Suomessa ylläpidetty

Supernopea Webhotelli

Palvelimet löytyvät turvallisesta palvelukeskuksesta Helsingistä. Sijainnin ansiosta sivujen latausnopeudet Suomen ja muun Euroopan alueella on ensiluokkaista. Webhotellimme toimitusperjaate perustuu laatuun eikä volyymiin. Emme koskaan ylimyy kapasiteettia ja jokaisella palvelimella on tiukat enimmäisrajat.

Suomalainen valinta

Palvelimet sijaitsevat luotettavassa Hetznerin palvelinkeskukessa Helsingissä. Loistavan sijaintinsa ansiosta yhteydet Suomen ja Euroopan alueella ovat todella nopeat. Palvelimet hyödyntävät modernia pilviteknologiaa ja ovat tästä syystä todella luotettavia. Tuonetti on 100% suomalaisessa omistuksessa oleva yritys ja omaa vahvat arvot kotimaisuuden puolesta.

Tehokkaat palvelimet

Tallennustilana käytämme NVMe-tallennustilaa, joka on huippunopea tallennusratkaisu. Se tarjoaa huomattavasti perinteisiä SSD-levyjä nopeamman tiedonsiirtonopeuden, mikä parantaa sivustosi suorituskykyä.Webhotellimme käyttävät AMD EPYC -prosessoreita, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja energiatehokkuuden. Ne mahdollistavat korkean käyttöasteen ja nopeat vasteajat, mikä parantaa sivustosi käyttökokemusta.

WordPress Optimoitu

Webhotellin hallintapaneelina toimii Plesk, joka on yksi maailman johtavista webhotellin hallintapaneeliratkaisuista. Pleskin avulla voit hallita sivustoasi helposti ja tehokkaasti, ja se on optimoitu erityisesti WordPress-sivustojen käyttöön. WordPress sivujen ylläpitoon on valjastettu myös alan johtava WordPress Toolkit -hallintaohjelmisto. WordPress Toolkit tekee sivujen hallinnasta vaivatonta!
Valitse teille sopiva

Kotimainen Webhotelli

Tilausjakso

Webhotelli Perus

€8,79 EUR Kuukausittain
 • 2Gb Tallennustila
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • 5 Sähköpostitiliä
 • 1 FTP-tili
 • 1 SQL-tietokanta
 • 1 Verkkosivusto
 • Plesk
 • WordPress -toolkit
 • Varmuuskopiointityökalut

Webhotelli Plus

€14,90 EUR Kuukausittain
 • 5Gb Tallennustila
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • 10 Sähköpostitiliä
 • 3 FTP-tili
 • 3 SQL-tietokanta
 • 2 Verkkosivusto
 • Plesk
 • WordPress -toolkit
 • Varmuuskopiointityökalut

Vastaamme normaalisti alle kahdessa tunnissa

Ota yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa teitä digitalisoitumaan.

Jopa alle sekunnin sivujen latausajat

Turboahdettu Webhotelli

Webhotellin ytimessä on NGINX-välimuisti, joka parantaa merkittävästi sivustosi suorituskykyä. NGINX-välimuisti tallentaa sivustosi sisällön väliaikaisesti, mikä vähentää palvelimen kuormitusta ja nopeuttaa sivujen latausaikoja. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat selata sivustoasi nopeammin ja sujuvammin.

Webhotellin suorituskykyä tehostavat AMD EPYC -prosessorit, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja energiatehokkuuden. AMD EPYC -prosessorit on suunniteltu erityisesti datakeskuskäyttöön ja ne tarjoavat korkean monisäikeisen suorituskyvyn, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan vaativille verkkosovelluksille.

Lisäksi Webhotellimme tarjoaa NVMe SSD tallennustilan, joka mahdollistaa tiedostojen tallentamisen ja lukemisen erittäin nopeasti. NVMe SSD on uusinta tallennusteknologiaa, joka tarjoaa huomattavasti perinteisiä kiintolevyjä nopeamman tiedonsiirtonopeuden. Tämän ansiosta verkkosivustosi toimii nopeammin ja tehokkaammin.
Webhotelli - Suomalainen & Supernopea - Turboahdettu Webhotelli
AWS Route 53

Salamannopea DNS

DNS hallintamme selkärankana toimii AWS Route 53 -palvelu, joka on kiistatta yksi maailman kattavimmista DNS verkoista. AWS Route 53 DNS takaa verkkosivustosi nopean ja luotettavan toiminnan. Route 53 on erittäin skaalautuva ja korkeasti saatavilla oleva DNS-palvelu, joka ohjaa käyttäjät verkkosovelluksiisi tehokkaasti. Tämän ansiosta voit olla varma, että verkkosivustosi on aina saavutettavissa ja toimii moitteettomasti.
Miksi valita meidän palvelimet?

Jokainen ominaisuus on tärkeä osa kokonaisuutta

Plesk Hallintapaneeli

Käytämme webhotellien ylläpidossa Plesk -hallintapaneelia, joka on muokattu vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksia. Plesk on nopea ja moderni hallintapaneeli, jossa pääset muokkaamaan webhotellisi asetuksia vaivattomasti.

