WordPress Ylläpito

Unohda kotisivujenne jatkuva ylläpitäminen ja päivittely. Anna meidän ylläpitää teidän WordPress -sivut. Unohda aikaa vievä päivittely ja varmuuskopiointi, hoidamme kaiken puolestasi.

Täysi WordPress ylläpito edullisesti

Tekninen Ylläpito

Päivitämme WordPress ytimen, lisäosat ja teemat automaattisesti. Tarkkailemme sivustonne toimivuutta ja ilmoitamme teille, jos sivustollanne ilmenee ongelmia.

7,95€/kk +alv24%

Varmuuskopiointi päivittäin
Automaattiset päivitykset
24/7 käytettävyysseuranta
Tilaa nyt

Ylläpito Plus

Plus -palvelun kanssa voitte unohtaa sisältömuutosten teon kokonaan. Ilmoitatte vain meille mitä tulee muuttaa, niin me teemme sen puolestanne nopealla aikataululla.

19,95€/kk +alv24%

Kaikki Teknisen Ylläpidon ominaisuudet
Sisältömuutokset pyynnöstä
Jopa tuntia muutostöitä / kuukausi
Tilaa nyt

Tätä kaikkea WordPress Ylläpito on

WordPress-kotisivujen ylläpito voi olla yksinkertaisimmillaan lisäosien päivittämistä, mutta meillä ylläpito sisältää paljon muutakin.

WordPress päivitykset

WordPress sivuston ydin saa päivityksiä tasaisin väliajoin, joiden mukana tulee paljon tietoturvaan liittyviä muutoksia. On tärkeää, että nämä päivitykset tehdään ajallaan.

Lisäosapäivitykset

Suurin osa WordPress sivujen tietomurroista johtuu päivittämättömistä lisäosista ja niiden haavoittuvuuksista. Lisäosat tulee siis päivittää aina ajallaan.

Teemapäivitykset

Jos käytätte jotain yleistä teemaa, kannattaa niiden päivitykset asentaa ajallaan. Teemojen päivitykset useasti parantavat teemojen toimivuutta useammalla eri alustalla.

Sivuston uptime

Monitoroimme jatkuvasti miten hyvin sivustonne on saatavilla ja raportoimme teille aina kun sivustonne on kohdannut ongelman.

Varmuuskopiointi

Otamme automaattisesti varmuuskopiot WordPress sivustostasi ennen muutoksien tekoa. Näin sivustosi voidaan palauttaa, jos jokin menee vikaan.

Sisältöpäivitykset

Teemme pieniä sisältömuutoksia pyynnöstä nopealla aikataululla. Tämä ominaisuus kuuluu ainoastaan Ylläpito Plus -palveluun.

WordPress Staging

Luo sivustasi kopio suoraan WordPress hallinnassa, testaa muutokset ja siirrä muutokset takaisin viralliselle sivulle.

Tietoturvaskannaus

Automatiikkamme skannaa ajoittain teidän sivuston ja ilmoittaa potentiaalisista tietoturvauhista. Raportoimme löydöksistä ja paikkaamme ne tarvittaessa.

Ensiluokkainen varmuuskopiointi

Sivustostanne otetaan kerran vuorokauteen täysi varmuuskopio, joka tallennetaan suojattuna ulkoiselle palvelimelle. Vaikka sivujenne palvelin tuhoutuisi, sivustonne voidaan vielä palauttaa. Kaikki varmuuskopiot on palautettavissa 30pv ajan.
WordPress ylläpito plus sisältöpäivityksillä

Ylläpito PLUS Sisältöpäivityksillä

Plus -palvelumme sisältää sisältömuutosten teon pyynnöstä. Laittakaa meille viestiä ja me teemme. Sisältöpäivitykset eivät koske teknisiä muutostöitä. Sisältöpäivityksiin käytettävä aika kuukaudessa on maksimissaan tunti.
uptime monitorointi

Ovatko sivuni saatavilla?

Tarkkailemme sivustosi toimivuutta joka minuutti. Jos sivustosi ei vastaa, saamme siitä hälytyksen. Pyrimme selvittämään sivujen kaatumisen syyn ja raportoimme siitä teille.

Ota yhteyttä

Näytä meillä teidän sivu ja teemme teille tarjouksen!
Ota yhteyttä

Ylläpidon käyttöönotto

Helppo ja vaivaton käyttöönotto jo samana päivänä!

1. Tilaaminen

Kun olette tilanneet ja maksaneet ylläpidon, kirjaudumme tarjoamillanne tunnuksilla WordPress -kotisivullenne ja asennamme ylläpito lisäosamme. Vaihtoehtoisesti voitte myös asentaa itse meidän tarjoaman lisäosan.

