SUOMALAINEN
WEBHOTELLI

30 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU
Suomalainen Webhotellimme on parempi koti nettisivuille. Parannat kotisivujesi toimivuutta, latausnopeutta ja turvallisuutta valitsemalla meidän Supernopean Webhotellin.
Hinnat alkaen 7,95€/kk sis. ALV24%

Suomalainen Webhotelli

Palvelimet sijaitsevat luotettavassa palvelukeskuksessa Helsingissä.

Paljon tehoa

Palvelimien tehot on mitoitettu siten, että sivut latautuvat aina vikkelästi. Emme koskaan myy yli kapasiteetin.

Hallintapaneeli

Lisää ja poista esimerkiksi WordPress asennuksia helposti ja vaivattomasti.

Ilmainen SSL

Kaikille sivuille on saatavilla ilmainen SSL-sertifikaatti turvaamaan kotisivujesi liikennettä.

LUOTETTAVA WEBHOTELLI

Hosting alustamme on rakennettu käyttämällä vain laadukkaita komponentteja ja ominaisuuksia. Palvelimet sijaitsevat aina Suomessa ja palvelun tarjoaa 100% Suomalainen yritys. Webhotelli -palveluillamme on myös virallinen Avainlippu.

HINNASTO

Valitse juuri teille sopiva paketti, äläkä maksa turhasta. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tarvitsette apua oikean paketin valinnassa.
ALV24%
ALV0%

PERUS

2 Gb Tallennustila
1 Verkkosivusto
5 Sähköpostilaatikkoa
1 Tietokanta
1 FTP-tili
7,95€
6,41€
KUUKAUDESSA
Tilaamaan

PLUS

5 Gb Tallennustila
2 Verkkosivustoa
10 Sähköpostilaatikkoa
3 Tietokantaa
3 FTP-tiliä
12,95€
10,44€
KUUKAUDESSA
Tilaamaan

PRO

SUOSITUIN
10 Gb Tallennustila
5 Verkkosivusto
Rajattomasti sähköpostilaatikoita
Rajattomasti tietokantoja
Rajattomasti FTP-tilejä
19,95€
16,09€
KUUKAUDESSA
Tilaamaan

Kaikki ominaisuudet

Nämä huippuominaisuudet löytyvät kaikista paketeistamme.

Plesk

Käytämme webhotellien ylläpidossa Plesk -hallintapaneelia, joka on muokattu vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksia.

WordPress hallinta

Plesk -paneelista pääset asentamaan WordPressin yhdellä klikkauksella ja hallitsemaan kaikkia asennuksia vaivattomasti.

Kotimainen palvelu

Webhotellin palvelimet sijaitsevat Helsingissä luotettavassa palvelinsalissa. Tuonetti tuottaa webhotelli palvelut täysin suomalaisena yrityksenä.

Nopea tallennustila

Käytämme vain nopeaa SSD tallennustilaa palvelimissamme. Nopea SSD tallennustila mahdollistaa sivujen latautumisen silmän räpäyksessä.

Paljon tehoa

Palvelimillamme on tarkat asiakasrajat, emmekä koskaan myy yli niiden. Uusi palvelin pystytetään aina tukemaan tulevia asiakkaita. Näin tehoa riittää aina kaikille.

Paranneltu tietoturva

Palvelimemme on turvattu modernilla palomuurilla ja turva-asetuksilla. Testaamme myös jatkuvasti palvelimemme turvallisuutta tietoturvaskannereilla. Palvelimemme ovat myös 24/7 valvonnassa.

Useampi sivu kerrallaan

Plus ja Pro paketeilla ylläpidät useampia sivuja yhdeltä Webhotelli tililtä. Voit hostata jopa viittä (5) verkkosivua yhden paketin hintaan. Liität vain uuden verkkotunnuksen tai luot aliverkkotunnuksen ja webhotellin automatiikka tekee sinulle uuden osion toisille sivuille.

Varmuuskopiointi

Helppokäyttöisellä varmuuskopiointityökalulla teet säännöllisesti varmuuskopiot sivuistasi vaikka suoraan Google Driveen. WordPress työkalulla varmuuskopioit WordPress asennukset myös kätevästi.

Tilastotyökalut

Seuraa Webhotellisi resurssien käyttöä ja sivujesi liikennettä kätevillä tilastotyökaluilla. Näet tilastoista mihin kaikkeen levytila kuluu ja kuinka paljon sivustosi on vastaanottanut liikennettä.

PHP 7.3 tai 7.4

Meillä voit valita kahden eri PHP version väliltä. Tuemme uutta ja nopeampaa PHP 7.4. versiota vakiona, mutta halutessasi voit vaihtaa vielä PHP 7.3 versioon.

WordPress Staging

Hallintapaneelista saat luotua uuden kloonin olemassa olevasta WordPress sivustostasi ja käytettyä sitä kehitysympäristönä ennen kuin julkaiset muutokset virallisilla sivuillasi.

GIT -tuki

Hallintapaneelista pääset suoraan hallinnoimaan GIT työkaluja. Voit siis käyttää sivustojesi kehityksessä GIT hallintaa natiivisti.

WAF -suoja

WAF eli Web Application Firewall suojaa kaikkia asiakkaiden sivuja. WAF monitoroi ja estää haitalliset HTTP pyynnöt. Sovelluspalomuuri antaa siis yhden extra tason tietoturvaa kotisivuille.

