SUPERNOPEA WEBHOTELLI

Supernopea webhotellimme on parempi koti nettisivuille. Vaihda parempaan ja siirrämme nettisivunne ilmaiseksi.
SIIRRY TILAAMAAN
Ilmainen sivujen siirto
webhotelli hosting
kotisivujen latausnopeus nopeammaksi supernopealla webhotellilla

NOPEUTA KOTISIVUJESI
LATAUTUMISTA

Tiestikö, että jopa 40% verkkosivuilla vierailevista kävijöistä poistuvat, jos nettisivujen latausnopeus kestää yli kolme sekuntia? Meidän webhotelli on suunniteltu selättämään tämä haaste. Autamme teitä nopeuttamaan sivujenne latausnopeuden alle kolmeen sekunttiin.

Ominaisuudet

Katso mihin kaikkeen meidän hosting ratkaisut kykenevät.

LiteSpeed-verkkopalvelin

LiteSpeed on sanojensa mukaan nopea kevyt ja nopea verkkopalvelin, joka mahdollistaa kotisivujen latautumisen nopeasti. Voit aktivoida LS Cachen WordPress sivuillesi.

Vain nopeaa SSD-tallennustilaa

Palvelimella on käytössä pelkästään nopeaa SSD-levytilaa. Tämä mahdollistaa nopean tiedostojen lukemisen ja kirjoittamisen.

cPanel-hallintapaneeli

cPanel on hyvin suosittu www-palvelinhallintaan käytetty alusta. Sen avulla teet kaikki muutokset webhotelliisi helpon käyttöliittymän kautta.

Softaculous-asennusohjelma

Softaculouksen avulla asennat ja ylläpidät yli 400 eri verkkosovellusta muutamalla klikkauksella. Esimerkiksi WordPress asentuu vain parilla klikkauksella heti käytettäväksi.

CloudLinux-palvelin

CloudLinux on linux käyttöjärjestelmä, joka on optimoitu juuri verkkopalveluiden ylläpitämiseen. Se parantaa tietoturvaa ja nopeuttaa palvelimen toimintaa.

Sähköposti ja roskapostisuodatus

Webhotelliimme kuuluu myös laajasti hallittava sähköposti modernin roskapostisuodattimen kanssa. Voit liittää sähköpostisi myös Outlookkiin.

Varmuuskopiointi

cPanelin ja Softaculouksen avulla otatte juuri sellaiset varmuuskopiot kuin te tarvitsette. Palautat ne myös helposti muutamalla klikkauksella.

Ilmainen SSL-sertifikaatti

Aktivoimme sinulla täysin ilmaisen SSL-sertifikaatin, joka on heti käytössäsi kun webhotelli aktivoidaan käyttöösi.

Useampi sivu kerrallaan

Osta parempi Pro -paketti ja ylläpidä useampia verkkosivuja saman webhotellin alla. Jopa 5 verkkosivua yhden paketin hintaan.

Hinnasto

Webhotelli Perus

10 Gb SSD Tallennustilaa
5Tb kaistanleveys
3 Sähköpostitiliä
3 FTP-tiliä
3 SQL-tietokantaa
3 Verkkosivustoa
5 Alitoimialuetta
9,95€
KUUKAUDESSA
TILAA NYT

Webhotelli Plus

50 Gb SSD Tallennustilaa
8Tb kaistanleveys
10 Sähköpostitiliä
5 FTP-tilejä
5 SQL-tietokantaa
5 Verkkosivustoa
10 Alitoimialuetta
15,95€
KUUKAUDESSA
TILAA NYT

Webhotelli Pro

100 Gb SSD Tallennustilaa
Rajaton kaistaleveys
Rajattomasti Sähköpostitilejä
10 FTP-tilejä
10 SQL-tietokantaa
10 Verkkosivustoa
Rajattomasti Alitoimialuetta
19,95€
KUUKAUDESSA
TILAA NYT

OTA YHTEYTTÄ

Haluamme auttaa teitä

LÄHETÄ VIESTI
Vastaamme keskimäärin alle tunnissa.

Miksi juuri meidän webhotelli?

Palveluntarjoajia on useita, joten niin on myös erojakin. Asiakkaana on vaikea löytää itselleen juuri se oikea webhotelli. Tässä muutama syy, miksi valita meidän hosting ratkaisu kotisivujen kodiksi.

