen myös meille.
hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Jo ensimmäisen suunnitteluvaiheen aikana mietimme tarkasti miten teemme kotisivuista mahdollisimman hakukoneoptimaaliset. Rakennusvaiheessa muotoilemme sivustosi sisällön vastaamaan hyvin teille tärkeisiin avainsanoihin. Tavoitteenamme on saada yrityksesi näkymään mahdollisimman hyvin eri hakukoneiden hakutuloksissa.
Hakukoneoptimointi

Webhotelli ja domain

Ostamalla kotisivujen lisäksi webhotellin ja verkkotunnuksen meiltä, saat täydellisen avaimet käteen paketin. Tällöin pystymme tarjoamaan sinulle laajemman tuen ja auttamaan sinua myös teknillisten asioiden korjaamisessa.
Webhotelli
webhotelli
kotisivujen ylläpito

Kotisivujen ylläpito

Samalla tavalla kuin tietokoneen päivitykset tulee asentaa ajallaan tietoturvasyistä, tulee kotisivujenkin ohjelmistot päivittää ajoittain. Kaikki kotisivut vaativat ylläpitoa. Kun ostat kotisivut meiltä, saat ilmaisen ylläpidon ensimmäisen kuuden kuukauden ajaksi.
Kotisivujen ylläpito

Lisäpalvelut

Uusien kotisivujen yhteydessä, voi olla hyvä idea tarkastella myös muiden verkkopalveluiden hankkimista tai uusimista. Esimerkiksi G Suite voi olla todella hyvä vaihtoehto sähköpostin ja tallennustilan hallinnoimiseen uudessa yrityksessä.
Google G Suite
kotisivu lisäpalvelut

Modernit kotisivut nyt

Meidän älykkäällä hintalaskurilla lasket hinta-arvion uusille kotisivuillenne hetkessä. Näet välittömästi hinta-arvion ja lähettämällä sen meille, saat entistäkin paremman tarjouksen.
Hintalaskuri
hintalaskuri