WORDPRESS YLLÄPITO

Unohda kotisivujenne jatkuva ylläpitäminen ja päivittely. Meiltä saat WordPress kotisivujen ylläpidon todella edullisesti. Päivitämme WordPress ytimen, lisäosat ja teemat automaattisesti päivittäin, sekä teemme pienet sisältömuutokset pyynnöstä teidän puolestanne. Tarkkailemme sivustonne toimivuutta ja ilmoitamme teille, jos sivustollanne ilmenee onglemia. Lue lisää miksi WordPress ylläpito kannattaa ulkoistaa.
wordpress ylläpito

Mitä WordPress ylläpito sisältää?

WordPress-kotisivujen ylläpito voi olla yksinkertaisimmillaan lisäosien päivittämistä, mutta meillä ylläpito sisältää paljon muutakin.

WordPress päivitykset

WordPress sivuston ydin saa päivityksiä tasaisin väliajoin, joiden mukana tulee paljon tietoturvaan liittyviä muutoksia. On tärkeää, että nämä päivitykset tehdään ajallaan.

Lisäosapäivitykset

Suurinosa WordPress sivujen tietomurroista johtuu päivittämättömistä lisäosista ja niiden haavoittuvuuksista. Lisäosat tulee siis päivittää aina ajallaan.

Teemapäivitykset

Jos käytätte jotain yleistä teemaa, kannattaa niiden päivitykset asentaa ajallaan. Teemojen päivitykset useasti parantavat teemojen toimivuutta useammalla eri alustalla. Mikäli käytätte lapsiteemaa, emme koske siihen.

Sivuston uptime

Monitoroimme jatkuvasti miten hyvin sivustonne on saatavilla ja raportoimme teille aina kun sivustonne on käynyt maissa. Voit esimerkiksi seurata meidän palvelimien saatavuutta täältä.

Varmuuskopiointi

Otamme automaattisesti varmuuskopiot WordPress sivustostasi ennen muutoksien tekoa. Näin sivustosi voidaan palauttaa, jos jokin menee vikaan.

Sisältöpäivitykset

Teemme halutessasi pieniä sisältömuutoksia sivustollesi pyynnöstä. Muutamme puolestasi kuvia ja teksisisältöä nopealla aikataululla.

HINNASTO

Yksi hinta, täysi ylläpito.
ALV24%
ALV0%

WordPress ylläpito

19,90€
16,05€
KUUKAUDESSA
Tilaamaan

Miten ylläpito toimii?

1. TILAAMINEN

Kun olette tilanneet ja maksaneet ylläpidon, otamme teihin yhteyttä sähköpostitse. Kysymme teiltä kotisivuunne liittyen muutamia tarkentavia kysymyksiä ja sovimme yhdessä, mitä juuri te odotatte ylläpidoltamme.

2. KÄYTTÖÖNOTTO

Asennamme teidän WordPress kotisivulle meidän ylläpitolisäosan, joka hoitaa varmuuskopioinnin ja sivujen toimivuuden tarkkailun. Pyydämme tietä myös luomaan meille tietyillä oikeuksilla olevan käyttäjän, jotta pääsemme muokkaamaan pyyntöjen mukaisesti kotisivujenne sisältöä.

3. YLLÄPITO

Tarkastelemme teidän sivujen toimivuutta ja päivitämme aina tarvittaessa sivustonne teemat, lisäosat ja WordPress ytimen. Teemme myös kaikki pienet sisältömuutokset pyynnöstä lyhyellä varoitusajalla. Otamma ajoittan varmuuskopiot WordPress sivuistanne, jotan pystymme auttamaan teitä myös tilanteessa, jossa sivut tarvii palauttaa.