2. Käyttöönotto

Teemme alustavan tarkistuksen sivustollenne ja luomme ensimmäisen varmuuskopion. Tarkastamme sivun tietoturvaongelmien varalta ja raportoimme jos niitä löytyy. Samalla sivustonne liitetään meidän automatisoituun hallintaan, joka tarkkailee sivustonne toimivuutta.

3. Ylläpito

Tarkastelemme teidän sivujen toimivuutta ja päivitämme aina tarvittaessa sivustonne teemat, lisäosat ja WordPress ytimen. Teemme myös kaikki pienet sisältömuutokset pyynnöstä lyhyellä varoitusajalla. Otamma ajoittan varmuuskopiot WordPress sivuistanne, jotan pystymme auttamaan teitä myös tilanteessa, jossa sivut tarvii palauttaa.

Useimmin kysytyt kysymykset

Mitä kaikkea sisältömuutoksiin kuuluu?

Sisältömuutokset ovat olemassa olevan materiaalin korvaamista/poistamista/lisäämistä. Sisältömuutoksiin kuuluu:
- Tekstien lisääminen, poistaminen tai muokkaaminen
- Kuvien lisääminen, poistaminen tai korvaaminen (kuvankäsittely ei kuulu palveluun)
- Sivujen / artikkeleiden piilottaminen tai poistaminen
- Pienet tekniset muutokset kuten: valikoiden linkkien vaihtaminen, lisääminen tai poistaminen. (työmäärä arvioidaan yksittäisten pyyntöjen perusteella)
- Muut pienet muokkauspyynnöt, jotka eivät ylitä kuukausittaista asiakkaalle kohdennettua 1 tunnin työrajaa.

Päivitättekö myös maksulliset lisäosat?

Asiakas vastaa itse lisäosien mahdollisista kuukausi tai vuosiveloituksista ja, että lisenssikoodit on aktivoitu oikein sivuille. Tuonetti päivittää nämä lisäosat normaalisti muiden lisäosien kanssa. Mikäli lisäosan päivitys epäonnistuu väärien lisenssitietojen takia, huomautetaan asiakasta tästä.

Miten pyydän sisältöpäivityksiä?

Lähetä sähköposti tarvittavista muutoksista osoitteeseen [email protected] Järjestelmämme tunnistaa automaattisesti ylläpidossa olevat asiakkaamme ja luo heille korkean prioriteetin tukipyynnön. Muutokset tehdään niin pian kuin mahdollista. Keskimäärin alle kahdessa tunnissa.

Mitä tietoja meidän tulee luovuttaa ylläpitoa varten? Mitä asennatte sivuillemme?

Jotta voimme ylläpitää sivujanne, tarvitsemme ylläpitäjän oikeuksilla varustetun käyttäjätunnuksen WordPress -sivuillenne. Käyttäjän ei tarvitse olla sama mitä te käytätte. Asennamme sivuillenne meidän ylläpito lisäosan, joka mahdollistaa sivujenne hallinnan etänä. Tämä lisäosa näkyy WordPress -lisäosissa nimellä "Tuonetti | WordPress Ylläpito". Teille myös ilmestyy erillinen varmuuskopiointiin käytetty lisäosa valikkoon. Tämä näkyy nimellä "Tuonetti Varmuuskopiointi".

Mihin varmuuskopiot tallennetaan? Miten kauan varmuuskopiot säilötään?

Varmuuskopiot tallennetaan palvelimelle, joka on irrallaan muusta Tuonetti:n infrastruktuurista, jotta palvelut voidaan palauttaa myös fyysisen tuhon jälkeen. Varmuuskopioitu tieto on suojattu moderneilla suojaustekniikoilla ja salattu palvelintasolla. Varmuuskopiot tallennetaan kerran vuorokaudessa (yleensä yöllä matalan liikenteen takia) ja säilötään 30pv ajan.

Mikä on Tuonetti:n vastuu?

Tuonetti ei ota vastuuta sivuston rikkoutumisesta tai menetetystä liikevaihdosta ongelman aiheuttaneen päivityksen takia. Lisäosat, teemat ja muut sivun ohjelmistot, jotka eivät ole Tuonetti:n kehittämiä voivat rikkoa sivuston, eikä Tuonetti:lla ole tapaa varmistua päivitysten yhteensopivuudesta sivuston kanssa. Tällaiset ongelmat ovat harvinaisia ja Tuonetti avustaa parhaan kykynsä mukaan sivuston toiminnan palauttamisessa ongelmatilanteen kohdattaessa. Varmuuskopion palautus kuuluu normaaleihin toimintapahoihin ongelmatilanteissa. 
Vahva kotimainen verkkokumppani
© 2023 Tuonetti . Kaikki oikeudet pidätetään.