Mitä asiakkaamme sanoo meistä

Olemme todella ylpeitä tekemistämme töistä

Hagson-Provitek Oy

Lämmin suositus Tuonetti:n kotisivuille ja hostingille. Heidän ammattitaito näkyy myös hyvänä asiakaspalveluna, asia, joka ei tänä päivänä ole mitenkään itsestään selvää. Tuontti otti hyvin huomioon meidän aikatauluhaasteemme ja pystyi saattamaan työn eteenpäin myös itsenäisesti luovien.

Mitä asiakkaamme sanoo meistä
Sari Somersalmi

Tilitoimisto Mesiperä Oy

Jos haluat tekijän etkä käsienheiluttelijaa, Tuonetti on oikea valinta. Yhteistyö Tuonetti:n kanssa sujui alusta loppuun ripeästi, täsmällisesti ja tehokkaasti. Nyt on hyvä keskittyä omaan bisnekseen kun IT on osaavissa käsissä.

Mitä asiakkaamme sanoo meistä
Julius Seligson

Haminan Pallo-Kissat Ry

Tuonetti on toteuttanut toiveidemme mukaiset sivut seurallemme. Valmisteluvaiheessa yhteistyö onnistui hienosti ja saamamme tuki on ollut erinomaista ohjeistuksen, ylläpidon ja tuen osalta. Sivujen toiminta on vakaata ja nopeaa muutaman käyttökuukauden kokemuksella. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön!

Mitä asiakkaamme sanoo meistä
Mika Haikala

Lectio Oy

Voin lämpimästi suositella Tuonettia. Oma kokemukseni on, että prosessit on tarkkaan mietitty, tiedonkulku toimi ja aikataulut pitivät. Yhteistyö on mutkatonta.

Mitä asiakkaamme sanoo meistä
Tea Majaniemi

Prontec Service Oy

Yrityksemme teki päätöksen uusia verkkosivut. Yhteistyö Tuonetti:n kanssa oli alusta asti helppoa. Kun projekti lähti käyntiin, niin Tuonetti toiminta oli ammattimaista, nopeaa ja mutkatonta. Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ja iso suositus meiltä Tuonetti:lle.

Mitä asiakkaamme sanoo meistä
Miika Niemi

Vehkalahden Vapaaehtoinen Keskuspalokunta

Verkkosivut etenivät puheista, luonnosten kautta julkaisumuotoon erittäin ripeästi. Suuria muutoksia ulkoasuun tai rakenteeseen ei tarvinnut missään vaiheessa pyytää, sillä Tuonetti:lla ymmärrettiin alusta alkaen mitä me verkkosivuiltamme halusimme.

Mitä asiakkaamme sanoo meistä
Mikko Halli

Tierone Oy

Ammattitaito joka Tuonetti:lla on ongelmatilanteissa on aivan omaa luokkaa. Me kohtasimme muutaman ongelman integraatioiden kanssa ja Tuonetti on jaksanut hyvin selostaa ja ohjeistaa näin "maallikkoa" kuinka asia hoidetaan.

Mitä asiakkaamme sanoo meistä
Niko Räsänen

Vuosien kokemus

Tuonetti numeroina

4,9 / 5

Arvosteluiden keskiarvo

Meille annettujen Google -arvosteluiden keskiarvo on poikkeuksellisen hyvä!

Yli 200

Loppuun saatettua projektia

Vuodesta 2018 asti olemme toteuttaneet lukuisia projekteja - suuria, sekä pieniä!

100%

Suomalainen yritys

Arvostamme kotimaisuutta ja haluamme tehdä yhteistyötä muiden Suomalaisten yritysten kanssa.

5 Tähden

FI -verkkotunnusvälittäjä

Jo 4 vuotta putkeen täydet 5 tähteä Traficomin välittäjäarvioinnissa!