MODERNIT & TYYLIKKÄÄT

KOTISIVUT YRITYKSELLE

Tuotamme moderneja ja laadukkaita kotisivuja yrityksille ja yhdistyksille. Rakennamme niitä aina yksinkertaisista laskeutumissivuista, hyvin monimutkaisiin verkkokauppoihin ja asiakassivustoihin. Käytämme valtaosassa projektejamme WordPress-sisällönhallintajärjestelmää ja siksi olemmekin optimoineet koko sivujen rakentamisprosessin hyvin selkeäksi ja nopeaksi. Näin pystymme toimittamaan hyvin laadukkaita kotisivuja hyvinkin lyhyellä aikataululla.
PYYDÄ TARJOUS HINTALASKURILLA
wordpress kotisivut

Mistä kaikesta hyvät kotisivut rakentuu?

Ensisilmäys kotisivuista kertoo paljon niiden laadusta. Hyvät kotisivut täyttävät tiettyjä kriteerejä, joihin me keskitymme erityisesti sivujen kehitysvaiheessa.
UNIIKKI / MODERNI

ULKOASU JA RESPONSIIVISUUS

Samalla tavalla kuin ihmisten kohdatessa, ensivaikutelma määrittää jo suurimman osan mielipiteistä toista ihmistä kohtaan, niin myös kotisivuilla ensivaikutelma vaikuttaa merkittävästi. Tästä syystä on tärkeää, että kotisivujen ulkonäkö on moderni. Sivut tulee toimia jokaisella laitteella - niin mobiililla, kuin pöytäkoneella. Rakennamme kaikki kotisivut alusta asti itse, emmekä ilman asiakkaan pyyntöä käytä valmisteemoja.
responsiivinennopeustesti
LAADUKAS / VIIMEISTELTY

NOPEUS JA KÄYTÄNNÖLLISYYS

Verkkosivujen latausnopeus on hyvin merkittävä tekijä nykymarkkinoilla. Jos sivut eivät lataudu tarpeaksi nopeasti, asiakkaat poistuvat ennekuin he ovat edes kerenneet näkemään mitään sisältöä sivustollasi. Hyvin epäkäytännölliset sivut työntävät asiakkatia pois. Siksi optimoimmekin kaikki kotisivut latautumaan ja toimimaan mahdollisimman vikkelästi. Keskitymme siihen, että kotisivunne ovat käyttäjäystävälliset.
REFERENSSIT

MEIDÄN RAKENTAMIA KOTISIVUJA

Julkaisemme keskimäärin 10 sivustoa vuodessa.
KAIKKI REFERENSSIT

Kotisivut avaimet käteen palveluna

Voit halutessasi tilata meiltä kaiken alusta loppuun asti avaimet käteen palveluna. Tällöin saat kotisivujen lisäksi Webhotellin, verkkotunnuksen ja kaikki muut palvelut, jotta sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ihastella uusien sivujesi rakentumista.
KOKEILE HINTALASKURIA

WordPress kotisivut

Tuotamme valtaosan nettisivuista WordPressin avulla sen dynaamisuuden takia. Pystymme luomaan hyvinkin monimutkaisia järjestelmiä sen avulla. Lue blogistamme, miksi tykkäämme valita WordPressin lähes jokaisen kotisivun pohjaksi. WordPress kotisivut skaalautuvat yrityksen kasvun mukana. Voit helposti aloittaa edullisilla laskeutumissivuilla, jotka pitävät sisällään kaiken tarpeellisen yhteystiedoista palveluihin, ja lisätä dynaamisesti sisältöä sekä ominaisuuksia samalla kun yrityksesi jatkaa kasvua.

Kotisivujen rakentaminen askel askeleelta

Miten uusien kotisivujen kehittäminen etenee? Alla näet hyvin tyypillisen projektin kulun kun ostat kotisivut meiltä. Kaikki menettelyt vaihtelevat tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yhteydenotto & tarjouksen teko

Ensimmäisenä asiakas ottaa yhteyttä hänelle parhaiten sopivalla tavalla ja kertoo millaiset kotisivut he tarvitsevat. Luomme tästä hinta-arvion ja tarjouksen, sekä suunnitelman miten projekti tullaan toteuttamaan.