Ilmainen SSL-sertifikaatti

Suojaa sivustosi ilmaisella Lets Encrypt SSL-sertifikaatilla. Saat asennettua suojauksen sivustollesi yhdellä klikkauksella suoraan hallintapaneelista.

Kaikki muu

Webhotellistamme löytyy kaikki, mitä moderni hosting palvelu kuuluu tarjota. Palvelusta löytyy edellämainittujen ominaisuuksien lisäksi mm. DNSSEC -tuki, Ruby, tietokantatyökalut, tiedostohallinta ja paljon muuta.
tilaa webhotelli

TILAA WEBHOTELLI

Tilaa palvelu helppokäyttöisten asiakassivujemme kautta ja palvelu aktivoituu välittömästi maksusuorituksen jälkeen.
SIIRRY TILAAMAAN

Miksi juuri meidän webhotelli?

Palveluntarjoajia on useita, joten niin on myös erojakin. Asiakkaana on vaikea löytää itselleen juuri se oikea webhotelli. Tässä muutama syy, miksi valita meidän hosting ratkaisu kotisivujen kodiksi.

Suomenkielinen tuki

Olemme suomalainen yritys ja palvelemme suomen kielellä. Asiakaspalvelumme vastaa tavallisesti alle tunnissa kaikkiin sähköposteihin ja asiakassivujen tukipyyntöihin. Tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 010 340 2100. Palvelemme mielellämme myös englanniksi.

.FI -välittäjä ja muut verkkotunnukset

Toimimme yhtenä virallisena Traficomin valtuuttamana .FI-verkkotunnusten välittäjänä Suomessa. Meiltä saat siis suomalaisen .fi -päätteisen verkkotunnuksen kotisivujesi www-osoitteeksi. Tarjoamme myös muita suosittuja verkkotunnuksia kuten: .com, .net ja .org. Eikö haluamaasi päätettä löydy suoraan hinnastosta? Kysy meidän asiakaspalvelusta tarjousta!

Supernopea Webhotelli

Kotisivujen latautuminen alle kolmessa sekunnissa on todella tärkeä asia, johon nykyään kiinnitetään valtavasti huomiota. Webhotellimme on optimoitu vastaamaan kysyntään ja asiakaspalvelumme avustaa teitä saavuttamaan tämän tavoitteen. Blogistamme löytyy myös vinkkejä ja vihjeitä sivujen latausnopeuden optimointiin.

Hyvä hinta-laatusuhde

Jopa meidän halvin webhotelli-pakettimme sisältää valtavan määrän todella laadukkaita ominaisuuksia. Saat esimerkiksi asennetun WordPressin yhdellä klikkauksella WordPress -työkalun avulla. Meiltä saat myös jopa rajattoman määrän sähköpostitilejä webhotelliisi. Hallintapaneelissa ei ole ärsyttäviä rajoituksia päällä ja pääsette myös muokkaamaan omia DNS asetuksia.

NOPEUTA KOTISIVUJESI LATAUTUMISTA

Tiestikö, että jopa 40% verkkosivuilla vierailevista kävijöistä poistuvat, jos nettisivujen latausnopeus kestää yli kolme sekuntia? Meidän hosting ratkaisu on suunniteltu selättämään tämä haaste. Autamme teitä nopeuttamaan sivujenne latausnopeuden alle kolmeen sekuntiin.
nopeuta kotisivujen latautumista
asiakassivut

Modernit asiakassivut

Asiakassivuillamme pääset helposti hallitsemaan kaikkia palveluitasi. Pystyt tilaamaan uusia ja irtisanomaan vanhoja palveluita sitä mukaan kun haluatte laajentaa toimintaanne. Asiakassivujemme kautta löydätte myös kaikki kuittinne, sekä tiedot käytössä olevista palveluistanne. Asiakassivumme ovat myös mobiiliystävälliset.

Asiakassivuiltamme löydät myös tietopankin, jossa on paljon oppaita meidän palveluiden käyttöön.

Asiakaspalvelu

Olemme suomalainen yritys ja tarjoamme kaikki palvelumme suomen kielellä. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa usealla eri tavalla. Valitse juuri se tapa millä sinä haluat olla meihin yhteydessä kuten: Tukipyyntö, puhelu, sähköposti tai vaikka Whatsapp. 

Onko organisaatiossanne useampi vastuuhenkilö verkkosivuistanne? Voitte lisätä heidät kaikki kontaktihenkilöiksi asiakassivuillemme ja luoda tukipyyntöjä siten, että kaikki vastuuhenkilöt pääsevät näitä pyyntöjä käsittelemään.
asiakaspalvelu
plesk

Plesk -hallintapaneeli

Plesk -hallintapaneelin avulla hallinnoitte kaikkea kotisivuihinne liittyvää. Voit lisätä ja poistaa sähköpostitilejä, muuttaa DNS-tietueita, vaihtaa PHP-versiota ja paljon muuta. WordPress toolkitin avulla asennat ja hallinnoit WordPressin asennuksia vaivattomasti. Voit esimerkiksi kloonata ja kopioida asennuksia. Plesk- hallintapaneeli on moderni ja helppokäyttöinen ja me autamme mielellämme sen käytössä.

Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen webhotellin toimivuuteen 30 päivän aikana ostosta niin palautamme rahasi. Mikäli haluat testata webhotelliamme ennen tilaamista niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ja luomme teille erillisen testausalustan.
tyytyväisyystakuu

Tilaa Suomalainen Webhotelli

Tilaa nyt ja autamme sinua siirtämään sivusi ilmaiseksi!
Siirry tilaamaan