Suomenkielinen tuki

Olemme suomalainen yritys ja palvelemme suomenkielellä. Asiakaspalvelumme vastaa tavallisesti alle tunnissa kaikkiin sähköposteihin ja asiakassivujen tukipyyntöihin. Palvelemme mielellämme myös englanniksi.

.FI -välittäjä ja muut verkkotunnukset

Toimimme yhtenä virallisena .FI-verkkotunnusten välittäjänä Suomessa. Meiltä saat siis suomalaisen .fi -päätteisen verkkotunnuksen kotisivujesi www-osoitteeksi. Tarjoamme myös muita suosittuja verkkotunnuksia kuten: .com, .net ja .org.

Supernopea Webhotelli

Kotisivujen latautuminen alle kolmessa sekunnissa on todella tärkeä asia, johon nykyään kiinnitetään valtavasti huomiota. Webhotellimme on optimoitu vastaamaan kysyntään ja asiakaspalvelumme avustaa teitä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Hyvä hinta-laatusuhde

Jopa meidän halvin webhotelli-pakettimme sisältää valtavan määrän todella laadukkaita ominaisuuksia. Saat esimerkiksi asennetun WordPressin vain parilla klikkauksella Softaculous-työkalun avulla. Osta meidän webhotelli edullisesti tänään.

cPanel Webhotelli

Nopea LiteSpeed-verkkopalvelin
Vain nopeaa SSD-levytilaa
cPanel-hallintapaneeli
Softaculous-asennusohjelma
Optimoitu CloudLinux-palvelin
AWStats ja muut analytiikat
PHPmyAdmin-tietokantamanageri
PHP-version vaihto (5.x ja 7.x)
Laajat sähköpostiasetukset
Webmail + roskapostisuodatin
1 Gbps palvelimen yhteysnopeus
Laaja DNS-hallinta
Varmuuskopiointityökalut
Ei ylimyyntiä
SFTP tiedostojen siirtoon
Ilmainen SSL-serfitikaatti
Tukipalvelut ja tietopankki
Helppokäyttöinen asiakastili
webhotelli asiakassivut

Modernit asiakassivut

Asiakassivuillamme pääset helposti hallitsemaan kaikkia palveluitasi. Pystyt tilaamaan uusia ja irtisanomaan vanhoja palveluita sitä mukaan kun haluatte laajentaa toimintaanne. Asiakassivujemme kautta löydätte myös kaikki kuittinne, sekä tiedot käytössä olevista palveluistanne. Asiakassivumme ovat myös mobiiliystävälliset.
TUTUSTU

Asiakaspalvelu

Olemme suomalainen yritys ja tarjoamme kaikki palvelumme suomen kielellä. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa usealla eri tavalla. Valitse juuri se tapa millä sinä haluat olla meihin yhteydessä. Onko organisaatiossanne useampi vastuuhenkilö verkkosivuistanne? Voitte lisätä heidät kaikki kontaktihenkilöiksi asiakassivuillemme ja luoda tukipyyntöjä siten, että kaikki vastuuhenkilöt pääsevät näitä pyyntöjä käsittelemään.
webhotelli asiakaspalvelu
webhotelli cpanel

cPanel ja Softaculous

cPanel -hallintapaneelin avulla hallinnoitte kaikkea kotisivuihinne liittyvää. Voit lisätä ja poistaa sähköpostitilejä, muuttaa DNS-tietueita, vaihtaa PHP-versiota ja paljon muuta. Softaculous App Installer tarjoaa yksinkertaisen tavan asentaa lähes minkä tahansa verkkosovelluksen yhdellä klikkauksella. Softaculouksen avulla säästyt esimerkiksi WordPressin asennuksen vaivalta. Softaculouksen avulla voit myös luoda itsellesi WordPRess staging kehitysympäristön.

Verkkotunnukset samasta paikasta

Kotisivut tarvitsevat verkkotunnuksen ja hosting palvelun toimiakseen. Siksi meiltä saakin molemmat samasta paikasta. Olemme virallinen .fi -verkkotunnusten välittäjä. Pääset rekisteröimään tai siirtämään domain-osoitteen samalla kun tilaat uuden webhotellisi.
LUE LISÄÄ
verkkotunnukset

Tilaa uutiskirje

Vastaanota maksimissaan kerran kuukaudessa lähetettävä uutiskirjeemme, joka sisältää parhaat tarjouksemme ja paljon hyödyllistä infoa.
TILAA UUTISKIRJE
google cloud partner
check