Tuonetti:n palvelimien tilan tarkistaminen

Halutessasi voit seurata meidän palvelimien tilaa seuraavilta sivuilta.

Käytössä olevien hosting palvelimien tekninen tila ja ongelmien tiedottaminen: https://asiakassivut.tuonetti.fi/serverstatus.php
Sivuilla näkyy reaaliaikainen palvelimien tila ja kuormitus. Mikäli meillä on ongelmia palvelimien toimivuuden kanssa, sivuilla näkyy myös niihin liittyviä tiedotteita.

Tuonetti:n palveluiden uptime monitorointi: https://uptime.tuonetti.fi/. Sivun alhaalta on myös mahdollista tilata sähköposti-ilmoitukset ongelmista.

Sivuilla pystyt seuraamaan miten palvelumme ovat pysyneet pystyssä lähiaikoina. Sivuilla voi asiakaspalvelimien lisäksi seurata asiakassivujen ja Tuonetti:n etusivujen toimivuutta.

Mikäli huomaat, että sivustosi ei toimi oikein, eikä näillä sivuilla ole selvää selitystä toimimattomuudelle, niin olethan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme.