Turvaa yrityksesi data

Modernissa yrityksessä tietoturva on keskiössä

Toimimme teidän tietoturva-asiantuntijana ja autamme teidän organisaatiota nostamaan teidän kyvykkyyttä toimia verkon eri uhkia vastaan.

Tietoturvakartoitus

Käymme läpi teidän organisaation nykyisen tietoturvatilanteen ja analysoimme merkittävimmät uhat mitä juuri teidän yritys saattaa kohdata verkossa. Saatte meiltä kattavan raportin eri uhkakuvista ja haasteista minkä pohjalta tuotamme teille toimintasuunnitelman.

Toimintasuunnitelma

Kartoituksen pohjalta luodaan toimintasuunnitelma, jossa on konkreettiset askeleet kohti parempaa tietoturvaa. Autamme teitä tekemään nämä kaikki muutokset ja tarjoamme aktiivisesti tukeamme uusien prosessien implementoimisessa.

Tietoturvan testaaminen

Yrityksen uusien tietoturvakäytäntöjen toimivuutta on hyvä testata eri menetelmin. Tarkastamme teidän eri verkkopalveluiden turvallisuuden ja toteutamme suunniteltuja murtoyrityksiä eri järjestelmiinne.

Vastaamme normaalisti alle kahdessa tunnissa

Ota yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa teitä digitalisoitumaan.

Cyberturvallisuus

Data on tärkeää, älä anna sen päätyä vääriin käsiin

Moderni yritys toimii yhä enemmän verkossa ja käsittelee mittavia määriä dataa. Tämä data on tärkeää, eikä se saa joutua vääriin käsiin. Riittävän hyvä tietoturva saattaa olla haastavaa saavuttaa, mikäli siihen ei olla panostettu yrityksen perustamisesta asti. Meillä on mittava kokemus eri järjestelmien ja prosessien suojaamisesta - autamme teitä tässä haasteessa!
Suojaa organisaatiosi

Tietoturvapalvelut

Tutustu käyttämiimme menetelmiin

Zero Trust

Zero Trust on moderni tietoturvastandardi, jota olisi hyvä seurata. Zero Trust on tietoturvamalli, joka perustuu periaatteeseen "Älä luota kehenkään". Lue lisää aiheesta blogistamme.

Haavoittuvuuksien tarkistus

Teemme laajan tietoturvaskannauksen julkisiin palveluihinne kuten kotisivuillenne ja tarkistamme, ettei niissä ole yleisesti tiedossa olevia haavoittuvuuksia.

Tietojenkäsittely

Tarkastelemme teidän normaaleja tietojenkäsittelymalleja ja luomme teille listauksen parannusehdotuksia, jotta teidän tärkeät tiedot eivät vuoda.

Salasanojen hallinta

Suunnittelemme teidän kanssa miten eri palveluiden salasanojen hallinta voidaan modernisoida teidän organisaatiolle. Autamme teitä modernin salasanamanagerin valinnassa. Blogistamme löydät lisää tietoa salasanamanagereista.

Parhaat käytännöt

Meillä on monien vuosien kokemus eri organisaatioiden tietoturvan parantamisesta. Kokemusten kautta osaamme tarjota teille mittavan määrän parhaiden käytäntöjen malleja, jotka helpottaa teidän yritysarkea.

Vahva tunnistautuminen

Vahva tunnistautuminen tai kaksivaiheinen tunnistautuminen on iso osa tietoturvan parantamista. Tähän on useita eri ratkaisuja, me autamme teitä löytämään teille oikean. Lue 2FA aiheesta lisää blogistamme.