WordPress Ylläpito

Unohda kotisivujenne jatkuva ylläpitäminen ja päivittely. Anna meidän ylläpitää teidän WordPress -sivut.

Täysi WordPress ylläpito edullisesti

Ylläpito Basic

Päivitämme WordPress ytimen, lisäosat ja teemat automaattisesti. Tarkkailemme sivustonne toimivuutta ja ilmoitamme teille, jos sivustolla ilmenee ongelmia.

15,95€/kk +alv24%

Viikottaiset automaattiset päivitykset
Kuukausittainen tietoturvatarkistus
Sivuston toimivuuden seuranta
Sivuston tarkkailu tekoälyn toimesta
Tilaa nyt

Huolenpito Plus

Huolenpito Plus -palvelu nimensä mukaan tarkoittaa sivuston huolenpitoa. Ylläpidämme sivustoanne automatiikan avulla ja teemme toimivuustarkastukset sivustolle määräajoin.

26,95€/kk +alv24%

Kaikki ominaisuudet Ylläpito Basic -palvelusta
Kuukausittainen sivuston tarkistus WordPress ammattilaisen toimesta
WordPress ammattilaisen tuki vain 45€/h (+alv24%) hintaan
Tilaa nyt

Tätä kaikkea WordPress Ylläpito on

WordPress-kotisivujen ylläpito voi olla yksinkertaisimmillaan lisäosien päivittämistä, mutta meillä ylläpito sisältää paljon muutakin.

WordPress päivitykset

WordPress sivuston ydin saa päivityksiä tasaisin väliajoin, joiden mukana tulee paljon tietoturvaan liittyviä muutoksia. On tärkeää, että nämä päivitykset tehdään ajallaan.

Lisäosapäivitykset

Suurin osa WordPress sivujen tietomurroista johtuu päivittämättömistä lisäosista ja niiden haavoittuvuuksista. Lisäosat tulee siis päivittää aina ajallaan.

Teemapäivitykset

Jos käytätte jotain yleistä teemaa, kannattaa niiden päivitykset asentaa ajallaan. Teemojen päivitykset useasti parantavat teemojen toimivuutta useammalla eri alustalla.

Sivuston uptime

Monitoroimme jatkuvasti miten hyvin sivustonne on saatavilla ja raportoimme teille aina kun sivustonne on kohdannut ongelman. Tarkastukset tehdään jopa 30 sekunnin välein.

Tietoturvaskannaus

Automatiikkamme skannaa kerran kuukaudessa teidän sivuston ja ilmoittaa potentiaalisista tietoturvauhista. Raportoimme löydöksistä ja autamme teitä korjaamaan ne.

Tekoälytarkistus

Meidän itse kehittämä tekoälyohjelmisto tarkkailee teidän sivuston toimivuutta ja raportoi havaitsemistaan virheistä. Tarjoamme teille raportit näistä huomioista ja autamme teitä korjaamaa ne. 
tekoäly wordpress monitorointi

Tekoäly tarkkailee sivuasi

Tekoälynohjelmamme on vielä nuori, mutta se kykenee nyt jo tarkkailemaan sivustoja ja huomaamaan niissä virheitä ja erilaisia ongelmia. Järjestelmä osaa esimerkiksi tunnistaa, onko sivustolle tehty muutos teidän tekemä vai virheen aiheuttama. Tekoäly kehittyy jatkuvasti ja tulee tarjoamaan vielä paljon uusia ominaisuuksia jatkossa.
wordpress ammattilainen

WordPress ammattilainen turvanasi

Tarjoamme teille ensiluokkaista WordPress asiantuntijuutta. Meillä on jo melkein 15 vuotta kokemusta WordPress sivujen ylläpitämisestä. Huolenpito Plus palvelulla saatte asiantuntijamme konsultointiapua edulliseen 45€/h (+alv24%) hintaan.
uptime monitorointi

Onko sivustosi aina linjoilla?

Tarkkailemme sivustosi saatavuutta jopa 30 sekunnin välein ja ilmoitamme teille, mikäli sivusto kaatuaa. Tämä on myös hyvä tapa valvoa sitä, pitääkö palvelimen ylläpitäjän saatavuuslupaukset paikkaansa.