Suunnittelu & ideointi

Keskustelemme asiakkaan kanssa, miten paljon he haluavat itse päästä vaikuttamaan mihinkin elementtiin. Usein asiakas kertoo vain värimaailman ja kuvailee yrityksen/yhdistyksen tyyliä muutamalla lauseella. Näillä tiedolla aloitamme suunnittelemaan sivuston ulkonäköä ja käytännön toteutusta.

Perustuksen rakentaminen

Alamme rakentamaan asiakkaalle sopivaa kotisivuympäristöä. Yleisin vaihtoehto on WordPress-sisällönhallintajärjestelmä. Säästämme valtavasti aikaa käyttämällä meidän valmiita järjestelmiä, jotka asentaa tarvittavat lisäosat ja asetukset valmiiksi. Tarvittaessa räätälöimme kaiken asiakkaalle.

Ensimmäisen version toteuttaminen

Rakennamme kaiken sivustolle tulevan materiaalin pelkistetysti. Kun olemme saaneet demoversion valmiiksi, annamme asiakkaalle tunnukset kehitysympäristöömme jossa hän pääsee seuraamaan sivujensa kehittymistä. Mikäli asiakas on tyytyväinen, jatkamme sivuston rakentamista eteenpäin.

Viimesitely ja testaukset

Kun asiakas on tyytyväinen kotisivujen ulkonäköön ja asetteluun, aloitamme viimestelyn. Viimeistelyyn kuuluu mm. Hakukoneoptimointi, latausnopeuden parantelu ja sivujen responsiivisuuden varmistaminen. Testaamme sivustojen toimivuuden eri laitteilla ja lopuksi käymme vielä läpi sivuston tietoturvan.

Avaimet käteen

Sivusto esitellään asiakkaalle ja julkaistaan julkiseksi. Asiakas saa tarvittaessa laajan koulutuksen, miten kotisivujen ylläpito tehdään itse tai asiakas voi halutessaan ulkoistaa sen myös meille.

aito avaimet käteen paketti

Pelkät kotisivut eivät vielä ole avaimet käteen palvelu. Uudet verkkosivut vaativat toimiakseen webhotellin, domainin ja ylläpidon. Me tarjoamme nämä kaikki saman katon alta ilman, että teidän tarvitsee hankkia palveluita useammalta eri taholta.
Hakukoneoptimointi
Koulutus & SEO palveluna
Webhotelli ja domain
Nopea & Suomalainen
Kotisivujen ylläpito
Huoleton & Edullinen
Koulutus & PAlvelu

Hakukoneoptimointi

Jo ensimmäisen suunnitteluvaiheen aikana mietimme tarkasti miten teemme kotisivuista mahdollisimman hakukoneoptimaaliset. Rakennusvaiheessa muotoilemme sivustosi sisällön vastaamaan hyvin teille tärkeisiin avainsanoihin. Tavoitteenamme on saada yrityksesi näkymään mahdollisimman hyvin eri hakukoneiden hakutuloksissa.
Hakukoneoptimointi palveluna
hakukoneoptimointi
webhotelli
Kotimainen Webhotelli & Suomalainen .fi Domain

Webhotelli ja domain

Ostamalla kotisivujen lisäksi webhotellin ja verkkotunnuksen meiltä, saat täydellisen avaimet käteen paketin. Tällöin pystymme tarjoamaan sinulle laajemman tuen ja auttamaan sinua teknillisten asioiden korjaamisessa.
Avainlipulla varsustettu webhotelli
Huoleton ylläpito wordpress kotisivuille

Kotisivujen ylläpito

Samalla tavalla kuin tietokoneen päivitykset tulee asentaa ajallaan tietoturvasyistä, tulee kotisivujenkin ohjelmistot päivittää ajoittain. Kaikki kotisivut vaativat ylläpitoa. Kun ostat kotisivut meiltä, saat ilmaisen ylläpidon ensimmäisen kuuden kuukauden ajaksi.
WordPress ylläpito
wordpress ylläpito

Laske kotisivujen hinta-arvio meidän hintalaskurilla

kotisivujen hintalaskuri
databasecogmagnifierarrow-right