Kotisivut teille

Internet on hieno paikka. Tuo teidän yritys tänne myös.
Kotisivujen tarjouslaskuri
wordpress kotisivut

WordPress yli muiden

Modernit ja tyylikkäät kotisivut ovat olennainen osa nykypäivän yrityksen imagoa. Meidän intohimo on tuottaa niitä. Rakennamme kotisivuja yrityksille ja yhdistyksille aina yksinkertaisista laskeutumissivuista, hyvin monimutkaisiin verkkokauppoihin ja asiakassivustoihin. Uskomme WordPressin monipuolisuuteen ja tuotamme kaikki sivut sitä käyttäen. Kaikki palvelumme on optimoitu toimimaan täydellisesti juuri WordPress -sivujen kanssa. Siksi pystymmekin tarjoamaan teille todellisen "avaimet käteen" -palvelun.
Miksi?
Meidän mielestä myös PK-yrityksillä tulisi olla mahdollisuus moderneihin ja tyylikkäisiin kotisivuihin.
Miten?
Hyvin optimoitu prosessi ja vankka kokemus, jolla voimme tuottaa kustannustehokkaasti laadukkaita WordPress -sivuja.
HYVIEN KOTISIVUJEN RESEPTINÄ TOIMII

Ulkoasu & Responsiivisuus

Samalla tavalla kuin ihmisten kohdatessa, ensivaikutelma määrittää jo suurimman osan mielipiteistä toista ihmistä kohtaan, niin myös kotisivuilla ensivaikutelma vaikuttaa merkittävästi. Tästä syystä on tärkeää, että kotisivujen ulkonäkö on moderni. Sivut tulee toimia jokaisella laitteella - niin mobiililla, kuin pöytäkoneella. Kotisivunne tuotetaan tukemaan teidän yrityksen imagoa. Ensisilmäys sivuista kertoo myös teidän yrityksestä paljon. Keskitymme siis ulkoasuun ja teemme yhteistyötä kanssanne, jotta sivut näyttävät juuri teiltä.
responsiiviset kotisivutnopeat kotisivut
Täydellisten sivujen viimeistelyyn

Nopeus & käytännöllisyys

Kotisivujen latausnopeus on hyvin merkittävä tekijä hakukoneoptimoinnin ja sivujen käytettävyyden kannalta. Jos sivut eivät lataudu tarpeeksi nopeasti, asiakkaat poistuvat ennekuin he ovat edes kerenneet näkemään mitään sisältöä sivustollasi. Hyvin epäkäytännölliset sivut työntävät asiakkaita pois. Siksi optimoimmekin kaikki kotisivut latautumaan ja toimimaan mahdollisimman vikkelästi. Keskitymme siihen, että kotisivunne ovat käyttäjäystävälliset. Sivujen toteutus on siisti ja helposti laajennettava tulevaisuudessa.

Pyydä tarjous

Ensimmäiset kotisivut hankinnassa? Ota yhteyttä ja autamme teitä alusta loppuun - ja vielä tulevaisuuteen!
Ota yhteyttä
Erotu eduksenne

Ammattilaisen tekemät 
kotisivut tunnistaa

Mobiiliyhteensopivuus
Mobiilikäyttäjien määrä kasvaa jatkuvasti, siksi sivut tulee toimia myös niillä.
Latausnopeus
Latausnopeus ja sivujen nopea käytettävyys erottaa hyvät kotisivut huonoista.
Saavutettavuus
Kotisivujen käyttökokemus tulisi olla kaikille hyvä. Helppokäyttöisyys ja loogisuus on tähän avainsanoja.
Laajennettavuus
Jokaisen yrityksen toiveena on kasvaa. Myös kotisivujen tulee kehittyä kasvun mukana.
Tutustu meidän tarinaan
tierone

"Ammattitaito, joka Tuomaksella on ongelmatilanteissa on aivan omaa luokkaa."

tierone
Niko Räsänen
Tierone
mesiperä

"Tuonetin ehdoton vahvuus oli nopea viestintä sekä kyky valita osuvat visuaaliset elementit toimialan mukaisesti."

Julius Seligson
Mesiperä

Kotisivujen hankintaprosessi 
on tehty teille helpoksi

Kokemuksen kautta muovattu prosessi tekee kotisivujen rakentamisesta tehokasta ja asiakkaalle stressitöntä.
Yhteydenotto & tarjous
Get everything you need to create video online with a media library that helps you save time and hit deadlines.
Kehitys & hyväksyntä
Saatte lähes heti tunnukset, joiden avulla voitte seurata kotisivujen rakentumista. Voitte vaikuttaa kehitykseen koko projektin läpi.
Viimeistely & julkaisu
Optimointi on iso osa kokonaisuutta täydellisille sivuille. Julkaisemme sivut vasta kun hyväksytte ne. Ylläpito jatkuu tästä eteenpäin.
kotisivut yhteydenotto
kotisivujen kehitys
kotisivujen julkaisu
Meidän portfolio sisältää

Monien vuosien laajan kokemuksen

Jokainen projekti on uniikki kokonaisuus. Jokainen projekti on haaste. Jokainen projekti on meille tärkeä!
Kaikki referenssit

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

prontec
"Yrityksemme teki päätöksen uusia verkkosivut. Yhteistyö Tuomaksen kanssa oli alusta asti helppoa. Kun projekti lähti käyntiin, niin Tuomaksen toiminta oli ammattimaista, nopeaa ja mutkatonta. Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ja iso suositus meiltä Tuonetille."
Miika Niemi
Prontec Services
provitek
"Ammattitaito näkyy myös hyvänä asiakaspalveluna, asia, joka ei tänä päivänä ole mitenkään itsestään selvää. Tuomas otti hyvin huomioon meidän aikatauluhaasteemme ja pystyi saattamaan työn eteenpäin myös itsenäisesti luovien."
provitek
Sari Somersalmi
Provitek
Lue kaikki arvostelut