Ota yhteyttä

Näytä meillä teidän sivu ja teemme teille tarjouksen!
Ota yhteyttä

Ylläpidon käyttöönotto

Helppo ja vaivaton käyttöönotto jo samana päivänä!

1. Tilaaminen

Kun olette tilanneet ja maksaneet ylläpidon, kirjaudumme tarjoamillanne tunnuksilla WordPress -kotisivullenne ja asennamme ylläpito lisäosamme. Vaihtoehtoisesti voitte myös asentaa itse meidän tarjoaman lisäosan.

2. Käyttöönotto

Teemme alustavan tarkistuksen sivustollenne. Tarkastamme sivun tietoturvaongelmien varalta ja raportoimme jos niitä löytyy. Samalla sivustonne liitetään meidän automatisoituun hallintaan, joka tarkkailee sivustonne toimivuutta.

3. Ylläpito

Tarkastelemme teidän sivujen toimivuutta ja päivitämme aina tarvittaessa sivustonne teemat, lisäosat ja WordPress ytimen. Tekoälymme tekee havaintoja sivustostanne kerran raportoi mahdollisista onglemista teille.

Useimmin kysytyt kysymykset

Teettekö sisältömuutoksia sivustolle?

Teemme! Laskutamme sisältömuutoksista 60€/h +alv24% (norm. hinta 80€/h +alv24%) asiakkailta, joilla on meidän Ylläpito Basic -palvelu ja 45€/h +alv24% asiakkailta, joilla on Huolenpito Plus -palvelu. Sisältömuutokset eivät sisällä teknisten muutosten tekoa, niistä on sovittava asiakaspalvelun kanssa erikseen. Sisältömuutokset ovat tekstien ja kuvien korvaamista sivustolla.

Päivitättekö myös maksulliset lisäosat?

Asiakas vastaa itse lisäosien mahdollisista kuukausi tai vuosiveloituksista ja, että lisenssikoodit on aktivoitu oikein sivuille. Tuonetti päivittää nämä lisäosat normaalisti muiden lisäosien kanssa. Mikäli lisäosan päivitys epäonnistuu väärien lisenssitietojen takia, huomautetaan asiakasta tästä.

Miten pyydän sisältöpäivityksiä?

Lähetä sähköposti tarvittavista muutoksista osoitteeseen [email protected]. Järjestelmämme tunnistaa automaattisesti ylläpidossa olevat asiakkaamme ja luo heille korkean prioriteetin tukipyynnön. Muutokset tehdään niin pian kuin mahdollista. Keskimäärin samana päivänä.

Mitä tietoja meidän tulee luovuttaa ylläpitoa varten? Mitä asennatte sivuillemme?

Jotta voimme ylläpitää sivujanne, tarvitsemme ylläpitäjän oikeuksilla varustetun käyttäjätunnuksen WordPress -sivuillenne. Käyttäjän ei tarvitse olla sama mitä te käytätte. Asennamme sivuillenne meidän ylläpito lisäosan, joka mahdollistaa sivujenne hallinnan etänä. Tämä lisäosa näkyy WordPress -lisäosissa nimellä "Tuonetti | WordPress Ylläpito".

Mikä on Tuonetti:n vastuu?

Tuonetti ei ota vastuuta sivuston rikkoutumisesta tai menetetystä liikevaihdosta ongelman aiheuttaneen päivityksen takia. Lisäosat, teemat ja muut sivun ohjelmistot, jotka eivät ole Tuonetti:n kehittämiä voivat rikkoa sivuston, eikä Tuonetti:lla ole tapaa varmistua päivitysten yhteensopivuudesta sivuston kanssa. Tällaiset ongelmat ovat harvinaisia ja Tuonetti avustaa parhaan kykynsä mukaan sivuston toiminnan palauttamisessa ongelmatilanteen kohdattaessa. Varmuuskopion palautus kuuluu normaaleihin toimintatpahoihin ongelmatilanteissa. 
Vahva kotimainen verkkokumppani
© 2023 Tuonetti . Kaikki oikeudet pidätetään.