Huoleton WordPress Ylläpito

Unohda kotisivujenne jatkuva ylläpitäminen ja päivittely. Anna meidän ylläpitää teidän WordPress -sivut. Unohda aikaa vievä päivittely ja varmuuskopiointi, hoidamme kaiken puolestasi.
SIIRRÄ YLLÄPITO MEILLE

WORDPRESS YLLÄPITO -ominaisuudet

WordPress-kotisivujen ylläpito voi olla yksinkertaisimmillaan lisäosien päivittämistä, mutta meillä ylläpito sisältää paljon muutakin.

WordPress päivitykset

WordPress sivuston ydin saa päivityksiä tasaisin väliajoin, joiden mukana tulee paljon tietoturvaan liittyviä muutoksia. On tärkeää, että nämä päivitykset tehdään ajallaan.

Lisäosapäivitykset

Suurinosa WordPress sivujen tietomurroista johtuu päivittämättömistä lisäosista ja niiden haavoittuvuuksista. Lisäosat tulee siis päivittää aina ajallaan.

Teemapäivitykset

Jos käytätte jotain yleistä teemaa, kannattaa niiden päivitykset asentaa ajallaan. Teemojen päivitykset useasti parantavat teemojen toimivuutta useammalla eri alustalla.

Sivuston uptime

Monitoroimme jatkuvasti miten hyvin sivustonne on saatavilla ja raportoimme teille aina kun sivustonne on käynyt maissa.

Varmuuskopiointi

Otamme automaattisesti varmuuskopiot WordPress sivustostasi ennen muutoksien tekoa. Näin sivustosi voidaan palauttaa, jos jokin menee vikaan.

Sisältöpäivitykset

Teemme pieniä sisältömuutoksia pyynnöstä nopealla aikataululla. Tämä ominaisuus kuuluu ainoastaan Ylläpito Plus -palveluun.

Kuukausiraportit

Kuukausiraportti luo läpinäkyvyyttä palveluumme ja tätä kautta tiedät tarkasti mitä kaikkea teemme sivustollasi.

Tietoturvaskannaus

Skannaamme ylläpidetyn sivuston tasaisin väliajoin ja raportoimme teille mikäli löydämme vakavia tietoturvaongelmia.

WordPress Ylläpito Kaikilla herkuilla edullisesti

Lakkaa murehtimasta WordPress sivustonne toimivuudesta ja ulkoista ylläpito ammattilaisille.
7,95€/kk
+ ALV24%
Unohda kotisivujenne jatkuva ylläpitäminen ja päivittely. Meiltä saat WordPress kotisivujen ylläpidon todella edullisesti. Päivitämme WordPress ytimen, lisäosat ja teemat automaattisesti. Tarkkailemme sivustonne toimivuutta ja ilmoitamme teille, jos sivustollanne ilmenee ongelmia. Saat myös kuukausittain raportin siitä, mitä kaikkea olemme sivustollasi tehneet.
TILAA NYT

Valitse entistä kattavampi WordPress ylläpito PLUS

19,95€/kk
+ ALV24%

WordPress Ylläpito Plus

Plus -palvelun kanssa voitte unohtaa sisältömuutosten teon kokonaan. Ilmoitatte vain meille mitä tulee muuttaa, niin me teemme sen puolestanne nopealla aikataululla.

Palvelun käyttöönotto

Ylläpito käyttöön jo samana päivänä.

1. Tilaaminen

Kun olette tilanneet ja maksaneet ylläpidon, kirjaudumme tarjoamillanne tunnuksilla WordPress -kotisivullenne ja asennamme ylläpito lisäosamme. Vaihtoehtoisesti voitte myös asentaa itse meidän tarjoaman lisäosan.

2. Käyttöönotto

Teemme alustavan tarkistuksen sivustollenne ja luomme ensimmäisen varmuuskopion. Tarkastamme sivun tietoturvaongelmien varalta ja raportoimme jos  niitä löytyy. Samalla sivustonne liitetään meidän automatisoituun hallintaan, joka tarkkailee sivustonne toimivuutta.

3. Ylläpito

Tarkastelemme teidän sivujen toimivuutta ja päivitämme aina tarvittaessa sivustonne teemat, lisäosat ja WordPress ytimen. Teemme myös kaikki pienet sisältömuutokset pyynnöstä lyhyellä varoitusajalla. Otamma ajoittan varmuuskopiot WordPress sivuistanne, jotan pystymme auttamaan teitä myös tilanteessa, jossa sivut tarvii palauttaa.