WordPress Kotisivut

Tuotamme valtaosan nettisivuista WordPressin avulla sen dynaamisuuden takia. Pystymme luomaan hyvinkin monimutkaisia järjestelmiä sen avulla. Lue blogistamme, miksi tykkäämme valita WordPressin lähes jokaisen kotisivun pohjaksi. WordPress kotisivut skaalautuvat yrityksen kasvun mukana. Voit helposti aloittaa edullisilla laskeutumissivuilla, jotka pitävät sisällään kaiken tarpeellisen yhteystiedoista palveluihin, ja lisätä dynaamisesti sisältöä sekä ominaisuuksia samalla kun yrityksesi jatkaa kasvua.
Ota yhteyttä

Kotisivujen rakentaminen askel askeleelta

Miten uusien kotisivujen kehittäminen etenee? Alla näet hyvin tyypillisen projektin kulun kun ostat kotisivut meiltä. Kaikki menettelyt vaihtelevat tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yhteydenotto & tarjouksen teko

Ensimmäisenä asiakas ottaa yhteyttä hänelle parhaiten sopivalla tavalla ja kertoo millaiset kotisivut he tarvitsevat. Luomme tästä hinta-arvion ja tarjouksen, sekä suunnitelman miten projekti tullaan toteuttamaan.

Suunnittelu & ideointi

Keskustelemme asiakkaan kanssa, miten paljon he haluavat itse päästä vaikuttamaan mihinkin elementtiin. Usein asiakas kertoo vain värimaailman ja kuvailee yrityksen/yhdistyksen tyyliä muutamalla lauseella. Näillä tiedolla aloitamme suunnittelemaan sivuston ulkonäköä ja käytännön toteutusta.

Perustuksen rakentaminen

Alamme rakentamaan asiakkaalle sopivaa kotisivuympäristöä. Yleisin vaihtoehto on WordPress-sisällönhallintajärjestelmä. Säästämme valtavasti aikaa käyttämällä meidän valmiita järjestelmiä, jotka asentaa tarvittavat lisäosat ja asetukset valmiiksi. Tarvittaessa räätälöimme kaiken asiakkaalle.

Ensimmäisen version toteuttaminen

Rakennamme kaiken sivustolle tulevan materiaalin pelkistetysti. Kun olemme saaneet demoversion valmiiksi, annamme asiakkaalle tunnukset kehitysympäristöömme jossa hän pääsee seuraamaan sivujensa kehittymistä. Mikäli asiakas on tyytyväinen, jatkamme sivuston rakentamista eteenpäin.

Viimesitely ja testaukset

Kun asiakas on tyytyväinen kotisivujen ulkonäköön ja asetteluun, aloitamme viimestelyn. Viimeistelyyn kuuluu mm. Hakukoneoptimointi, latausnopeuden parantelu ja sivujen responsiivisuuden varmistaminen. Testaamme sivustojen toimivuuden eri laitteilla ja lopuksi käymme vielä läpi sivuston tietoturvan.

Avaimet käteen

Kun asiakas on tyytyväinen kotisivujen ulkonäköön ja asetteluun, aloitamme viimestelyn. Viimeistelyyn kuuluu mm. Hakukoneoptimointi, latausnopeuden parantelu ja sivujen responsiivisuuden varmistaminen. Testaamme sivustojen toimivuuden eri laitteilla ja lopuksi käymme vielä läpi sivuston tietoturvan.

Aito avaimet käteen palvelu

Pelkät kotisivut eivät vielä ole avaimet käteen palvelu. Uudet verkkosivut vaativat toimiakseen webhotellin, domainin ja ylläpidon. Me tarjoamme nämä kaikki saman katon alta ilman, että teidän tarvitsee hankkia palveluita useammalta eri taholta.
Hakukoneoptimointi
Koulutus & SEO palveluna
Webhotelli ja domain
Nopea & Suomalainen
Kotisivujen ylläpito
Huoleton & Edullinen
SEO palveluna tai koulutuksena

Hakukoneoptimointi

Jo ensimmäisen suunnitteluvaiheen aikana mietimme tarkasti miten teemme kotisivuista mahdollisimman hakukoneoptimaaliset. Rakennusvaiheessa muotoilemme sivustosi sisällön vastaamaan hyvin teille tärkeisiin avainsanoihin. Tavoitteenamme on saada yrityksesi näkymään mahdollisimman hyvin eri hakukoneiden hakutuloksissa.
Tutustu palveluun
hakukoneoptimointi
webhotelli
KOTIMAINEN WEBHOTELLI & SUOMALAINEN .FI DOMAIN

Webhotelli ja Domain

Supernopea Webhotelli on pakollinen valinta moderneille kotisivuille. Meidän WordPress optimoitu webhotelli toimii juuri täydellisenä kotina meidän valmistamille kotisivuille. Valitse suomalainen ja vihreä webhotelli meiltä.
Tutustu palveluun
KESKITY OLENNAISEEN

WordPress kotisivujen ylläpito

Samalla tavalla kuin tietokoneen päivitykset tulee asentaa ajallaan tietoturvasyistä, tulee kotisivujenkin ohjelmistot päivittää ajoittain. Kaikki kotisivut vaativat ylläpitoa. Kun ostat kotisivut meiltä, saat ilmaisen ylläpidon ensimmäisen kuuden kuukauden ajaksi.
Lue lisää
wordpress ylläpito
Vahva kotimainen verkkokumppani
© 2023 Tuonetti . Kaikki oikeudet pidätetään.