WordPress -Toolkit

Plesk -paneelista pääset asentamaan WordPressin yhdellä klikkauksella ja hallitsemaan kaikkia asennuksia vaivattomasti. Näe sivustosi tila, muokkaa tietoturva-asetuksia ja hyödynnä kaikkia muita kehitystyökaluja suoraan hallintapaneelista.

Kotimainen palvelu

Webhotellin palvelimet sijaitsevat Helsingissä Hetznerin luotettavassa ja turvallisessa palvelinsalissa. Tuonetti on täysin suomalainen yritys, jolla on intohimo tuottaa laadukasta kotimaista palvelua muilla suomalaisille yrityksille ja yhdistyksille.

Nopea tallennustila

Käytämme vain nopeaa NVMe SSD tallennustilaa palvelimissamme. Nopea NVMe SSD tallennustila mahdollistaa sivujen latautumisen silmän räpäyksessä. Tallennustila on varmuuskopioitu, jotta tiedot säilyvät varmasti aina tallessa.

Tehokkaat palvelimet

Palvelimillamme on tarkat asiakasrajat, emmekä koskaan myy yli niiden. Uusi palvelin pystytetään aina tukemaan tulevia asiakkaita. Näin tehoa riittää aina kaikille. Käytämme AMD EPYC™ 2nd Gen -prosessoreja webhotelleissamme.

PHP 8.0, 8.1 ja 8.2

Valitse kolmen eri PHP -version väliltä. Tuemme myös uusinta ja nopeinta PHP 8.2 -versiota. Emme tue vanhentuneita ohjelmistoversioita. Ylläpidämme korkeaa tietoturvahygieniaa kaikissa palveluissamme.

Web Application Firewall

WAF on palvelintason verkkosovelluksille tarkoitettu palomuuri, joka suodattaa yhteyksiä ja estää haitalliset yhteydet. Webhotelli turvaa kaikki sivustot WAF -säännöillä ja estää sivustoille tunkeutumiset.

WordPress testialusta

Plus ja Pro palveluissa, hallintapaneelista saat luotua uuden kloonin olemassa olevasta WordPress sivustostasi ja käytettyä sitä kehitysympäristönä ennen kuin julkaiset muutokset virallisilla sivuillasi.

Useampi sivusto

Plus ja Pro paketeilla ylläpidät useampia sivuja yhdeltä Webhotelli tililtä. Voit hostata jopa viittä (5) verkkosivua yhden paketin hintaan. Liität vain uuden verkkotunnuksen ja webhotellin automatiikka hoitaa loput.

Git -tuki

Käytättekö Githubia tai muuta Git -yhteensopivaa alustaa ohjelmistokehityksessä? Meidän webhotelli tukee natiivisti Git -tietolähteiden käyttöä! Lisää tietolähteen tiedot webhotelliin ja automatiikka hoitaa käyttöönoton itsestään.

Ilmainen SSL-sertifikaatti

Suojaa sivustosi ilmaisella Lets Encrypt SSL-sertifikaatilla. Saat asennettua suojauksen sivustollesi yhdellä klikkauksella suoraan hallintapaneelista. Sertifikaatti uusiutuu aina automaattisesti.

Node.js -tuki

Webhotellimme tukee Node.js applikaatioiden pyörittämistä. Webhotellimme on supernopea ja turvallinen ympäristö Node.js ohjelmien pyörittämiseen. Sopii niin kehitykseen kuin tuotantoon!

Sivukone, rakenna sivut itse

Kaikkiin Webhotelli paketteihin kuuluu moderni "Drag & Drop" -sivukone, jolla voit itse rakentaa kotisivusi. Sivukone tarjoaa aivan kaiken mitä kotisivujen rakentamiseen tarvitset. Palvelu on vielä kaiken lisäksi ilmainen!

Varmuuskopiointi

Helppokäyttöisellä varmuuskopiointityökalulla teet säännöllisesti varmuuskopiot sivuistasi esim. Suoraan Google Driveen tai AWS S3 Bucketeihin. WordPress työkalulla varmuuskopioit asennukset kätevästi.

Imunify360 tietoturva

Imunify360-tietoturva suojaa webhotellisi kaikenlaisilta uhkilta. Se skannaa jatkuvasti sivustoasi ja estää haitalliset hyökkäykset ennen kuin ne pääsevät vahingoittamaan sivustoasi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on webhotelli?

Webhotelli on palvelu, joka tarjoaa tilaa ja resursseja verkkosivustojen isännöintiin internetissä. Se on välttämätön, erityisesti WordPress-sivustojen kaltaisille alustoille, jotka vaativat palvelintilaa toimiakseen ja säilyttääkseen sivuston sisällön. Webhotelli tarjoaa palvelintilaa verkkosivuille, sisältäen sähköpostipalvelut ja tietoturvatoiminnot.